Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +31 daha fazla
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Tümünü gösterAdalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart Towers A Kule 19. Kat 1908 Nolu Ofis, Bayraklı
Melnis DanışmanlıkBu adreste kabul edilen sigortalar
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +31 daha fazla
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İngilizce Psikoloji bölümünden 2017 yılında, Felsefe bölümünden 2018 yılında onur derecesiyle...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Melnis Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
20 hasta yorumu
h....y
berrak hanıma kaygı bozuklugum ıcın basvurmustum hayatımda çok guzel seylere vesile oldu. İlk seanstan bu yana hep çok ilgiliydı bana cok faydası oldu kendımı cok daha iyi hıssedıyorum
se...u
Berrak hanıma kafamın fazlasıyla karışık olduğu bir dönemde gitmeye başladım, kendimi tanıma ve anlama konusunda zorluk çekiyordum, kaybetme korkusu yüzünden karşı tarafa hayır cevabını vermesini beceremiyordum ve kendisinin bu konularda bana oldukça yardımı dokundu. Seanslarda oldukça konuşan birisiydim ve buna rağmen anlattıklarınızı sonuna kadar sabırla dinleyip sizi bölmeyen birisi. Güven sorunlarım olmasına rağmen berrak hanıma kendimi açma konusunda sıkıntı yaşamadım diyebilirim hatta ilk seanstan sonra konuşurken kendimi rahat hissediyordum. Teşekkür ederim kendisine.
Hayatımda çok yoğun kaygı yaşadığım bir dönemde psikolojik destek almaya karar verdim ve yolum Berrak hanımla kesişti. İyi ki de öyle olmuş. Hayatımdaki sorumluluklara karşı bakış açımın değişmesinde ve kaygımın azalmasında çok büyük rolü oldu. Gözlemleri çok iyi, sorduğu bazı sorularla gerçekten aydınlanıyorsunuz ve hiç bakmadığınız noktalardan bakıyorsunuz. Aynı zamanda gerçekten empatik bir şekilde yaklaşması da sizi güvende ve rahat hissettiriyor.
me...a
Psikoloğa gitmeye sıcak bakmıyordum. Bana gereksiz geliyordu. Fakat özellikle çevremdekilerin baskısından dolayı denemek istedim. Berrak hanıma tavsiye üzerine başvurdum. Birkaç seans benim algımın o yönde olmasından dolayı hala negatiftim. Fakat gitmeye devam ettikçe içinde sıkıştığım öfkenin kaynaklarını bulmaya ve rahatlamış şekilde çıkmaya başladım. Biz seanslara hala devam ediyoruz fakat benim başvurma sebebimle geldiğimiz noktada çalıştığımız mesele arasında dağlar kadar fark var. İçimdeki potansiyeli görmem için ittirici bi güç olan Berrak hanıma sonsuz teşekkürler.
c....ö
Kendimi sürekli sabote ettiğim bir dönemdeydim, olumlu hiçbir özelliğimi göremiyordum, kendimi sevmiyordum, değersiz hissediyordum. Böyle bir durumdayken araştırma sonucu Berrak hanımla tanıştım. Biz birlikte uzun bi süreç geçirdik aslında. Terapiyi sonlandırmamızın üzerinden 2 hafta geçti. Kendimi hem güçlü hissediyorum, hem de paylaştığımız güvenli alanı özlüyorum. Ben yoluma devam etmeyi kendi ayaklarım üzerinde durarak ve bu halimden memnun olarak devam etmeyi yeniden hatırladım ve bunun için Berrak hanımın desteklerine minnettarım.
Hayatımdaki olumsuz süreçleri yönetmekte güçlük çekerken psikoterapiye karşı bakış açımı değiştirmemi ve sıcak bakmamı sağlayan Berrak hanıma katkıları için çok teşekkür ederim. Kendisinin ses tonu, güler yüzlü oluşu ve olaylara bakış açısı ön yargılarımı kırmamda oldukça etkili oldu. Daha 3.seansımızdan kendimdeki değişiklikleri gözlemleyebilmek son derece mutluluk verici. Bir sonraki seansımız için oldukça sabırsızlanıyorum.
d.....
Psk. Berrak Hanımla terapiye yeni başladık. Şehir değiştirdiğim ve iş hayatına alışmaya çalıştığım zor bir dönemde arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine ulaştım. Aileden ve arkadaşlardan uzakta olmanın da etkisiyle artan anksiyetemi ve sosyal fobimi çözmeme yardımcı oluyor. Kendisine gerçekten teşekkür ederim.
d....e
Toksik ve yorucu bir iliskim var. Ayrilmak istedigim donemde berrak hanimdan destek almaya basladim. Sayesinde kendime guvenim artti ve daha iyi hissetmeye basladim. Kaygim azaldi ve iliskimi sona erdirdim. Cok iyi hissediyorum her sey icin tesekkur ederim
p....v
Ailemin beni anlamak istemediği ve sürekli kavga ettiğimiz bir zamandı. Aslında psikoloğa da gitmek istemiyordum ama bu konuda da ailemle tartışarak ve istemeyerek götürüldüm. Fakat hiç beklediğim gibi soğuk bir ortam yoktu ve psikoloğum ailemle benim arkamdan iş çevirmek yerine benim tarafımdan olaylara yaklaştı. Kendimi daha güçlü hissettim. Öfkem üzerine çalışıyoruz ve öfkemi nasıl daha güzel ifade edebileceğim üzerinde ilerliyoruz. Artık duygularımı ifade ederken daha rahat hissediyorum.
i....p
Karar vermekte çok zorlandığım bir dönemde yardım arayışına girdim. Biriyle konuşmak istiyordum. Bunun bile bana iyi geleceğini düşünüyordum. Berrak hanım ile bu sayede tanıştım. Seanslarımız ilerledikçe aslında bir çok konunun kararını çoktan vermiş olduğumu gördüm, bunu anlamak zamanla oldu fakat hayatımın gidişatını değiştirdi. Berrak hanım çok sıcak bir yerden yaklaştı hep, beni anlamak istediğini, benim yanımda olduğunu hep hissettirdi. Herkese tavsiye ederim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Maltepe Üniversitesi - Psikoloji (İngilizce) / 2017
- Maltepe Üniversitesi - Felsefe / 2018
- Gedik Üniversitesi - Klinik Psikoloji / 2022
Deneyimler
- Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar için Uygulama ve Araştırma Merkezi Gönüllüsü (2016-2017)
- Aura Psikoterapi Sanatla Tedavi ve Eğitim Merkezi Stajı (2017)
- Otistikler Derneği Gönüllüsü (2017)
Bilinen Diller
- Türkçe
Bayraklı Aile İçi İletişim Sorunları
Bayraklı Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bayraklı Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Bayraklı Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Bayraklı Majör Depresif Bozukluk