Randevu +8 daha fazla
İncilipınar Mahallesi Gazimuhtarpaşa Bulvarı 36017. Sokak Kepkepzade Park İş Merkezi. C Blok Kat:5 No:21, Şehitkamil, Gaziantep
Dr. Mustafa Nihat KOÇ MuayenehanesiSigortasız hastalar
Hakkımda
1975 yılında Konya’da dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Samsun ve Konya’da tamamladım. Sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp eğitimim...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 2002
- Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2008
Fotoğraflar
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Dr. Musk Clinic
İncilipınar Mahallesi Gazimuhtarpaşa Bulvarı 36017. Sokak Kepkepzade Park İş Merkezi. C Blok Kat:5 No:21, Gaziantep
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Dr. Mustafa Nihat KOÇ Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Dr. Mustafa Nihat KOÇ Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Dr. Mustafa Nihat KOÇ Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Hasta / Danışan Görüşleri
ee...e
Burun ve botoksumu Nihat hocama borçluyum.hastalarını o kadr doğru ve güzel yönlendiriyor ki gözüm kapalı güvenirim.burnumun eğri olduğunu kendisi farketti ve harika bir işlemle ağrısız burun ameliyatımı gerçekleştirdi.botoksumu da harika yapıyor.doğallık ve doğru ciltbakımın tek adresi iyi ki Nihat hocam
ö.....
Memnunum doktorumdan.Benim burnumdan kemik ve et alındı ve estetik yapıldı.Çok güzel oldu, herkes çok beğendi,naturel ve çok doğal oldu.Eskiden selfi çekmezken şimdi selfi çekebiliyorum.Hastalık olaral ameliyat oldum ama estetikten de memnun kaldım.Yaklaşımı güzel,sevecen.Kendisi hastasıyla bizzat ilgileniyor, sohbeti muhabbeti gayet güzel.Açıklaması benim anlayabileceğim tarzda, dedikleri gibi oldu herşey .Bir sıkıntı yaşamadım.
Kendisinin hem alt üst göz kapağı ameliyatı hem de göğüs büyültme ameliyatı oldum. 2 ameliyatı aynı anda oldum, doktorumun söylediği gibi ne ağrım ne sızım oldu.Söylediği süreçte ayağa kalktım, dediği süreçte de işime başladım.İstediğim gibi oldu göğüslerim, kendimi daha çok seviyorum ve kendime güvenim geldi.Herhangi bir komplikasyon olmadı, göz kapaklarımı ve göz torbalarımı aldırdım.Şu anda çok iyiyim.
Gayet iyi bir doktor, ilgili, olduğum ameliyattan memnunum.Göz altı torbaları ve üst göz kapağı ameliyatı oldum.Eli gayet başarılı, tavsiye edebileceğim bir doktor.Güzel ve başarılı bir ameliyat oldum.Kimi görsem 10 yaş gençleştin diyor.Morluk, ağrı, acı ,iltihaplanma hiçbir şey olmadı.İstediğim gibi oldu, gayet memnunum.Ben de bu kadar iyi olacağımı beklemiyordum.
Çok güvenerek ve severek gidiyorum.Herkese tavsiye ederim.Silikon meme estetiği oldum, meme büyütme esteği oldum.Daha rahat oldum, kıyafetleri daha rahat giyiyorum, daha rahat taşıyorum.
xx...z
Ben 2019 yılında dr.mustafa beyi tesadüfen buldum ve kendinde bir çok ameliyat oldun, dudağımda ki yıllar önce yaptırdığım kalıcı doğrudan kendi sayesin da klinik ortamında lokal anestezi ile kurtuldum doğal görünümüne kendinin sayesinde ve bu memnuniyet üzerine bir çok ameliyat daha kendisine gerçekleştirdim ,kol germe, yüz germe,liposaction ,bacak germe hepsinden ayrı ayrı memnun kaldım ki özellikle popo protezi ayrı bir dogal ve güzel oldu bütün ameliyatlarından çok memnun kaldım ve iyiki tanımışım muhakak tavsiye ediyorum .
sm...
Mersin’de yaşıyoruz önce ablam ve ben dolgu yaptırdık ve uzun süredir dolgu yaptırmamıza rağmen MUSTAFA BEYİN YAPTIĞI DUDAK DOLGUSUNDAN SONRA HERKES DUDAKLARIMIZI SORMAYA BAŞLADI İnanılmaz simetrisi düzgün . sonra annem alt göz kapağı ameliyatı yaptırdı inanılmaz memnun kaldı. Ve sonra ablam ve ben ip askı işlemi için Tabiki yine Mustafa beyi tercih ettik iyiki etmişiz . Acısız bir işlem ve kalıcılığı daha uzun daha gergin duruyor yüzüm ablam da kaş kaldırma işlemi için yaptırdı ben ise nazalobial . Bugüne kadar yaptırmamamdaki neden doğru hekim bulamamaktan korkuyordum. Ama artık Mustafa Nihat Koç var :) asistanı Gülşah hanıma da ayrıca teşekkür ediyoruz
me...r
İşinde o kadar iyi bi doktor ki...
Artık gamzem var
Çok güzel bi şekilde ilgilenip çok mükemmel ve ağrısız bir operasyon geçirdim.
Tekrar çok teşekkür ederimm
c.....
Mustafa Nihat Bey'de benlerimi aldırdım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İyi bir insan. Daha önceden aldırmadığını pişmanım, hiç anlamadım. Kendisinden memnun kaldım.
r.....
Kendisini 2015 yılından beri tanıyorum. Burun ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım.Onun dışında botoks ve dolgu için sık sık ziyaretine gidiyorum. Yapılan tüm işlemlerden memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Yaptığı iş çok güzel, burnum herkes tarafından beğeniliyor. Herhangi bir sıkıntı olduğunda ulaşabiliyorum. O sıkıntıyı hemen çözebiliyor. Hemen dönüş sağlıyor.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 2002
- Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2008
Deneyimler
- Av.Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Ocak 2009- Mart 2009
- Çorlu Asker Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Mayıs 2009-Nisan 2010
- Av.Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Mayıs 2010- Mart 2012
Fotoğraflar
Bilinen Diller
İngilizceDiğer içerikler
İlgili aramalar
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Finans Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Garanti Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra