EMDR Terapi
Stres Yönetimi
Travma Terapisi
Vajinismus Tedavisi
Şema Terapi
Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi, Şema terapi, Davranış Bilimleri Enstitüsü EMDR eğitimi, Çift terapisi ve Cinsel Terapi eğitimi gibi çeşitli alanlarda eğitim almış ve bu yöntemleri terapi uygulamalarında kullanma yetkisine sahiptir. Şu anda danışanlarıyla online olarak çalışmaya devam etmektedir. Ayrıca Türk Psikologlar Derneği ve Cinsel Terapi Eğitim Araştırma Derneği'nin aktif bir üyesidir.
be...y
Telefon numarası doğrulandı
bitmiş evliliğim de yaşadığım sıkıntılar, aşağılanma ve istismarlar sebebiyle tamamen özgüvenini yitşrmiş, depresyonda olan bir kadındım malesef. Emdr terapisini çare ararken gördüm ama uzman seçmek çok zor. Olumsuz bir süreç hem maddi anlamda hem manevi anlamda yıpratır insanı. çok araştırmacı ve titiz biriyim aynı zamanda. O kadar uzun süre araştırdım ki. Bir kaç uzmanla ön görüşme de yaptım. En içime sinen kişi gizem hanımdı gerçekten. Emdr tam ihtiyacım olan terapi idi buna inanmıştım ama iyi bir şekilde uygulanması gerekiyor. Seansların bir dk bile mi verimsiz olmaz. O kadar verimli ve dolu dolu seanslar geçirdik ki. Beni resmen hamur gibi yeniden şekillendirdi gizem hanım. Gerçi kendisi bunu eminim kabul etmeyecektir hayatımda gördüğüm bu kadar başarılı olup en mütevazi olan insan. İyi ki demek için çok sebep verdi bana. Umarım tekrar ihtiyacım olmaz ama ihtiyacım olduğu anda güvenebileceğim bir uzman tanımış olmaktan çok mutluyum
me...e
Telefon numarası doğrulandı
Psikolog arayışım 2019 yılında başladı. Vajinismus hastasıydım ve o yıldan itibaren bu duruma çözüm aramaya koyuldum. Bir dönem bu sorunu yendiğimi düşündüm. Okuduğum yöntemlerle bi şekilde sorun çözülür gibi oldu. Korkularım ama hep devam ediyordu ve acı hep vardı. Ancak bir süre sonra aynı şikayetler, korkular ve kasılmalar yeniden ortaya çıktı.
Bu sefer internet araştırmam sonucu gizem hanımı buldum. İkinci kez nükseden vajinismusun tedavisinin daha zor olduğunu duymuştum, ama buna rağmen tedavi sürecimiz çok hızlı ilerledi. İlk görüşme ve bilgi alışverişi dahil toplamda sadece 5 kez görüştük. Hatta son görüşmemiz vajinismusla ilgili bile değildi, çünkü sorun çoktan çözülmüştü.
Yaklaşık iki yıldır hiçbir tekrarlama yaşamadım. Bugün ise farklı bir konuda destek almak için tekrar Gizem Hanım’a geldim. Onun tecrübesi ve profesyonelliği insanın tüm şüphelerini yok ediyor. Yanında “Acaba mı?” diye düşünmeden, kendimi rahat hissediyorum.
1. Site için
Gizem Hanım ile tanışmak hayatımın dönüm noktalarından biri oldu. 6 yıldır anksiyete ile baş ediyordum ve yaşadığım travmalar sürekli zihnimde canlanıyordu. İlaç tedavisi görmeme rağmen eski anılarım peşimi bırakmıyordu. Psikiyatristimin önerisi ile EMDR tedavisine başlamaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu Gizem Hanım'ı buldum. Seanslarımız boyunca her sorusu ve tespiti ile bambaşka bir pencere açmamı sağladı. Onun sayesinde içimde taşıdığım ağırlıklardan kurtuldum ve eski anksiyetem tamamen yok oldu. Seanslarımız bitmiş olsa da, zaman zaman takıldığım konularda ona danışıyorum ve her seferinde aynı güven ve destekle karşılaşıyorum.
oy...u
Sevgili Gizem Hanım,
Yaklaşık iki yıldır hayatımı olumsuz yönde etkileyen vajinismus sorunum sebebiyle size basvurdum. Ilk gorusmeden beri desteğinizle, hic basaracagima inanmadigim bu sıkıntıdan nihayet kurtuldum. Tedavi sürecim boyunca gösterdiğiniz sabır, anlayış ve profesyonelliğiniz sayesinde kendimi güvende hissettim ve tedaviye olan inancımı kaybetmedim.
Sizinle çalışmaya başladığım ilk andan itibaren, beni yargılamadan dinleyen, empatiyle yaklaşan bir uzmanla karşılaşmış olmanın rahatlığını hissettim. Asla hiç bir şeye zorlamadan motive etmeniz benim için imkansız olan bu süreci o kadar kolaylaştırdı ki. Tedavi sürecimde verdiğiniz öneriler, sunduğunuz teknikler ve sağladığınız moral sayesinde sadece fiziksel değil, duygusal olarak da büyük bir iyileşme yaşadım.
Sizi tanımış olmanın benim için büyük bir şans olduğuna inanıyorum. Vajinismus sorununu geride bırakmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum ve bunu sizin profesyonel rehberliğiniz sayesinde başardım.
se...z
Telefon numarası doğrulandı
Vajinismusla mücadele ederken birçok kez umutsuzluğa kapıldım, özellikle kötü bir terapi sürecinden sonra iyice pes etmiştim. Ancak son bir şans olarak Gizem Hanım’a başvurdum ve hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu anladım. Gizem Hanım’ın sıcak yaklaşımı, profesyonelliği ve verdiği güven sayesinde 4 seans gibi kısa bir sürede vajinismusu yendim. İyi ki varsınız Gizem Hanım, hayatıma dokunduğunuz için sonsuz sevgiler.
Uzm. Kl. Psk. Gizem Çelik
Teşekkür ederim. Sizin istikrar ve çabanız sonucu bu neticeyi aldık.
Sevgiler
Biz biten ilişki için gitmiştik. Evliliğimizi baştan yarattı diyebilirim.Bir uzman dışında insan olarak çok seviyoruz,. insan ilişkilerinde de mükemmel ,çok yumuşak, sakin insanı rahatlatan on binlerce kez teşekkür ediyorum evliliğimizi kurtardığı için.
Gizem Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Çelik, Psikoloji. Size Gizem Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, EMDR Terapi.
Gizem Çelik adresi nerede?Gizem Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostan Sokak No: 15 Teşvikiye Nişantaşı İstanbul
- Donanmacı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gizem Çelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gizem Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Gizem Çelik hangi dilleri konuşuyor?Gizem Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Gizem Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu