2014-2017 yılları arasında bir ilaç firmasında danışman diyetisyen olarak çalıştım.
2017 yılında Fonksiyonel Tıp ile tanışmam bütün o içime sinmeyen şeylerin ve sorularımın cevabı oldu ve tüm ezberlerimi bozarak hayata, dünyamıza ve mesleğime bakış açıma geri dönülmez bir yön çizmemi sağladı.
2017 yılında Dr. Mustafa Atasoy ile birlikte Fonksiyonel Tıp Akademisi’nde klinik diyetisyen olarak çalışmaya başladım.
2019 yılından itibaren ise hem klinik diyetisyenliğin yanı sıra Fonksiyonel Tıp Akademisi hekim, diyetisyen, wellness koçluğu eğitim programlarında Fonksiyonel Beslenme Eğitmeni olarak çalışmaya devam ediyorum.
ÇALIŞMA ALANLARI
Online Diyet
Kontrol Randevusu
Harbiye, İstanbul
Dyt. Çağla Çevik
Sevgili Çağla Hn İle yaklaşık 1 aydır çalışıyorum ve sürecin sürdürülebilir olması benim için büyük bir avantaj. Kendi ritmime uygun, baskısız ve gerçekçi bir beslenme planı sunması sayesinde olumlu sonuçlar almaya başladım. Profesyonelliğini ve yaklaşımını kesinlikle tavsiye ederim.
si...z
Çağla Hanım süreçle ilgili ilgili detayları hiçbir konuyu atlamadan büyük bir titizlikle anlatıyor. Bu profesyonel desteğin yanında ise danışanıyla samimiyet kuran bir iletişime sahip. Süreçten gerçekten çok çok memnunum.
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
Sibo ve geçirgen bağırsak sendromuyla geldim. Her şeyi çok iyi anlattı Çağla hanım, ve en önemlisi de duyulduğumu ve anlaşıldığımı hissettim. Henüz iki seans oldu, ancak çok verimli devam edeceğimize kani oldum
• Dyt. Çağla Çevik • Diyetisyen Randevusu •
O
oy...
Dört aydır düzenli olarak Çağla hanım ild görüşüyoruz. İlk günden itibaren beslenme alışkanlıklarımızı detaylıca analiz edip bize uygun bir sistem kurmamıza yardımcı oldu. Listelerle ilerlediğimiz bu süreçte hem doğru beslenme konusunda çok şey öğrendik hem de günlük hayatımıza kolayca uygulayabileceğimiz pratik yöntemler geliştirdik. Hedefimize beklediğimizden daha kısa sürede ulaşmamızda yönlendirmeleri çok etkili oldu.
Randevular düzenli, iletişim çok açık ve motive edici bir şekilde ilerledi. Kısacası, doğru bir sistem oturması ve sürdürülebilir beslenme alışkanlığı edinmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. :)• Dyt. Çağla Çevik • Kontrol Randevusu •
du....
Güler yüzü , süreçle ilgili detaylı ve güven veren anlatımıyla alanında uzman bir diyetisyen .
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
Çağla hanımla yaklaşık 10 yılı aşkın bir süredir yaşadığım SIBO rahatsızlığımla ilgili tedavi sürecine başka bir diyetisyenle kötü bir deneyimden sonra çalışmaya başladık. Bu ikinci görüşmemizdi. Her seansında her soruma ve sorunuma çözüm odaklı, gayet bilgili, ilgili ve anlayışlı bir şekilde yaklaştı. Sadece SIBO ile ilgili değil, genel fonksiyonel tıp yaklaşımını uygulayarak yaklaşıyor. Şu ana kadar fazlasıyla memnunum. Umuyorum daha önceki SIBO tedavi sürecindeki deneyimlerim gibi olmadan olumlu bir tedavi süreci gerçekleştireceğiz. Kendisine de bu konuda güveniyorum.
• Online Danışmanlık • Randevu •
T
tu...
Yaklaşık bir aydır Çağla Hanım’la sindirimle ilgili rahatsızlıklarıma yönelik tedaviye yardımcı bir diyet programı konusunda çalışıyoruz. İlk görüşmeden itibaren oldukça açıklayıcı, yapıcı ve rahatlatıcı bir yaklaşımı oldu. Süreç boyunca hem yönlendirmeleri hem de sorulara hızlı dönüşleriyle kendimi gerçekten anlaşılmış hissettim. Özellikle bu tarz sabır gerektiren değişimlerde bu yaklaşım oldukça motive ediciydi. Gidişata göre esnek ve alternatifli planlar sunması, süreci benim için daha sürdürülebilir kıldı.Genel anlamda hem iletişiminden hem de desteğinden çok memnun kaldım.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Çağla hanım'la 3 ay boyunca çalıştık. Amacım bir kaç kilo vermek yanında doğru beslenmeyi öğrenmekti. Bu süreç, kendisinin samimi yaklaşımı, güler yüzü ve değerli yönlendirmeleriyle oldukça keyifli geçti. Mesleğinde çok iyi olduğunu düşünüyorum. Beslenme alışkanlıklarımın oluşması yönünde çok kıymetli önerilerde bulund, kesinlikle tavsiye ederim.
L
le...u
Sibo tedavisinde başka bir diyetisyen tarafından bozulan ayarlarımı sabırla düzeltti. Tedavim çok iyi gidiyor ve en önemlisi beni diyetimle ilgili strese sokmuyor.
Ö
öz...n
Çağla hanımla 5 aydır Sibo konusunda beraberiz.Bu rahatsızlıkta doktor ne kadar önemliyse diyetisyen bence daha da önemli.Çok yol katettik.Diyare kramp gaz şişkinlik semptomlarımdan sadece gaz kaldı.Çağlasız bu işi götüremezdim.Çok sabır isteyen bir rahatsızlık.İyiki varsın Çağla hanımcım:))
• Online Danışmanlık • •
Çağla Çevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağla Çevik, Diyetisyen. Size Çağla Çevik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Diyet, Kontrol Randevusu, Diyetisyen Randevusu.
Çağla Çevik adresi nerede?Çağla Çevik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağla Çevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çağla Çevik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çağla Çevik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağla Çevik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Çağla Çevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağla Çevik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağla Çevik hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Çağla Çevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağla Çevik hangi sigortaları kabul ediyor?Çağla Çevik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.