Suadiye Mah. Bağdat Caddesi, Veligüneysu Apt. No: 453/9 Kadıköy/İstanbul, İstanbul
Logos Psikolojik DanışmanlıkBu adreste kabul edilen sigortalar
Fobilerden Kurtulmak
Hakkımda
Klinik Psk. Derin Kubilay, yetişkinlerle hem yüz yüze hem de online olarak bireysel seanslar yapmaktadır. Hem psikodinamik terapi ekolü ile hem de Dav...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Özyeğin Üniversitesi, Psikoloji, Lisans (2020, İstanbul)
- Bahçeşehir Üniversitesi, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (2022, İstanbul)
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Sanat Terapisi
Tematik Algı Testi (TAT)
3 hasta yorumu
r...
Psikoloğuma referansla ulaştım. Sosyal anksiyete dissosyatif bozukluk, geçmiş travmalar ve birçok nedenle birlikte başvurdum. Psikoloğumla geçen bu süreçten çok büyük verim aldım, kendimi tanıdım, kendimi sevdim ve yardımlarıyla birlikte çok güzel bir yol izledik, süreç geçirdik. Terapistimin genellikle beni dinlemesi, ulaşılmak istenen sonuca giden yolu kendimin bulmama yardımcı olması beni ve terapi sürecimi çok olumlu etkiledi. Terapistimi EMDR isteyen çevreme kesinlikle önerebilirim.
Derin hanımla çalışmak oldukça keyifliydi. Seanslara hevesle katılıyordum. Kendime objektif bir gözle bakabilmemi sağladı. Bazı kararları neden o şekilde aldığım veya neden o yolu seçtiğim, niçin o şekilde hissettiğim konusunda, kısaca terapiye başlamamdaki niyet ve amacım olan “kendimi daha iyi tanımak” konusunda bana çok faydası oldu. Terapiye başlamadan önce şüphelerim vardı fakat ilk seanstan itibaren bu düşüncelerim kayboldu. Kendisi işini özenle yapan yetkin bir klinik psikolog. Ayrıca dünya tatlısı bir insandır. Kendisine teşekkür ediyorum
Ben çok memnun kaldım. Ben çok mutsuz huzursuz kendime hiç güven duymayan biriydim. Hiç sevildiğimi hissetmiyordum hiç öyle değilmiş anneme karşı bir kinim nefretim vardı anneme kinim nefretimin olmadığını bana gösterdi çok faydası oldu kendim için yaşamayı mutluluğu öğrendim değerli bir insan olduğumu öğrendim. Çok naif yumuşak sevecen çok iyi bir insandı kendisi.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Özyeğin Üniversitesi, Psikoloji, Lisans (2020, İstanbul)
- Bahçeşehir Üniversitesi, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (2022, İstanbul)
Deneyimler
- Logos Psikolojik Danışmanlık (2020 - Sürüyor)
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu