Hakkımda
1988 yılında İstanbul’da doğdu, İlköğretimini Çankaya İÖO, liseyi Çankaya Milli Piyango Anadolu Lisesi’nde okudu. Lisans eğitimini 2011 yılında Başken...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (2011)
- Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti AD (2017)
Ortodonti Randevusu
Hüseyin İnan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Hareketli Ortodontik Tedavi
Horlama Apareyi
Invisalign Tedavisi
Hüseyin İnan Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lateral Sefalometrik Röntgen
Ortodontik Tedavi
Hüseyin İnan Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Sporcu Plakları
Çene Darlıkları Tedavisi
Hüseyin İnan Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
27 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
g....c
Huseyin beyle ilk randevumuzdu. Ama sanki uzun zamandir tanisiyormusuz hissiyle sohbet edebildim.klinik gayet temiz ferah.doktorum eksisiyle artisiyla butun tedavi surecini uzun uzun anlatti.gayet memnun ayrildim.dis teli planlamasi yaparak surecimiz basladi.bu kadar keyifli bir randevu olacagini tahmin etmemistim.
Oğlum yaklaşık 6 aydır ortodonti tedavisi görüyor. Tedavi halen devam ediyor. İşinde iyi ve ilgili bir doktor. Tedavi bittiğinde istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyoruz.
Hüseyin Bey’de Invisalign tedavisi gördüm. Çenemde asimetrik ve dişlerimde çaprazlıklar beni rahatsız ediyordu. Yurtdisinda farkli hekimlere basvurdukdan sonra, pozitif yaklasimindan dolayi ve tavsiye üzere Hüseyin Beyde tedaviye basladim. Tedavim bitti ve sonucundan çok memnunum. Yurtdışından pek sık muayeneye gelemediğim halde, herzaman ilgili, güler yüzlü ve profesyoneldi.
oy...
11 yaşındaki oğlumuzun diş teli tedavisi öncesi bir kaç ordontiste danıştıktan sonra son olarak Hüseyin Bey ile tanışma fırsatımız oldu. Karar verme aşamasında tüm sorularımızın cevabını içtenlikle aldık, ilgisi ve hastaya yaklaşımı bizleri rahatlattı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Bugün diş teli tedavimize Hüseyin Bey ile başladık.
gi...a
Hüseyin bey Invisalign ile yıllardır memnun olmadığım çapraşık dişlerimin düzelmesini sağladı. 32 yaşındayım ve yaşımdan dolayı bazı endişelerim vardı ama kendisi sürecin en başından beri detaylı açıklamaları, pozitif iletişimi ile hem aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi hem de problemsiz bir süreç yaşamama yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim. Hüseyin beyi , ortodonti tedavisine başlamayı düşünen herkese tavsiye ederim.
me...u
Ben yaklaşık 1 yıldır tel tedavisi görüyorum,
sürecim halen devam ediyor. Hüseyin Bey'e dişlerimdeki çapraşıklık sebebiyle, tavsiye üzerine gittim. Tedavi sürecimden çok memnunum. Kendisi ve ekibi çok güler yüzlü ve profesyonel çalışıyorlar. Klinik oldukça steril. Gönülden tavsiye ediyorum.
se...l
Kızım tatravalliden düştü ön 2 kesici dişleri kırıldı .Çok güzel ilgi gösterildi kızım korkuyorsu korkusu yenıldı tedavi süreci ile ilgili ayrıntılı açıklamalar yapıldı çok memnun kaldık
be....
Hüseyin Hocamız kızım eylülün ortodontis tedavisi nedeni ile bir araya geldik..1,5 yıldır tedavi halâ devam ediyor.. Hüseyin hocanın bilgi ve donanımı iş ahlakı nezaketi ve her anlamdaki harika duruşu imuhteşem ...herşey için kendisine minnettarım ...teşekkürler Hüseyin hocam iyi ki varsınız ve biz sizi iyi ki tanımışız
gü....
Başka şehirde başladığım devam eden bir diş teli tedavim mevcuttu. İlk defa gitmeme rağmen sanki tellerimi kendi takmış gibi aylardır tedaviyi beraber yürütüyormuş gibi hissetim. Yaptığı işlemleri tek tek açıkladı. Olacakları net bir dille söyledi. Güleryüzlü işini dikkatle ve özenle yapan biri. Klinik çok temiz ve çalışan arkadaşlar çok kibar ve ilgili. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim sorunu olan kişiler memnun kalacaklardır.
a....ş
Çapraşık dişlerimden dolayı ziyaret ettim kendilerini. Olacaklari,telleri kullanmam gereken süreyi, dikkat etmem gereken her şeyi ayrıntılı ve net bir şekilde guler yüzüyle anlatması ve tedavimin ilk iki ayda gözle görülür bir değişikliğin ortaya çıkması sonucunda işini ne kadar ilgi ve sevgiyle yaptığını gördüm ve gönül rahatlığıyla sorunu olanların gidebilecekleri bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (2011)
- Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti AD (2017)
Deneyimler
- Süleyman Demirel Üniversites Diş Hekimliği Fakültesi (Isparta, 2012-2017)
- Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği (Afyon, 2017)
- Hüseyin İNAN muayenehanesi (Bursa, 2019)