Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Hakkımda
İstanbul'da 1981 yılında doğdum. Beslenme ile ilgili mesleki eğitimime lisede başladım. Lise bitirme stajımı gönüllü ve zorunlu olarak toplam 1 yıl ...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi - Beslenme ve Diyetetik,
- Haliç Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik - Yüksek Lisans,
- Başkent Üniversitesi Doktora Programı
Ataköy Towers Çobançeşme mah. E-5 Yan Yol Cad. No:20- 113 B Blok 8. Kat Daire 112, İstanbul
Online Diyet
Dakiklik
Alaka
Mekan
m....y
Emel Hanım işini çok seven, araştıran ve kendini sürekli geliştiren bir danışman. Onun programları ile hem kısa zamanda sağlıklı kilo verirsiniz, hem de uyguladığınız programı günlük hayatınıza kolayca entegre edebildiğiniz için verdiğiniz kiloyu rahatlıkla korursunuz. Ben pandemi döneminde Emel Hanım’ın desteğiyle 10 kilo verdim. Bu süreçte hem son derece doyurucu hem de sağlıklı beslendim. Emel Hanım danışanlarını çok özverili ve titiz bir şekilde takip eder. Durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı yakından takip eder. Canınızın istediği şeylerden mahrum kalmadan dengeli bir program uygulamanız için motive eder. Kendi başınıza aç kalarak uyguladığınız diyetler her zaman yıpratıcı olur ve ters etki eder. Eğer karar verdiyseniz, Emel Hanım’la yapacağınız çalışmanın başarısız olma ihtimali yok!
Emel Hanım'dan her türlü konuda çok memnun kaldım. Kilo vermek için gittim. İlgisiyle ve kişiliği ile çok iyi bir insan. Benim sağlık sorunlarımdan dolayı biraz zor kilo verdim.1 yılda 25 kilo verdim.İnsülin direncim ve tiroidlerim varmış, bunları neden kilo veremediğimi araştırırken bulduk.Emel Hanım diyet listesini buna göre düzenledi.Görünüş olarak da sağlık olarak da fark oldu.
ş.....
Kendisinden çok memnunum, yaklaşık 17 aydır hala görüşüyorum.Her yönden ilgili ve alakalı bir danışman.Kendisine danışmantan çok keyif alıyorum, her türlü arayıp soruyor.Çok memnunum kesinlikle, kilo verememe problemim vardı.Bir de tek başıma kilo veremiyordum. Hem sağlıklı beslenmeye başladım hem de aç kalmadan severek ve sıkılmadan kilo veriyorum. Her hafta diyet programımı değiştiriyor. Çok keyifle kilo veriyorum. Sağlık açısından çok faydalı oldu.Çok ilgili, hala da görüşüyoruz. 30 kiloyu aşkın kilo verdim.Mide problemim vardı, kronik gastritim vardı. Bu rahatsızlığım minimuma indi. Daha önce her yediğim gaz yapıyordu. Şimdi listeye uyduğum için midem çok daha rahat. Memnunum kendisinden.
Arkadaşım vasıtasıyla tanıştım, çok hanımefendi ve işinde çok düzgün.Kendim gittim ve ara ara gitmeye devam ediyorum.Bir sıkıntım yok.Sağlıklı yaşam için tercih ettim, gayet iyi ve başarılı sonuç aldım.Benim karın ve göbek kısmımda yağlarım vardı.Diyet programıyla yağlanmalarımdan kurtuldum, istediğim sonuca ulaştım.
Motivasyonu çok yüksek tutan, güler yüzlü ve iyi bir danışman.Benim haşimatom vardı,haşimatomu dengede tutabilmek için eliminasyon yaptık.Çok zor bir diyettir ama çok zor ve online olmasına rağmen takibini çok güzel yaptı.Olumlu sonuç aldık.Toplam 5 kilo verdim ama kilodan çok daha enerjik oldum.Rahatsızlığımın kronik bir yorgunluğu var, sayesinde uygulamış olduğu diyetle bunu aşmış olduk ve verdiği koruma diyetiyle hala kilomu koruyorum.
Kendisi muhteşem bir insan olmasının yanı sıra muhteşemde bir diyetisyen.Arkadaşca hissetmesi nedeniyle de süreç kontrolünü muhteşem yapıyor. Emekleri için teşekkür ederim.Benim ve çevremdeki herkesin bir ömür destek alacağı kişidir kendisi.Eşim,annem ve ben kilo almak için gidiyoruz.Çok iyi bir sonuç aldık.Yaklaşık 10 kilo aldım ben.Daha da devam ediyorum,daha mutlu daha sağlıklı ve daha kontrollü beslenmeye başladım.
Aralıklarla 8 yıldır Emel Hanım'ın danışanıyım ve çok memnunum.Kendisinin iletişiminden,diyet programlarından çok memnunum.Hiç bir şekilde eksik yanını göremiyorum.Kilo verme açısından gittim.Şuanda hala devam ediyor seansları.Hızlı bir geri dönüşünüde aldım,almaya da devam ediyorum.Fiziki olarak değişimim ortada oluruyor.Mevcut olan ağır yaşamdan hafif yaşama geçiyorum,farkı bende görebiliyorum.Aralıklarla 8 yıldır Emel Hanım'ın danışanıyım ve çok memnunum.Kendisinin iletişiminden,diyet programlarından çok memnunum.Hiç bir şekilde eksik yanını göremiyorum.Kilo verme açısından gittim.Şuanda hala devam ediyor seansları.Hızlı bir geri dönüşünüde aldım,almaya da devam ediyorum.Fiziki olarak değişimim ortada oluruyor.Mevcut olan ağır yaşamdan hafif yaşama geçiyorum,farkı bende görebiliyorum.
Ben çok memnunum Emel Hanım'dan.Gayet güler yüzlü yönlendirmesini bilen danışanının dilinden anlayan bir danışman.Sağlıklı yaşam için tercih ettim.Süreç olumlu sonuç verdi.Nasıl besleneceğimin daha iyi farkına vardım,spor yapmanın önemini daha iyi anladım.
Ben Emel Hanım'ı 10 yıldır tanıyorum.Kendisinden çok memnunum.Verdiği listeler kişiye özel ve isteklerim doğrultusunda hareket ediyor yada benim çalışma saatlerime ve günümün nasıl geçtiğine göre programlıyoruz .Kilomu koruma dönemindeyim.Bu sürecim 1.5 yıl oldu 2 haftada 1 gidiyorum.10 yılda dönem dönem gittim kendisine.Son gitmemde 3-4 ayda 8 kilo verdim.Çok fazla kilom yok ama biraz daha zayıf olmak için gidiyorum ve verdiğim kiloyuda koruyorum gayet.
s....b
Ben çok memnunum .Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için tercih ettim.Çok güler yüzlü bir danışman. Kendisini anlatmaya kelimeler yetmez.18 kilo verdim.Daha rahat nefes almaya başladım.Kendimi daha ferah hissettim.Kolestrolüm vardı sağlıklı beslenince oda gitti.Çok iyi bir danışman.Karşılaması herşeyi çok iyi,çok içten bir danışman.
Hakkımda
- Acıbadem Bakırköy Hastanesi
- Medicalpark Bahçelievler Hastanesi
Sertifikalar
İlgili aramalar
İstanbul Diyabet (Şeker Hastalığı)
İstanbul İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İstanbul Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme