Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40, Şahinbey 27010Sigortalar
- SGK
sa...
ön çapraz bağ kopuğu yaşamıştım ve Mehmet hoca ameliyatımı yaptı ameliyat sonrası ilgisizlikten dolayı ben 4 ay yürüyemedim ve bunun benim suçum olduğunu söyledi ve daha ameliyat olalım 6 ay olmuşken bağlarım birdaha koptu ve şuanda tekrar dan ameliyat oluyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum yüzünüze bile bakmıyor hiç ilgilenmiyor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ra...2
astım tedavisi görüyordum.kontrol için gittim.ne güleryüz ne geçmiş olsun..alerji testi+sft yaptı.odasına girdiğimde telefonla konuşmaya başladı.en az 5 dk bekledim.sonra alerji testinde bir nokta kabardığı halde alerjimin olmadığını söyledi.birisinin niye kabardığını sorunca; o da bana kalsın dedi.ciğerlerimi bile dinlemeden sende astım olduğunu düşünmüyorum dedi.ve gönderdi.karar sizin
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şahinbey şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şahinbey şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Pratisyen Hekim, Ürolog, Radyasyon Onkoloğu, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Patolog, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Genetik Uzmanı, Mikrobiyolog, Nefrolog, Gastroenterolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Romatolog, Spor Hekimi, Onkolog, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı.
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 426 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Spinal Ve Epidural Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Ağrı Pompası, Epidural Kan Yaması, Abdominal Laparoskopi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Genel Anestezi.
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 267 hasta/danışan, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40 Şahinbey şeklindedir.