6 Eylül 1999 yılında Kocaeli’de dünyaya gelen Gizem Dönmez, 2022 ' de meslek hayatına adım atmıştır.

Sürdürülebilir beslenme, psikodiyet ve kilo yönetimi alanlarında uzmanlaşan Gizem Dönmez, özellikle duygusal açlık, yeme bozuklukları, hamilelik dönemi beslenmesi gibi konularda danışanlarına destek sunmaktadır.

Beslenmenin çeşitliliği ve esnekliğini vurgulayan bir yaklaşımı benimseyen Dönmez, yasaklarla değil, bireysel ihtiyaçlara göre uyarlanmış çözümlerle sağlıklı yaşamın sürdürülebilir olduğuna inanmaktadır.

Bu bakış açısını, danışanlarının süreçlerine uyarladığı özel yöntemlerle pratiğe dökmekte ve her bireyin kendine özgü bir beslenme yolculuğuna çıktığına dikkat çekmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 7 yaşındaki çocuklar

Randevu +47 daha fazla

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Aralıklı Oruç Diyeti

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Gizem hanımın yaklaşımı beni hem şaşırtıyor hem de hayran bırakıyor. Beslenmeyi kontrol altına alınması gereken bir problem gibi görmek yerine beslenmenin hayatımızın bir parçası olduğunun ve farkındalıkla yemenin üzerinde duruyor. Aç kalarak ve kalori sayarak değil doyurucu tabaklar hazırlamaya özen göstererek ve vücudumun ihtiyaçlarının farkına vararak zayıfladığıma inanamıyorum. Listemi gören herkesin “hamburger mi yazıyor orada?” gibi tepkileri nasıl gururlandırıyor anlatamam. Doğru diyetisyeni en sonunda buldum. İyi ki sizinle tanıştım

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Öncelikle iyi ki gizem hanımla bu sürece başlamışım diyorum çünkü beslenme ile ilgili kendime olan öz saygım değerim oluştu ve diyetle ilgili olumsuz düşünceler yok oldu. Bunu klasik bir diyetisyen mantığı ile değil kendine özgü bir yöntem ile " battı balık yan gitmez" gerçekleştiriyor. Ben pcos ve insülin direnci olarak kendisi ile 2 ay çalıştım ve bu süreçte 9 kiloya yakın kilo verdim. Bu süreç kesinlikle yasaklayıcı beslenme tarzı değil aksine bol bol yediğim ve her hafta canın istediği birşey var mı sorusu karşılaştığım bir programdı. Yani aslında yasak olmadığı için canınız birşey çekmeden rahat rahat kilonuzu verip sağlığınıza kavuşuyorsunuz Çok tatlı bir insan kesinlikle sizin ona değil onun size uyduğu bir süreç geçiyorsunuz kesinlikle emin bir eldesiniz çok başarılı ve işinin ehli bir insan gerçek beslenme ne demek nasıl olmalı onu öğretiyor size

Konum: Online Danışmanlık Psikodiyet

Gizem hanım gerçekten çok güzel şeyler öğretiyor şimdiden kendi irademle tatlı yemiyorum veya Fast food yemiyorum. Gizem hanım listeme eklemesine rağmen henüz yeme gereği duymadım canım istediğinde muhakkak yerim zaten yasak değil. Bugüne kadar eğer diyetteysem 2.3. Günde pes edip hemen tatlı veya fesat yemeye başlardım. Eğer diyette değilsem de günde bir tatlıyla yetinmeyen bir insandım. Daha sadece bir haftada inanılmaz bir değişim görüyorum kendimde, benim gibi biri ‘tatlıya şu an gerek yok sonra istersem yerim’ demezdi. Mutlaka her gün fazla fazla abur cubur yiyen biriydim, herhangi bir diyete başladığımda hiçbir zaman canımın çekmediği, ihtiyaç duymadigim an olmadı. İlgilenmesi sizi iyi hissettirmesi özgüvenli bir beslenme süreci yaşatması da ayrıca mükemmel. Gizem hanım gerçekten çok güzel bir değişim yaratıyor öğrettikleri ile ve bugüne kadar tanışmadığımıza üzüldüm ama bundan sonra yapacaklarımız çok heyecanlıyım. İyi ki bu yola Gizem hanımla başladım. İyi ki tanıştık

Konum: Dyt. Gizem Dönmez Diyetisyen Randevusu

Ben işine bukadar güzel sahip çıkan bir gün olsun yanlız bırakmayan ve zayıflarkan hayatıma bilgi katan benimle kalmayıp ailemin bile sağlıklı beslenmesini sağlayan bilinçlendirme güzel kibar bir diyetisyen ,(ama o bir diyetisyenden fazlası)kılo verme yolumuz az kaldı insülin direnci yok oldu ama ben onu hiç bırakmıcam.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Psikodiyet

