Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi
Hastane Cad. İktap Sok. No: 4, Selçuklu 42060
m....t
İki kızımı da nihal hanimda doğum yaptım. İlkinde 8 cm ikinci kızımda 6 cm le gitmeme rağmen ve daha sabah olmasına rağmen bana Sünni sancı taktı on dakika içinde çocuğum kafası geldi tuvalete düşüyordu ben tuttum dogumhaneye koştum. Doğumlarda onu zorlamadigim halde ilgisiz davrandı. Muayene zamanında çok ilgili değildi yeni doktor araştırmak istemediğim için devam etmiştim. Ama ikinci doğumumda çok büyük pişmanlık yaşadım.
hü...t
Hasta doktor ilişkisi sıfır benim eşim 3 ay önce sezeryan oldu ve hayla dikiş yerinde intihaplanma şişlik ve ağrı çekiyor ve yaptığı hataları kabullenmiyor
s....e
2019 yılında eşim bel ağrısı ile ümit beye gitti eşimi o kadar korkutmuş ki amaliyata ikna etti ve o gün amaliyat olmasını sağladı.felc olursun yuruyemezsin ileride pişman olursun diye şuan amaliyat olalı bir yıl oldu ağrıları bir türlü geçmedi hatda ağrıları daha çok artı.ve eşimin amaliyat sonrası gitmediği doktor kalmadı.amaliyat sırasında sinirlere Zarar verilmiş dediler fizik tedaviye de gitti nafile şimdi biz ne yapacağımızı şaşırdık.umit bey eşimi amaliyat edeceginde doldurduğu şikayet bilgilerinde eşimin söylemediği o kadar çok şikayet eklemişki görünce aklımızı almıştı... ümit bey umarım okursunuz bu yorumu bu dünyanın öbür tarafida var.hakkimizi helal etmiyoruz size ve diyorum ki bu doktora amaliyat olacak insanlar iki kere daha düşünsünler diyorum
a....e
Ben doktor ümit demirci 2019 bel fıtığı rahatsız liktan dolayi gittim doktor beni o kadar korkuttuki yok
felc kalırsın yok yatalak olursun dedi beni amaliyat için ikna etti ve gün içerisinde acil amaliyat etti ben çok pişmanım sonra amaliyat raporumu almaya gittim benim şikayetim olmayan şeyleri yazmışlar ben burdan söylüyorum bu doktora amaliyat ve muaneye gitmeden önce bir kez daha düşünün derim
se...n
Nihal hanıma hamileliğimin 30.haftasına kadar gittim.Uzun süre ilgisizliğinden şikayetçiydim.Fakat devam etmek istedik hamileliğim ilerlediği için.Odasına girdiğinizde sizinle hiç muhattap olmadan ultrasona alıyor.Hamilelikle ilgili hiç bir önerid bulunmadı.Kitapçıkları elimize tutuşturup gönderiyordu.En sonunda bir sıkıntı anımda aradım kendisini ve üslup olarak rahatsız edici konuşmada bulundu.Artık devam etmek istemedim ve Nihal hanıma gittiğime çok pişman oldum.Şuan başka bir doktora gidiyorum ve çok memnunum.Herkesin beklentisi farklıdır tabiki.Nihal hanımdan asla memnun olmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Dermatolog, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog.
Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi, toplam 36 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Radyoterapi, Karaciğer Biyopsisi, Anjiyoplasti, Skleroterapi, Radyoembolizasyon, Koroner Anjiyoplasti, Diyabetik Ayak Tedavileri, Karotis Ultrasonu, Kateter Yerleştirme, Tiroid Iğne Biyopsisi.
Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta/danışan, Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi nerede?Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi adresi Hastane Cad. İktap Sok. No: 4 Selçuklu şeklindedir.