Hakkımda
2018 yılında Avrasya Üniversitesi Psikoloji bölümü lisansını tamamladım. 2018 yılı içerisinde çocuk değerlendirme testleri,oyun terapisi ve cinsel ter...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Avrasya Üniversitesi Psikoloji
Fotoğraflar
Bilinen Diller
- İngilizce
Kemerkaya Mahalallesi Cumhuriyet Caddesi Muhteşem Sokak Malta Apartmanı Kat :1 D:1, Trabzon
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
42 hasta yorumu
Uzun zamandir kendimi iyi hissetmediğim ve bunu cok yoğun yaşadığım bi dönemde destek almaya karar verdim ve kendisiyle tanıştım. Hem yaşadığım olayların etkisi hem de kendi iç dünyamda yaşadığım ve artik farkında olmadan normalim olarak kabul ettiğim fakat hayatıma olumsuz anlamda etki eden davranislarim vardı. Bunlarin farkindalığı ve cözümü konusunda guzel yol aldığımızı düşünüyorum. Insana kendini iyi, rahat ve güvende hissettiren bir yaklasımı ve ses tonu var. Cekinmeden her şeyi konusabileceginize ve mutlaka da yanından iyi hissederek ayrılacaginizdan emin olabilirsiniz. Sürecimiz hala devam ediyor ve eminimki her şey cok daha güzel olacak :)
kü...a
Özgüvenimi cesaretimi, ve diğer ailevi konularda bi bütün olarak geri kazandırma konusunda 2. seansımızda adımlara basladık ve oldukça iyi giden bi süreçteyim kısa zaman olmasına rağmen. :))
el...f
Buğra beye bugün ikinci kez gidişim. Gerçekten çok Güler yüzlü ve sempatik bir insan. Gitmeden önce biraz tereddütlerim vardı fakat Buğra beyle konuşmak ve bir program yapmak bana okadar iyi geldiki bugün 3.randevumu oluşturdum Çok iyi bir dinleyici ve yol gösterici kendisi. Hiç düşünmeden gidin pişman olmazsınız.
k....v
Buğra Bey’e herhangi bir tanıyla gitmedim; ki zaten ilk terapi tecrübemi kendisiyle edindim. Tek bildiğim şey çok mutsuz, umutsuz ve tahammülsüz olduğumdu.Yaklaşık 7 ay süren bir süreç ve bende çok şey değiştiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Değiştiremediğim şeyler var ama ben umutsuz değilim; bana iyi gelebilecek yanlarını görmeyi tercih ediyorum artık. Ne istemediğimi çok iyi biliyordum ama olumsuz, istemediğim şeylere o kadar takmıştım ki isteklerimle ilgilenmiyordum. Kendime bir yol çizmek için cesaretli davranmam gerektiğini biliyordum ama kendimde o özgüveni bulamıyordum... Her yeni tecrübe bana stres yüklüyordu: İş, eğitim,yolculuk,ilişkiler... Şimdi açıkçası “gelsin hayat bildiği gibi” diyorum :) Hepsiyle başa çıkabilecek gücüm olduğunu keşfettim çünkü. İlk seanslarda hissetmem gereken şeyleri hissetmediğimi ve bundan mutsuz olduğumu söylediğimi hatırlıyorum kendisine. Şimdi ne kadar dolu duygular var içimde bakıyorum da hepsinin bir adı, yeri var. Önceden “ne hissettin?” sorusuna sadece “bilmiyorum” cevabı verirdim. Ama artık insanlara hislerimi ifade edebildiğimi düşünüyorum.Bu da daha az manipüle , daha sağlıklı ve uzun ömürlü ilişkiler demek oluyor zaten. Buğra Bey bana rağmen her zaman çözüm odaklıydı. Düşünceli, isteklerime göre hareket eden, iletişim kurmakta hiç zorlanmadığım bir süreç yaşadım kendisiyle. Bana her zaman iyi özelliklerimi hatırlatıp kendimi yeniden keşfetmemi , sevmemi sağladı. Bir yapbozu tamamlıyor gibi hissettim her seansta. Daha iyiyim çünkü kendisiyle birlikte çok şey başardığımızı hissediyorum. Şu an ışıldıyorsam sayesinde... Her şey için teşekkür ederim.