Gizem hanımcımm , canım beslenme uzmanım 2-3 ay gibi sürede besinlere bakış açımı değiştirdi. Artık kendime ödül olarak besin , abur cubur vb. Şeyleri sunmuyorum elbette canım isterse bunları yiyebilirim fakat bunu ‘ ödül, kaçamak’ gibi değil. Besin olarak yiyebilirim. Gizem hanımın Story’lerinden de çok fazla etkilenerek asıl ödülün kendime verebileceğim ufak bir mola , tatil , cilt veya saç bakımı , gezi vb. Kısacası ruhuma ödül vermeliyim ruhumu daha çok beslemeliyim ki bedenim de gözüm de doysun . Artık sağlıklı beslenmeyi daha çok seviyorum ve inanır mısınız kilo vermeyi eskisi kadar kafama takmıyorum. Elbette kendimi seviyorum kendimi biraz daha ince bir bedende görmek de isterim fakatArtık önceliğim sağlıklı beslenmek kendimi kısıtlamamak daha dinç olmak. Kısacık sürede bu kadar değişim bende beklemiyordum iyi ki varsınz Gizem hanım daha çok insanin hayatına ışık olabilmeniz dileklerimle..

Konum: Online Danışmanlık Psikodiyet

Gizem Hanim ile psikodiyet surecimizin sonuna geldik, bu surecte amacim tartida gordugum sayidan ziyade besinler ile olan iliskimdi. Yillarca kilo alip verme dongusunden cikamayan, tikinircasina anlamsiz yeme ataklari geciren birisi olarak su an yiyecekler ile aramdaki iliskiyi daha saglikli bir temele oturttuk ve bunu dengede tutmayi ogrendim. Hayatta tum besinlere dogru sekilde nasil yer verebilecegimi artik ayirt edebiliyorum. Kendisi ile tanistigim icin cok memnun oldum, isinde cok basarili tatli bir insan. :)

Konum: Dyt. Gizem Dönmez Diyetisyen Randevusu

Gizem hanımla tanıştığım için çoook mutluyum. Bildiğimiz diyetlere benzemeyen kendine has harika tarzına bayılıyorum. Başlayalı 1 ay oldu ve ben zorlanmama bazen düşmeme rağmen sürekli destekliyor pcos olduğum için ekstra bana yardımcı olacak destekler de öneriyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Tek kelimeyle harika bir süreçti. 1 ay nasıl geçti anlamadım bile. İlk hedefim beslenmeyi öğrenmekti fazlasıyla öğrendim Tabiki bunun yanında çokta güzel kilo verip inceldim. Pizzada yedim hamburgerde cipste hem de fazlasıyla. Bir an bile beni suçlamayıp yanımda olduğunuz için çok şanslıydım hayatımda kendime yaptığım en güzel şeylerden biriydi sizinle çalışmaktı Azıcık tereddütü olan bile varsa bütün ön yargınızı bırakıp direkt sürece başlayın çünkü ne kadar değişeceğinize siz bile inanamayacaksınız Cipssiz yaşayamayacağını düşünen ben bitti artık çünkü biliyorum ki yiyebilirim hem de istediğim zaman çünkü nasıl yiyeceğimi öğrendim sonsuza kadar diyet yapmak zorunda kalmamayı bana öğrettiğiniz için hala şokta olsamda sanırım alışacağım

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Kilo verme sürecimin her anı çok keyifliydi kendimi asla sınırlanmış gibi hissetmeden devam ettim sürecime ilgisi sizin görüşlerinize ve isteklerinize verdiği değer çok iyi süreci beraber yğrğtmenize olanak sağlıyo çok memnun kaldım

Konum: Online Danışmanlık

Tam anlamıyla hayatıma dokundu. Sıradan bir diyet değil yaşam tarzım olabilecek bir beslenme alışkanlığı kazanmak istiyordum. Kan değerlerim de fenaydı. Ama Gizem Hanım öyle bir bakış açısı kazandırdı ki 2024 mart ayında başladığımız süreci bugün bitirdik ve öncesinde 1 ay bana kendimi incelemem için bir ara vermiştik. Asla diyet değildi yaptığım bozulmuş yeme davranışlarımı düzelttik ve yiyeceklere bakış açımı değiştirdik. Şu an o kadar mutluyum ki. Mesele zayıflamak değil gerçekten sağlıklı bir bedende olmak ve yiyecekler konusunda bilinçli olmak. Eğer doğru bir beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorsanız gözünüz kapalı Gizem Hanıma gidin. Emin olun size sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı kazandıracak.