Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
ha...r
İstanbul’a yeni gelmiştim hamile olduğumu öğrendim hastane ve doktor arayışına başlamıştım bu süre zarfında internette denk geldim Leyla Hanıma ve içimdeki ses ona gitmem gerekiyor dedi gecikmeden hemen randevumu aldım kendisiyle tanıştığım ilk günden güler yüzü beni sıcak bir şekilde karşılaması harika idi . Hamilelik sürecinde beni sabırla dinledi kontrollerimi harika bir şekilde takip etti gerekli tüm bilgileri tek tek anlattı harika bir doğum planlaması yaptık doğum hanede ben ve bebeğimle çok güzel ilgilendi daha sonra ki süreçte de takibi hiç bırakmadı İyiki içimdeki hisse güvenip Leyla Hanıma gitmişim mükemmel bir kadın doğum uzmanı herkese tavsiye ederim asla pişman olmazsınız
Leyla Alakbarova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Alakbarova, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Leyla Alakbarova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Leyla Alakbarova adresi nerede?Leyla Alakbarova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:100 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Alakbarova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Leyla Alakbarova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Leyla Alakbarova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Leyla Alakbarova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Leyla Alakbarova hangi dilleri konuşuyor?Leyla Alakbarova ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Leyla Alakbarova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Alakbarova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Leyla Alakbarova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Leyla Alakbarova hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Leyla Alakbarova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Leyla Alakbarova hangi sigortaları kabul ediyor?Leyla Alakbarova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları