Özel Dünyam Hastanesi
- Diğer (İade)
- Ergo Sigorta
- Eureko Sigorta
- Groupama Sigorta
- Groupama Sigorta A.Ş. (TSS)
- Güneş Sigorta
- Inter Partner Assistance
- Mapfre Sigorta
- Mapfre Sigorta A.Ş. (TSS)
- Medilab Assist
- Ray Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
c....m
Annem diyabet hastasıydı doktor beyin tedavisiyle sadece diyetle takip ediliyor rutin kontrollerimizi özenle ve titizlikle yapan doktorumuza minnettarız
ay...a
Babamın rahatsızlığı döneminde yatırarak tedavi etti, kanser hastasıydı. son günlerinde acısını hafifletti, yoğun bakım takiplerini yaptı. her şey Allah razı olsun.
ce...l
Uzun süreçler sonucu burun ameliyatımı gerçekleştirdim esabil beyle tanışmamın sebebi annem oldu karın ameliyatı olduktan sonrası burun ameliyatı yaptırmaya karar verdik ve gerçekten elinin Ehl-i olan bu doktorla tanışmama vesile olan anneme ricalarımı sunuyorum ve burnumdan çok memnunum iyi ki esabil beyi tanımışım tekrar ameliyat olsam gözüm kapalı güvenebileceğim tek doktor esabil yüksel olur doktorluğunda ve içinde başarılarını devamını dilerim
öm...k
Burnumdan nefes alma problemi ile gittim, kamran hocam eğirilik olduğunu söyledi tüm ameliyat sürecini detaylı şekilde atlattıktan sonra ertesi gün ameliyata girdim gayet güzel geçti, şuan da burnumdan çok rahat sekilde nefes alabiliyorum, kamran hocamında ilgi ve alakası, bilgilendirmesi gayet güzeldi.
g....k
Mükemmel bir kadın doğum uzmanı. İlk gebeliğimde çok doktor gezdim. Rahminde duvar mı var hamile olman imkansız, çocuğun down sendromlu olabilir illa amniyosentez yapalım, gebeliğim daha çok erken bir haftada olmasına rağmen spekulum takıp alttan muayene korkusu üstüne küçümseyici tavırlar. Normal doğum olsun diye resmen çırpınmıştım. eşimin doğuma katılmasını istediğimde doğum öyle sandığın gibi romantik bi şey değildir diyen bir doktor yüzünden, korkudan, üzüntüden ve güvensizlikten direk sezaryen olsun demiştim... Keşke o zamandan tanışsaymışız. Doktorum ve ekibi sayesinde 19 ekimde ssvd ile bebeğimi kucağıma aldım. Tüm risklere, korkularıma, güven sorunlarıma rağmen doktorum ve ekibinin mükemmel tutumuyla zor olan bir doğumu atlattık çok şükür. Gebelik psikolojisinden anlayan, eş desteğinin ne kadar önemli olduğunun farkında olan, eşimin doğuma aktif bir şekilde katılmasına izin veren, dualarla doğuma eşlik eden, samimi, güler yüzlü ve güven veren ekibiyle harika bir doktor.
e....a
7 yaşındaki oğlumun geniz eti ve kulak sıvısı problemi için burdaki yorumlara bakarak Kamran hocamıza gittik ve gerçekten anlatıldığından çok daha iyisi kesinlikle çok memnun kaldık ameliyat sürecimiz ve daha sonrası çok ilgiliydi çok memnun kaldık..
se...
Çözüm odaklı gerçekten çok kaliteli bir insan işinin uzmanı her hastaya aynı şekilde yardımcı oluyor
t.....
Muayene sırasında ve sonrasında telefonla çok güzel ilgilendi. Gerçekten sakin hastalarına zaman ayıran ilgili bi doktor olduğunu düşünüyorum.
ce...
O kadar memnunum ki ilk defa kendimi bi psikiyatrinin yanında bu kadar mutlu hissediyorum ve huzurlu bir şekilde kendimi ifade edebiliyorum
mu...a
Çok memnun kaldım güler yüz detaylı muane ön numara
Özel Dünyam Hastanesi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dünyam Hastanesi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Pratisyen Hekim, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Gastroenterolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Halk Sağlığı Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Mikrobiyolog, Onkolog.
Özel Dünyam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dünyam Hastanesi, toplam 819 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Standardize Mini Mental Test, Prolonged Exposure Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Oyun Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi, Transaksiyonel Analiz.
Özel Dünyam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dünyam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dünyam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dünyam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dünyam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dünyam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dünyam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 628 hasta/danışan, Özel Dünyam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dünyam Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Dünyam Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Dünyam Hastanesi nerede?Özel Dünyam Hastanesi adresi Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan şeklindedir.