Normal randevu
Cinsel terapi
Aile terapisi
Bireysel terapi
Hakkımda
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’den 2013 yılında psikiyatri uzmanlığını aldı.Uzmanlık eğitimi süresince Ergen psikiyatrisi , Yaşlılık Psikiyatrisi, ...
Daha fazlaOkullar / eğitimler
- Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi (2008)
- Ankara Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı(2013)
Videolar
Bilinen diller
İngilizceHasta / Danışan Görüşleri
Dakiklik
Alaka
Mekan
t.....
Doktorumla tanışıncaya kadar hayatım endişe ile geçiyordu.üzüntülerimi kontrol edemiyordum. Bütün vücudum gergin olarak yaşıyordum. Hocam sayesinde hayata tutundum. İyiki sizin muayenenize gelmişim. İlginiz ve güler yüzünüzden dolayı çok tesekkur ederim.
mn...d
2015 yılında Almanya ya gittim.Gittigim günden bir ay sonra bunalıma girdim.herkese öfmeliydim.ise girdim kavga ettim atıldım.2 hafta hastanede yattım,iyilesemedim.aylarca türkiye den doktor aradık ve Bilgen hanımı bulduk,suan çok ama çok iyiyim.Allah bin kere razı olsun..koskoca almanya dan bir doktor derdime çare olmadi
Bende ucak fobisi vardi.Islerimi olumsuz etkiliyordu kulakdan dolma bilgilerle ilac alip binmeye basladim daha kotu oldum.Bilgen hanimi onerdller suan hicbir sorunum yok harika birseymis ve hic gecmiyecekmis sanmistim tesekkurler bilgen hanim
su....
Her gün defalarca kez ellerimi yıkıyorum ailem bundan rahatsız olunca hastalığının adını OKB olarak ogrendim ve Dr bilgen hanımla tanıştım şuan çok iyiyim harika bir insan çok güler yuzlu
Göğüs çarpıntısıyla acile başvurdum ordan psikiyatriye gönderdiler çok araştırdım ve bilgen hanımı buldum kısa bi tedaviden sonra şimdi çok iyiyim teşekkür ederim bilgen hanım
or...k
Sayenizde eşimle iletişim kurabildim umarım evliliğin hep böyle gider cok teşekkür ederim ilginiz icin iyiki varsiniz
ko...2
Mükemmel.doktor ihtiyacı olan herkeze bilgen hanımı tavsiye ediyorum bana çok iyi geldi kendisi çok ilgili bi doktor
my...y
Öğretmeni kızında dikkat dağınıklığı olduğunu fark etti ve bizimle paylaştı bilgen hanımı önerdiler 2 seansta sonuç aldık kendisine tesekkur ederiz
Uzm. Dr. Bilgen Biçer Kanat
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu tedavi ile dramatik değişiklik görebildiğimiz bir bozukluktur. Çok mutlu oldum umarım herşey daha iyi olur.
br...r
Dikkat dağınıklığı nedeniyle yeğenimi götürdüm,okulunda sıkıntıları vardı,Bilgen Hanım ın tedavisinden sonra hem sıkıntılarından kurtuldu,hem de okuldaki başarısı arttı. tedavisinden çok belirgin fayda gördük,çok teşekkür ediyoruz
ol...n
Değerli bilgen hocam.. doktordan ziyade abla gibi,dost gibi sıcak samimi yaklaştınız sorunlarıma.Siz olmadaydınız muhtemelen stresten , heyecandan bildiklerimi bile yanlış cevaplardım. Sayenizde rahat bir sınav dönemi geçirdim. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim
Bilişsel davranışçı terapi
br...r
ol...n
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / eğitimler
- Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi (2008)
- Ankara Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı(2013)
Deneyimler
- Ankara Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı (2008-2013)
- Bergama Devlet Hastanesi (2014-2015)
- Bursa Yüksek İhtisas Eah Psikiyatri Kliniği
Videolar