Sağlığınızı ertelemeyin
Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.
Uzmanları göster Nasıl çalışır?
Hakkımda
İlkokul eğitim-öğrenimi ,Bursa-İnegöl 21. Yüzyıl Koleji ,ardından Altın Nesil Koleji’nde devam ederek, 2004 yılında tamamladım. Ortaokul eğitim-öğreni...
Daha fazlaHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
Cerrahi İmplant
Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Estetik Dolgu
İstanbul, İstanbul
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
14 hasta yorumu
mk...d
Dolgu işlemi ve diş temizleme işlemi yaptırdım. Dişçi korkum olduğu için biraz çekinirdim ama Ceren Hanımın her aşamayı tek tek açıklaması, ilgisi ve güleryüzlülüğü dişçi korkumu yenmemi sağladı. Teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
bt...l
Doktor Hanım daha önce kanal tedavisi gördüğüm zorlu bir dişime kanal tedavisi uyguladı. Çok memnunum.
ra...n
Ceren hanıma ilgi alaka özverisi için teşekkür ederim.Diş taşı temizleme ve dolgu işlemi yaptırdım. Yapılması gerekenleri detaylı şekilde açıkladı kontrollerin aksatılması konusunda bilgilendirmesi için teşekkürler Diş sağlığı önemli ihmale gelmez.Herkese tavsiye ederim.
gü...n
Dişlerimde eskimiş dolgular, estetik bozukluklar(diastema) mevcuttu. Dolgu değişimleri , estetik dolgu ve diş taşı temizliği, diş beyazlatma işlemlerini Ceren Hanım yaptı. Ceren Hanım inanılmaz tatlı, sıcak kanlı, güler yüzlü ve profesyonel bir doktor. Kendisi tedavi sürecinde bütün sorularımı içtenlikle cevapladı ve beni süreçle ilgili sürekli bilgilendirdi. Artık çok daha sağlıklı dişlere sahibim ve ön dişlerimdeki boşluk artık yok :) Yaptığı ince işçilik için kendisine ve asistan arkadaşa sonsuz teşekkürler.
Dt. Ceren Şahinkaya
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz :) ,çok geçmiş olsun, sağlıkla kalın ..
Kanal tedavisi ve dolgular için tedavi süreci boyunca hem detaylı açıklamalar hem de süreç yakından takip edildi. Tedavi planına göre ilerleme gerçekleşti. Dışci korkusu yaşayan biri olarak Ceren Hanım ve ekip arkadaşı tarafından verilen tedavi süreci adeta bir terapi gibi geldi hem dişlerim ile sağlıklı bir tedavi süreci geçirdim hemde tedavi sürecinde ki bilgilendirmeler ile korkularım dan uzaklaştım.
be...n
Ceren Hanım gerçekten çok iyi bir doktor ve çok ilgili bir doktor o kadar çok ilgilendi ki anlatılmaz yaşanır herkese tavsiye ederim muazzam bir kanal tedavisi yaptı beni ağrılardan kurtardı Teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
Dis tasi temizligi.Bu sikintidan yillardir muzdarip biri olarak bugune kadar aldigim en iyi tedavi i
z....ç
Ceren Hanım da yanındaki çalışanı da işini en iyi şekilde yapmaya çalışan (ve yapıyorlar da)güleryüzlü,ilgili ve tatlı dilli insanlar :)Kanal tedadivisi ve dolgu yaptırdım ağrısız sıkıntısız çok güzel geçti geçti.
a ...e
Yaklaşık 20 yıldır dişçi koltuğuna aşinayım. İmplantların temizliği ve dolgu için gittim.Kendisi hastası olmaktan memnuniyet duyduğum nadir diş hekimlerinden biridir diyebilirim. İlgisi ve güleryüzlü tavırları için kendisine çok teşekkür ederim.
f....k
Ceren Hanım ile öneri aracılığıyla tanıdım kendisi ile kanal,dolgu ve birtakım işlemler yaptık gayet başarılı bir diş hekimi olduğunu düşünüyorum. Bana karşı her zaman nazik ve açıklayıcı bir tutumu vardı. Ceren Hanım'a bu tutumundan dolayı teşekkür ediyor ve meslek hayatında başarılar diliyorum.
Dt. Ceren Şahinkaya
Ben teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun . Sizlerde sağlıkla kalın ..İyi günler dilerim.
Hakkımda
Daha fazlaDiğer içerikler
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri