Hakkımda
İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. Yüksek öğrenimini 2000-2005 yılları arasında Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslen...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ankara Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi - Beslenme ve Diyetetik (Lisans)
- Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D (Yüksek Lisans)
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Ferhuniye Mah. Ulaşbaba Cad(5 Yol caddesi) Zemzem Çorbacı Karşısı kat 2 No:15/16, Konya
Online Diyet
Dakiklik
Alaka
Mekan
se...y
Diyet açlık diye bilinirken diyetisyenim Atilla bey’den çok şey öğrendim aslında sağlıklı ve bilinçli beslenmeyle zayıflanabildiğini öğrendim gerek güleryüzü gerek motive edişi herşeyiyle çok memnun kaldım
ah....
Sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirin. Zaten kilo verirsiniz. Sağlıklı beslenmek için de Atilla Bey profesyonel bir isim. Ne aç kaldım ne de zorlandım. Katı kurallara bağlı olmadan sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Kendisine çok teşekkür ederim. Her görüşmemizden mutlu mesut ayrıldım kesinlikle tavsiye ederim. Spor ve egzersiz olmadan 1 ayda 98 kilodan 90 kiloya düştüm.
İnsülin direncim olduğu halde 1 ayda 7 kilo verdim. Diyetten ziyade nasıl sağlıklı beslenmemiz gerektiğini ve yiyerek nasıl zayıflanacağını öğretti. Hocam sayesinde ideal kiloma kavuşacağım inşallah, kararsız kalan arkadaşlara hocamla en azından 1 kere görüşmelerini tavsiye ediyorum.
ç.....
Endi başına kilo veremediğim için gittim. Bana başta sağlıklı beslenme nedir onu uygulamalı olarak anlatıyor ve şimdiden kilo vermeye başladım.
u....o
Atilla hocama gidiş amacım sürekli kendi bildiğimiz yöntemlerle diyet yapıp ilk haftalarda kilo vermek ama devamını getirememek ve yıkılan hayaller, kaybedilen motivasyon...Sağolsun Hocam beni aç bırakmadan yiyerek zayıflamanın da mümkün olduğunu gösterdi. Kendisi nazik ve kibar, ezbere dayanan bir diyet listesi değil gerekli analizleri yaptıktan sonra sizi sıkmayan, yapacağınıza inandığınız bir liste ile uğurluyor kendisine teşekkür ediyorum.
Öğr. Gör. Diyetisyen Atilla Bey’e ilk gittiğimde dikkatimi çeken; neler yemem gerektiğinden önce, bilinçli olarak incelme sürecine beni hazırlaması oldu. Öyle ki “nasıl zayıflarım” korkusu yerini “mutlu ve sağlıklı bir şekilde inceliyoruma bıraktı. Bu süreçte andülasyon terapisinin de motivasyonumu oldukça yükselttiğini de eklemek isterim.
se...
4 yıldır takip ediyordum atilla beyi hiç bir zaman diyetisyen yardımı almamıştım sonrasında gitmeye karar verdim çok doğru bir seçim yapmışım atilla bey sağlıklı bir şekilde beslenme düzeni verip üstelik öğünleri çok doyurucu olup asla ve asla acıkmıyorsunuz vaktinde yediğiniz sürece 1 haftada 1.400 yağdan verip 400 gr kasdan aldım bu beni çok mutlu etti işini çok özverili yapıyor sevgili atilla zeyrek
Atilla Bey, öncelikle danışanının hayat tarzı hakkında bilgi ediniyor. Kişiye özel, günlük hayattan koparmayan seçenekler sunuyor. Her şeyden önemlisi; kısa süreli diyet listeleri yerine, sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırıyor. İlk gittiğim de 83 kg idim. Daha sonra 63 kg oldum. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim, kilo almıyorum, danışmanın yanı sıra pozitif enerjiye sahip bir dost kazandım. Binlerce teşekkür Sayın Atilla Zeyrek.
uy...r
Gerçekten işinin erbabı, ne yaptığını bilen, sağlıklı beslenme yaptırıp ve sizi bıktırmadan diyete motive ediyor. Evet Türk mutfağı zengin ve alıştığımız bir sürü lezzetli yağlı yemek yiyemiyorsunuz ama hiç açlık hissetmiyorsunuz. Kısacası doğru beslenmeyi öğreniyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 3 ay gibi bir sürede 9 kilo verdim.
ay...e
Atilla Bey'i buradaki yorumlardan yola çıkarak araştırdım kliniğine başvurdum. Kendisi ilk gorusmemizde diyet uyguladı kendi evdeki cabalarimla verdiği diyete uydum ve 1 haftada 4.200 gr kilo verdim ve hemde bu sadece yağdan oldu. Şimdi tekrar devam yeni liste daha yazdı. Çok mutluyum 1 haftada hiç bu kadar kilo vermemiştim
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D (Yüksek Lisans)
Deneyimler
- BAŞKENT KONYA HASTANESİ, UZMAN DİYETİSYEN