Hakkımda
Dr. Ercin ÖZÜNTÜRK, Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı'dır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1975 yılında mezun olduktan sonra, Uludağ Ünivers...
Daha fazlaOkullar / eğitimler
Dakiklik
Alaka
Mekan
se...n
İnanılmaz başarılı bir hekim yalnızca güzellik üzerine değil ciddi dermatolojik rahatsızlıklar üzerinde de aynı başarıya sahip senelerce uğraşıp Türkiye nin birçok ilini gezip bir çok akademik kariyer yapmış hekimlerden tutun alternatif tıpla uğraşan kişilere ulaştım fakat Sedef hastalığıma çare bulamadım sonra bir kişinin tavsiyesi üzerine Erçin bey e ulaştım yaptığı tedaviler sonucu tıp literatürü nün tersine sanırım sonsuza kadar bu hastalığımdan kurtuldum hocama minnettarım
Erçin Bey çok iyi bir dermotolog benim 12 senelik doktorum.Sürekli yenilikleri takip ediyor.Yeni çıkan dermokozmetiklere hakim,teknolojiye hakim,işe yarayan tedavilere yönleniyor.12 sene önce ciddi boyutta akne problemim vardı bu nedenle tanıştım.Onun tedavisi ile cildimde herhangi bir akne yok.İzler için ise lazer tedavisini uyguladı iz kalmadı.Tedavi ve süreteçten memnun kaldım.Ününü hak eden bir doktor.
p.....
Tavsiye üzerine gittim.Her konuda iyi olduklarını düşünüyorum.Sonuçtan memnun kaldım.Botoks,dolgu ve cilt bakımı yaptırdım.Çok hasas çalışıyorlar.Hastanın isteklerinin dışında farklı bir durum olmuyor öncesinden hastayla konuşuluyor.Sonuçlar tam konuşulduğu gibi oluyor.Tedaviden ve süreçten memnunum.Takip işlemini zamanı geldiğinde düzenli yapıyorlar.Randevularına sadıklar.Çok temiz ve hijyen bir ortamda çalışıyorlar.
Tıp kongresinde tanıştık Erçin Bey ile.10 yıldır hastasıyım.Aynı zamanda bilgili.Ben her zaman trend den ve estetikten yana değil doğallıktan yanayım.Erçin Bey bu konuda kişiye özel tedavi yöntemleri uyguluyor.Önemli olan sağlıklı ve kaliteli yaşlanmak.Benim güneş lekelerime kendi yöntemleriyle çözüm buldu vde 10 senedir takiben cildime uygun ve doğal yöntemlerle zaman karşı olamı sağlıyor.Kendimi doğal hissediyorum.
Ben uzun yıllardır hastasıyım Erçin Bey'in.Herhangi bir zamanda bir şikayetim veya olumsuz bir durum olmadı.Hem doktor olarak,hemde insan olarak hastası olmaktan memnunum.Televizyonda gördüm gittim.İlk gittiiğimde cildimdeki benlerimle ilgili gittim.Periyodik olarak takip ediyor.Bakım için genelde tercih ettim.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.
Dudak dolgusu
Yüz dolgusu
Göz altı dolgusu
Özel Erlamer Polikliniği
Geniş gözenek ve çukurların tedavisi
Cilt yenileme
Cilt bakımı
Özel Erlamer Polikliniği
Cilt bakımı ve akne tedavisi
Rosacea cilt bakımı
Mikro iğneleme
Özel Erlamer Polikliniği
Cilt apselerinde insizyon ve drenaj
Lazer epilasyon
Lazer ile terleme tedavisi
Lazerle iz tedavisi
Lazerle yüz estetiği
Allerjik deri testleri
Dermagrafi(kalıcı makyaj(mikropigmentasyon))
Özel Erlamer Polikliniği
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Saç tedavisi
Saç ekimi