Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Konya Büyükşehir Belediye Sağlık Hastanesi kadrosunda 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Konya Büyükşehir Belediye Sağlık Hastanesi Konya ilinde Hastane Cad.iktap sokak Selçuklu adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Konya Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi
Hastane Cad. İktap Sok. No: 4, Selçuklu 42060

İki kızımı da nihal hanimda doğum yaptım. İlkinde 8 cm ikinci kızımda 6 cm le gitmeme rağmen ve daha sabah olmasına rağmen bana Sünni sancı taktı on dakika içinde çocuğum kafası geldi tuvalete düşüyordu ben tuttum dogumhaneye koştum. Doğumlarda onu zorlamadigim halde ilgisiz davrandı. Muayene zamanında çok ilgili değildi yeni doktor araştırmak istemediğim için devam etmiştim. Ama ikinci doğumumda çok büyük pişmanlık yaşadım.

• Uzm. Dr. Nihal Demirköprülü Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Hasta doktor ilişkisi sıfır benim eşim 3 ay önce sezeryan oldu ve hayla dikiş yerinde intihaplanma şişlik ve ağrı çekiyor ve yaptığı hataları kabullenmiyor

• Op. Dr. Ayişe Günenç Çelebi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

2019 yılında eşim bel ağrısı ile ümit beye gitti eşimi o kadar korkutmuş ki amaliyata ikna etti ve o gün amaliyat olmasını sağladı.felc olursun yuruyemezsin ileride pişman olursun diye şuan amaliyat olalı bir yıl oldu ağrıları bir türlü geçmedi hatda ağrıları daha çok artı.ve eşimin amaliyat sonrası gitmediği doktor kalmadı.amaliyat sırasında sinirlere Zarar verilmiş dediler fizik tedaviye de gitti nafile şimdi biz ne yapacağımızı şaşırdık.umit bey eşimi amaliyat edeceginde doldurduğu şikayet bilgilerinde eşimin söylemediği o kadar çok şikayet eklemişki görünce aklımızı almıştı... ümit bey umarım okursunuz bu yorumu bu dünyanın öbür tarafida var.hakkimizi helal etmiyoruz size ve diyorum ki bu doktora amaliyat olacak insanlar iki kere daha düşünsünler diyorum

• Op. Dr. Ümit Demirci Mikrocerrahi  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Ben doktor ümit demirci 2019 bel fıtığı rahatsız liktan dolayi gittim doktor beni o kadar korkuttuki yok
    felc kalırsın yok yatalak olursun dedi beni amaliyat için ikna etti ve gün içerisinde acil amaliyat etti ben çok pişmanım sonra amaliyat raporumu almaya gittim benim şikayetim olmayan şeyleri yazmışlar ben burdan söylüyorum bu doktora amaliyat ve muaneye gitmeden önce bir kez daha düşünün derim

• Op. Dr. Ümit Demirci Mikrocerrahi  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Nihal hanıma hamileliğimin 30.haftasına kadar gittim.Uzun süre ilgisizliğinden şikayetçiydim.Fakat devam etmek istedik hamileliğim ilerlediği için.Odasına girdiğinizde sizinle hiç muhattap olmadan ultrasona alıyor.Hamilelikle ilgili hiç bir önerid bulunmadı.Kitapçıkları elimize tutuşturup gönderiyordu.En sonunda bir sıkıntı anımda aradım kendisini ve üslup olarak rahatsız edici konuşmada bulundu.Artık devam etmek istemedim ve Nihal hanıma gittiğime çok pişman oldum.Şuan başka bir doktora gidiyorum ve çok memnunum.Herkesin beklentisi farklıdır tabiki.Nihal hanımdan asla memnun olmadım.

• Uzm. Dr. Nihal Demirköprülü Hamilelik  •