Hakkımda
Diş Hekimi Erce BELEÇOĞLU; Gülüş Tasarımı ve Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları üzerine çalışmaktadır. Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Dakiklik
Alaka
Mekan
na...
Doktorumm çook tesekkur edıyorum benı cok mutlu ettin.. Gülüş tasarımı icin uzun zaman araştırma yapıyordum. İstanbul a gittim geldim. Sonra Erce beye ulaştım. Muayene sırasındaki ilgisi ve bana verdiği güven ile tedaviye karar verdim. Her şeyi detayli anlattı ve gülüş tasarımı analizi uyguladı. 8 tane veneer yaptırdım. Çok güzel olduk :)) İyi ki tanıdım sizi.
ö.....
Amalgam dolgularımı cıkarttım. Alınabilecek her türlü önlemi aldı. Sorduğum her soruyu saygılı bir şekilde detaylı açıkladı. Gerçekten rastldığım en iyi doktorlardan, ayrıca genç ve dinamik. Sonraki hayatımda dişimle ilgili her problemde erci beye gideceğim. Olağanüstü
hü...ç
Merhabalar yakın zamanda bisiklet ile trafik kazası sonucu ön iki dişimin uç kısımları kırıldı gülmeyi çok seven biriyim kazadan sonra hem estetik olarak güzel olacak mı ve dişlerimi eskisi gibi kulanabilcekmiyim kaygısı var idi taki Erce hocamı buluşup muayene olana kadar burda diş anlamında güzel işler çıkıyor tavsiye ederim arkadaşlar.
Gülüş tasarımı tedavisi için uzun süre yaptığım detaylı araştırmalar sonucu Erce Bey’in kliniğinde tedaviye başlamaya karar verdim. Erce Bey ve ekibi oldukça profesyonel, titiz ve özenli çalışıyorlar. İlgi alakaları ve hasta beklentisini karşılama yönündeki çabaları dolayısıyla da oldukça memnunum. Gülüş tasarımı konusunda çalıncak tek kapı olduğunu düşünüyorum.
ey....
Öncelikle kendilerine ve çalışanlara teşekkür ederim ilgi ve alakanız dolayı bu korona günlerinde gayet çok tedbirli bir işlemim gerçekleşti hijyenike önem veren birisiyim gayet titizlikle gerçekleşti şu dönemde kendilerine bir kez daha sonsuz ♾ teşekkürlerimi iletiyorum erce bey işinin uzmanı resmen yeni dişlerimle yeniden doğdum diyebilirim resmen ellerinize sağlık ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
se...y
Dişim apseliydi buda zaman içerisinde çene kemiğinde erime yapmış. Diş çekimi ve iltihaplanmış bölge temizlendi. İmplantlar takıldı. Güvenerek vede korkmadan gittiğim tek yer diyebilirim. Gerek hekimliği gerekse çok ilgilenmesi her bakımdan dört dörtlük bir diş hekimi. Ben çooook memnunum teşekkürler Erce Bey
ul....
Diş eti rahatsızlığımdan dolayı çok sorun yaşıyordum ayrıca alt dişlerim ayrılamaya başlamıştı. Erce bey diş eti tedavisi ve bonding uygulamasını yaparak ayrılan dişlerimin görünüşünü tamamen düzeltti. Gayet ilgili ve işinde çok iyi bir diş hekimi. Çok memnun kaldım kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
bk...n
Ben Erce hocama gülüş tasarımı için gitmiştim estetik kaplamalar dolgular ve pembe estetik yapıldı şuan görünümünden aşırı memnunum. Erce bey için ayrıca yorumum pozitif enerjik kesinlikle çok iyi bir doktor hem yaptığı işle hem de davranışlarıyla rahat hissetmenizi sağlıyor kesinlikle gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz 4 senedir her problemimde tek güverenek gittiğim daimi doktorum ellerine ve gözüne sağlık hocam.
be...a
Ankara’da hiç bir dişçiye güvenemediğimden ilk başta tereddütle yaklaştım.Fakat kliniğine gittiğimde kibar ve sabırlı tavrıyla eski yaptığı işleri fotoğraflar eşliğinde bana gösterdi ve güvenimi kazandı.Sonucunda randevulaştık ve ön iki dişimi estetik olarak çok güzel hale getirdi. Renklerini diğer dişlerimle eşitledi, boylarını uzattı, boyut ve duruş olarak birbiriyle eşit hale getirdi. Çoook teşekkürlerimi iletiyorumEstetik söz konusuysa gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz♀️
ba...y
Diş doktorum Erce bey den çok memnunum. 3 yıldır beri gidiyorum. İlk olarak estetik dolgu için gitmiştim ve memnun kaldım. Tereddüt etmeden koltuğa oturup kendimi rahatlıkla emanet edebiliyorum. Sabırlı, güler yüzlü ve insanı rahatlatan bir doktor.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler