Hakkımda
Lisans eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Psikoloji bölümünde almış ve ''onur derecesi'' ile mezun olmuştur. Lisans eğitimi sırasında bilimsel araş...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Psikolojik Sağlamlık Programı
Yas Terapisi
11 hasta yorumu
14 yaşındaki kızımı hırçınlığı ve okuldaki problemleri için götürüyorum.kisa zamanda çok güzel sonuç aldik çok memnunuz. Tskler
k.....
Seans sırasında kendimi daha iyi hissediyorum . İlk geldiğim günden bu yana epey ilerlediğimi düşünüyorum . Bana çok iyi geliyor . İyiki varsınız
em...
Kendisini ilk kez bu site üzerinden gördüm ve randevumu aldım başlangıçta korkularım vardı ya işe yaramazsa diye ama ilgisiyle ve sabrıyla bana çok destek oldu. Terapiye başlamadan önce kendime hiç güvenim yoktu kimse beni sevemezmiş gibi geliyordu her zaman başkalarının istediği gibi biri olmaya çalışırdım başkalarını memnun etmek için kendimden ödün verirdim ama terapiye başladıktan sonra fark ettimki ben hep kendime haksızlık etmişim. Daha sadece 5 seans oldu ama bu kadar kısa sürede bana çok şey kattı. Artık insanlara hayır diyebiliyorum ve en önemlisi artık kendimi sevmeye başladım. Kesinlikle en iyi psikologlardan biri eğer siz de psikolojik yardım arıyorsanız tereddüt bile etmeden randevu alın derim.
a....e
Daha öncede psikologa gitmiş ama istediğim sonucu alamamış biri olarak feyza hanımla yaptığımız seanslardan çok memnun ayrılıyorum. Güler yüzlü ve iyi bir dinleyici olması bana güven veriyor. Sadece seansta değil her zaman destekçim oluyor. Bilgisi yüksek çok iyi bir psikolog.Öfke problemimin asıl sebeplerini bana gösterdi ve aşmamda da çok destek oluyor. 2-3 ay içinde sanki başka bir insan oldum etrafımdaki insanlar ailem bile bendeki değişime şaşırıyorlar. İyiki varsınız hocam tekrar teşekkürler
y....c
Takıntılarımla başa çıkmakta zorlanıyordum takıntılarımı kontrol etmeye çalışırken çok yoruluyordum iş hayatım da bozulmaya başlamıştı tavsiye ile feyza hanımla görüşmeye başladım ilk seansta bunun obsesif kompulsif bozukluk olduğunu öğrendim. Birkaç seans içinde de değişimler olmaya başladı. Terapiye devam ediyorum ve şimdiden çok faydasını gördüm. Kendisi bu konu hakkında fazlaca bilgi sahibi ve anlayışlı bir uzman, güven veriyor. Sizin de benzer problemleriniz varsa hiç düşünmeden başvurmalısınız. Keşke feyza hanımı daha önce tanısaymışım dedim herkese tavsiye ediyorum
p.....
Durduramadigim düsüncelerim ve korkularım vardı her günüm sürekli bu düşüncelerden kaçmaya çalışarak geçiyordu terapinin işe yarayacağini düşünmüyordum açıkçası ama Arkadaş tavsiyesi ile Feyza hanımla konuşmaya karar verdim. Şimdi iyi ki tanışmışız diyorum. Kendisi bana çok anlayışlı ve sabırlı davrandı, güler yüzle yaklaştı. Genç olmasina rağmen bilgi birikimi yüksek bir uzman, bana çok iyi geldi. Kendisine tekrar çok teşekkür ederim
y.....
Feyza Hanım'a sınav kaygım ve ailemle olan problemlerim için gidiyorum. Kendisi çok iyi bir dinleyici ve genç olduğu için beni daha iyi anladığını düşünüyorum. Kendisine düzenli olarak gidiyorum ve çok memnunum. Sınav kaygım 1-2 seansta gözle görülebilecek şekilde azaldı. Ailemle daha iyi iletişim kurmaya başladım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Özellikle empatik davranışları ve sakin yapısıyla bana güven veren psikolog. Anksiyetem sebebiyle terapi sürecine girmek istediğimde kendisiyle tanışmıştım. Eğer benzer bir deneyim yaşıyorsanız ve genç bir görüş arıyorsanız kendisinin net tavsiyem olduğunu söylemek isterim.
y.....
Feyza Hanıma randevu olma sebebim kendimi kötü hissetmemdi. Art arda yasamis olduğum yoğun sıkıntılar beni oldukça bunaltmisti. Feyza Hanıma randevu alarak hayatımın en doğru kararını vermişim. Artık kendimi daha mutlu hissediyorum ve hayattan da zevk alıyorum. Feyza Hanıma beni her zaman desteklediği için teşekkür ederim.
f....s
Son zamanlarda çok stresli ve kaygılıydım bu yüzden neredeyse hiçbir şey yapamaz hale gelmiştim. Sonra feyza hanımla terapiye başladım ve başladığım günden beri kendimdeki değişiklikleri fark ediyorum. İyi ki kendisiyle karşılaşmışım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler