Derin Kubilay, Psikoloji İstanbul

Kaydet

Psikoloji

Kaydet

Son 30 gün içerisinde 19 profil ziyareti var

Suadiye Mah. Bağdat Caddesi, Veligüneysu Apt. No: 453/9 Kadıköy/İstanbul, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Fobilerden Kurtulmak

Hakkımda

Klinik Psk. Derin Kubilay, yetişkinlerle hem yüz yüze hem de online olarak bireysel seanslar yapmaktadır. Hem psikodinamik terapi ekolü ile hem de Dav...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Özyeğin Üniversitesi, Psikoloji, Lisans (2020, İstanbul)
  • Bahçeşehir Üniversitesi, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (2022, İstanbul)

Fotoğraflar

3 hasta yorumu

R

Psikoloğuma referansla ulaştım. Sosyal anksiyete dissosyatif bozukluk, geçmiş travmalar ve birçok nedenle birlikte başvurdum. Psikoloğumla geçen bu süreçten çok büyük verim aldım, kendimi tanıdım, kendimi sevdim ve yardımlarıyla birlikte çok güzel bir yol izledik, süreç geçirdik. Terapistimin genellikle beni dinlemesi, ulaşılmak istenen sonuca giden yolu kendimin bulmama yardımcı olması beni ve terapi sürecimi çok olumlu etkiledi. Terapistimi EMDR isteyen çevreme kesinlikle önerebilirim.

Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay

Nazik yorumlarınız için teşekkür ederim.

Doğrulanmış
Konum: Logos Psikolojik Danışmanlık Psikodinamik Psikoterapi

Derin hanımla çalışmak oldukça keyifliydi. Seanslara hevesle katılıyordum. Kendime objektif bir gözle bakabilmemi sağladı. Bazı kararları neden o şekilde aldığım veya neden o yolu seçtiğim, niçin o şekilde hissettiğim konusunda, kısaca terapiye başlamamdaki niyet ve amacım olan “kendimi daha iyi tanımak” konusunda bana çok faydası oldu. Terapiye başlamadan önce şüphelerim vardı fakat ilk seanstan itibaren bu düşüncelerim kayboldu. Kendisi işini özenle yapan yetkin bir klinik psikolog. Ayrıca dünya tatlısı bir insandır. Kendisine teşekkür ediyorum

Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay

Değerli yorumunuz için ben çok teşekkür ederim.

Ben çok memnun kaldım. Ben çok mutsuz huzursuz kendime hiç güven duymayan biriydim. Hiç sevildiğimi hissetmiyordum hiç öyle değilmiş anneme karşı bir kinim nefretim vardı anneme kinim nefretimin olmadığını bana gösterdi çok faydası oldu kendim için yaşamayı mutluluğu öğrendim değerli bir insan olduğumu öğrendim. Çok naif yumuşak sevecen çok iyi bir insandı kendisi.

Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Özyeğin Üniversitesi, Psikoloji, Lisans (2020, İstanbul)
  • Bahçeşehir Üniversitesi, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (2022, İstanbul)

Deneyimler

• Logos Psikolojik Danışmanlık (2020 - Sürüyor)

Fotoğraflar

Makaleler (10)