hü...k
Buğra bey in yanına depresyon halinde gittim... Fakat bana uyguladığı tedavi sürecinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım... Kendime olan güvenini yeniden kazandırdı bana iyiki tanıdım dediğim iyi bir psikolog tedavi sürecimiz hala devam ediyor...
ay...
Güzel yol aldığımızı düşüyorum yeni başladım seaslara güzel ileşimi ve sakin konuşması ve yıllardır tanıdığım biriyle sohbet ediyormuşum gibi hissettirmesi en çok o hoşuma gitti inanıyorum ki daha çok güzel sohbetlerimiz olacak..
Ses takıntılarım vardı. Sakız, ağız şapırtısı vs. Aşırı rahatsız oluyordum. Ama seanslar ilerledikçe hızlı bir şekilde bu problemimden kurtuldum.
d....a
Bugra bey bunalimdayken cekti aldi beni o girdabın icinden daha ilk gorusmede ferahladim
Gorusmeye devam edicez insallah
Süper ötesi bilgi-birikim sahibi ,çözüm üreten, güvenilir, iyi yürekli insan .Tesekkür ediyorummm
h....a
“Artık tek başıma yapamıyorum.” dediğim bir anda destek almaya karar verdim ve Buğra Bey’in adresini buldum. Uzakta olmama rağmen gittim. Nedenini bilmediğim halde ilk görüşmemizde çok ağladım, mutsuzdum sebebini kendim bile bilmiyordum. Sanki ailemden biriymiş gibi samimi ve içten tavırlarıyla “Seni bu halde gönderemem.” dedi ve ertesi gün tekrar görüştük. Gerçeği söylemem gerekirse ilk başta aklımdan geçen “Ben çok uzun zamandır komedi filmlerine bile ağlayan biriyim hemen çözülecek bir şey değil.” diye düşünmüştüm. Görüşmemizden sonra dönüş yolunda moralimi bozan bir olay yaşadım ve ağlamam gerekiyordu. Ama sanki bir mucize oldu ben ağlayamıyordum, üstelik mutsuz bile hissetmiyordum. O günden beri de ağlamıyorum, kendimdeki değişimi gördükçe şaşırıyorum. Çok kısa bir sürede asıl mutsuzluğumu bilgisi ve özverisiyle çözen, samimi tavırlarıyla ailemden birisiymiş hissi yaratan ve beni çok kısa sürede inanılmaz derecede değiştiren, hayata umutla bakmamı sağlayan Buğra Bey’e minnet borçluyum. Samimi, içten, özverili ve şüphesiz mesleğinde çok başarılı olan birine ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.
y.....
Buğra Bey ile ilk görüşmemizde gayet sıcak kanlı ve samimiydi. Depresyon tanısı için gitmiştim fakat Buğra Bey’ in yaptığı birkaç test sonucunda tedavim için süreç başladı ve hayatımı kurtaran tedaviye başladık .Psikoloji hakkında pek bilgim yoktu, ama Buğra Bey, bilişsel terapi yolunu izledi ve aldığım ilaçların ve kendisinin yardımı ile ölmek isteyen birinden yeniden hayatta bir şeyleri güzel görmeye ve daha sık gülümseyen birine dönüştüm. Kendisi her gidişimde beni gülen bir yüzle karşıladı, sıcakkanlı ve canayakındı. Çalışma ortamı ise düzgün ve temizdi. Buğra Beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Hakkımda
Bilinen Diller
- İngilizce
Trabzon Aile İçi İletişim Sorunları
Trabzon Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Trabzon Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Trabzon Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Trabzon Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar