Özel Dünyam Hastanesi
- Diğer (İade)
- Ergo Sigorta
- Eureko Sigorta
- Groupama Sigorta
- Groupama Sigorta A.Ş. (TSS)
- Güneş Sigorta
- Inter Partner Assistance
- Mapfre Sigorta
- Mapfre Sigorta A.Ş. (TSS)
- Medilab Assist
- Ray Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
fa...
Akne tedavisi için başvurdum 2.ay tedavi oldum hiçbir sonuç alamadım memnun kalmadım...
Mehmet Bey'e 5 ay gittik , İlgisi az malesef doktorun. Bebeğim ek gıdadan sonra şiddetli kabızlik yaşadı bunun normal olduğunu söyledi ve 3 gün sonra başka doktora gittiğimde çocuğuma makat çatlağı tanisi koyuldu. Bence daha detaylı muayene edilmesi gerekirdi çocugum agrısından ağlıyor .Tavsiye etmiyorum.
m....a
Subat 12 subat 2024 ayinda kasik fitigi ameliyati oldum suan 2 aralık 2024 teyiz ameliyati BILGEHAN POYRAZOGLU yapti surecten memnun degilim hala agri cekiyorum ameliyata alinmadan once bundan daha iyiydim 1 ayda duzelirsin dedi 9 ay oldu ameliyat bolgemde gerginlik hissi egilirken cekilme oluyor testislerim enfeksiyon kapti sisiyor agri yapiyor simdi antibiyotik agri kesici almadan duramiyorum bunlarin hepsi ameliyattan sonra oldu hekim ameliyat sonrasi sorunlarimla ve agrilarimla ilgilenmedi baska doktorlara yonlendiriyor bende agrilarimla basbasa birakildim
ah...t
Oğlum düz tabandı ayakarında dışa basma var dı kalçadan çevirmem gerekiyor dedi 2 yıl içerisinde iki sefer ameliyat oldu 2 yılı çocuğun boşa gittihiç bir faydası olmadı hangi doktora gittiysek boşa ameliyat etmiş dedi normalde ayak bileklerinden olması gerekiyormuş resmen psikolojimiz bozuldu 2 senemiz boşa gitti çocuğunda piskolojisi bozuldu şimdi ameliyatta olmak ıstemıyo beni bi daha yanlış ameliyat ederler diyo
se...n
2023 mayıs ayı gibi basen bölgesinden lazer lipoliz hizmeti aldım. Sonuçtan memnun kalmadım, bir bacağım diğerine göre daha ince oldu, simetrik olarak bir kısımdan diğerine göre ya daha çok ya da daha az yağ alınmış.sonuçtan memnun kalmadım.ve estetik bir görüntü yok tabiri caizse boru gibi oldu bacaklarım.iletişimide cok iyi kuramadığimiz kanısındayım, tam olarak ne istedimi anlatamadigımın sebebi cok acil işi varmış bi an önce gitmek zorundaymış gibi bir hali vardı.
ş.....
Grip rahatsızlığın var. Hamileyim Ali beye gittim antibiyotik yazdı çalıştığım için 2 gün istirahat raporu istedim vermedi. Hamile birine antibiyotik verecek kadar ağır olduğunu düşünüyor ama 2 gün rapor veremedi. Çok da ilgisizdi. Girdim çıktım hemen anlamadım. Sıra boştu halbuki. Hiç bir test yaptırmadı. Ona gittiğim için çok üzgünüm.
i̇...a
Yüzümde sigiller vardı daha nedenini soyledigimde bile ondan değildir vs dedi ilgilenmedi ilaç verdi başlangıçta kullandım bi de 9 ay. İlacı kullanmama rağmen tekrar etti. Önce teşhisi koyup neden olacağı şeyleri bilmek lazım. Yine tekrar eden sigiller ve 9 aydır kullandığım ilaçla kaldım ortada. Tavsiye etmiyorum.
2 yıl önce meme protezi ameliyatı oldum. Göğüs başlarımlada da boyut farklılığı vardı. Doktor bey bunları eşitleyeceğini söyleyerek ikisini de çevresinden çember olarak dikti. Fakat büyük olanın içinde bir çember küçük olanın da dışarıdan birer ikişer cm çember dikişlerim var şu anda. Kendisine büyüğün içerisindeki dikişi sorduğumda bunun morluk olduğunu geçeceğini söyledi. Fakat bu benim göğüs başımdı. Yani şu anda iki mememde de biri göğüs başımın dışarısında biri de göğüs başımın içerisinde iki farklı çember dikiş var. Eski halinden çok daha kötü çünkü anlamsız bir sürü dikişim var. Bunun geri dönüşü de yok maalesef. Ayrıca bu dikişlerde bazı yerlerde büzülme ve kabarıklar var. Kıyafeti direkt giydiğimde göğsümde kocaman farklı boyutlarda göğüs pedleri var gibi görünüyor.
u....a
Kendisini 3 kere urtiker rahatsızlığı için ziyaret ettim ve üçünde de verdiği ilaçlar hiç bir işe yaramadı rahatsızlığım gittikçe artmaya devam etti en son hiç bir sonuç istemeden kortizon tedavisine başladı söylediği günlerde ve dozlarda kullandım rahatsızlığım her gece olmaya devam etti kesinlikle tavsiye etmiyorum şuan başka doktor arayışı içindeyim
hi...
Saç dökülmesi şikayetiyle gittim.Tahlil sonucu görülmeden ilaç verildi.İlaçları üç ay kullanmam söylendi kullandım ve sonuç alamadım.Memnun kalmadım
Özel Dünyam Hastanesi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dünyam Hastanesi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Pratisyen Hekim, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Gastroenterolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Halk Sağlığı Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Mikrobiyolog, Onkolog.
Özel Dünyam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dünyam Hastanesi, toplam 819 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Standardize Mini Mental Test, Prolonged Exposure Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Oyun Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi, Transaksiyonel Analiz.
Özel Dünyam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dünyam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dünyam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dünyam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dünyam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dünyam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dünyam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 627 hasta/danışan, Özel Dünyam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dünyam Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Dünyam Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Dünyam Hastanesi nerede?Özel Dünyam Hastanesi adresi Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan şeklindedir.