Barbaros mah, Ak Zambak Sokak, Uphill Towers, No:3A, İç Kapı No:25, Ataşehir, İstanbul
Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzm. Dr. Orçun DemirBu adreste kabul edilen sigortalar
Hakkımda
Merhaba ben Orçun Demir; Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi alanında hizmet vermekteyim. Trabzon'da doğdum. İlköğretim ve lise hayatımı Trabzon'da tamamladık...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (İzmir, 2014)
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi- İhtisas (İzmir, 2014, 2018)
Fotoğraflar
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
34 hasta yorumu
ce...
Gerçekten çok ilgili sıcakkanlı bi doktor
2’5 yalındaki oğlumun Oğlumun otizmli olabileceği şüphesiyle gittik gayet sevecen yaklaştı
Aydınlatıcı açıklayıcı konuşarak bizi çok rahatlattı sağolsun
İlk çocuk psikiyatri deneyimimizdi kesinlikle Orçun beyle devam edeceğiz
Ben eşim ve oğlum gerçekten çok çok memnun kaldık
Uzm. Dr. Orçun Demir
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. Elimden geldiğince destek olmak için yanınızdayım. Görüşmek dileğiyle.
k.....
Kızımızın konuşma geriliğinden dolayı aklımıza takılan,şüphe duyduğumuz herşeyi kendisine ilettik. Tüm soru işaretlerimizi bir bir giderdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Daha kapıdan girer girmez çocuğumuzla kurduğu iletişim zeyrekliği takdire şayandı.Net kararları sadece bilgisi ve gözlemlerine dayanıyor.Bu kısma özellikle dikkat çekmek isterim. Kararsızlıklarınız endişeleriniz nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda tereddütsüz destek alabileceğiniz çok değerli bir hekim olan Orçun Hoca’ya saygılar sunarım.
Uzm. Dr. Orçun Demir
Tüm sorularınıza cevap verebildiğimi duyduğum için çok sevindim. Ayrıca bu değerli yorumunuz için kullandığınız kelimler ve vaktiniz için çok teşekkür ediyorum. Saygılar sevgiler dilerim.
Otizm değerlendirmesi için gittik. Çok iyi bir doktor. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar sordu. Kafamızdaki soru işaretlerini giderdi. Gerekli yönlendirmeli yaptı. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişmiş.
me...l
Orçun beyi internet te
çocuk ve ergen psikiyatri araştırmalarım sonucunda buldum yorumlarını en önemlisi yapmış olduğu çalışmalar ve bilgilerini okuyunca kendisine randevu oluşturdum kendisiyle 10.5 yaşında oğlum için görüştük açıkçası ilk görüşmeye giderken tedirgin ve kafamda bir sürü acabalar la randevuya gittim bizi ilk karşılaması tavrı sakinliği bu bile ilk etap ta sizi rahatlatmaya yetiyor orçun beyin oğluma neden orda oluşunu anlatış tarzı kullandığı kelimeler ise gerçekten işinin uzmanı oldugunu gösteriyor
bazı tettikler istedi ve bize iki kitap önerdi onları da halledip tekrar kendisini ziyaret edeceğiz inşallah görüşmeden ayrılırken içimde doğru karar vermiş olmamın rahatlığı vardı ben gönül rahatlığıyla orçun beyi herkese tavsiye ederim kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum iyiki yolumuz yolunuzla kesişti iyiki sizi tanıdık Orçun hocam sevgiler
Uzm. Dr. Orçun Demir
Ne güzel cümleler kurmuşsunuz. Değerli görüşleriniz benim için çok kıymetli. Çok teşekkür ediyorum, görüşmek dileğiyle.
bu...n
Orcun bey isinde son derece profesyonel nokta atisi yapan bir doktor. Herkese tavsiye ederim.8 yasindaki ogluma dikkat eksikligi ve hiperaktivite tanisi konmustu, bizi cok dogru yonlendirdi.
Uzm. Dr. Orçun Demir
Çok teşekkür ediyorum bu güzel görüşleriniz için. Önemli olan çıktığımız yolda doğru bir biçimde ilerleyebilmek.
Doktor orçun kafam daki tüm soru işaretlerini dağıt,oğluma dikkat eksiğliği ve hiperaktif teşsisi konuldu,ilaç tedavisi başlatı ,bir ay sonra kontrole gidecez,inşallah daha iyi olacak kendisine teşekür ederim
Uzm. Dr. Orçun Demir
Sizlerin de desteğiyle daha iyi olacağına eminim. Güzel haberlerinizle tekrar görüşmek dileğiyle. Ben de çok teşekkür ediyorum.
Orcun hocam oglumla ilgili kafamdaki butun soru isaretlerini bitirdi yillardir beynimi kemiren herseye son noktayi koydu karamsarlik yok iyi veya kotu kabullenmek var artik yol alma zamani yolumuz uzun orcun beyin de destekleriyle bu yolda emin ve guclu adimlarla ilerliyecegiz insallah hocam elinizi hic cekmeyin uzerimizden evlatlarimizin sizin gibi hekimlere gercekten ihtiyaci var..
Uzm. Dr. Orçun Demir
Çok teşekkür ediyorum. Ben en fazla yolunuzu açıp kılavuz olabilirim, bu yolda ilerleyecek olanlar yine sizlersiniz ve gördüğüm kadarıyla da bu yolda ilerlemeye başlamışsınız. İnanın en önemlisi de başaracağınıza dair inancınızın gücü. Belli ki o güç sizde fazlasıyla mevcut. Elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim tabi ki. Bu anlamlı geribildirim için tekrardan çok teşekkür ediyorum.
t.....
Uzun suredir cocugumuz icin gorustugumuz uzmanlarin en iyisi. Olumlu iletisimi, sempatik yaklasimi, detayli aciklamalarindan cok memnuniyet duyduk. Calismalarinda basarilar dilerim.
Uzm. Dr. Orçun Demir
Yorumunuz beni gerçekten onore etti ve okurken biraz da yüzüm kızardı :))) Çok çok teşekkür ediyorum size…
me...n
Kızım ve oğlum için Orçun bey ile bir yolculuğa çıktık.Yolculuk diyorum çünkü bizler gibi ebeveynler bu süreçlerin çok kısa olmadığını yakinen tecrübe ederler.Oğlum daha önce farklı bir psikiyatrden Dehp tanısı almış ve bir sene tedavi görmesine rağmen pek bir düzelme olmamıştı.Orçun bey bu durumu göz önünde bulundurarak çocuğun her durumunu itina ile araştırarak tedavi şeklini düzenledi.
Evlatlarım için Orçun hocamın verdiği bilgiler gayretli ve içten yaklaşımı bizi çok memnun bıraktı.
Orçun bey iyi ki varsınız..
Çok teşekkür ediyorum.
Uzm. Dr. Orçun Demir
Gerçekten çok teşekkür ediyorum bu güzel kelimeleriniz için. Ebeveynlikle ilgili bir çok kitap var elbet ama her çocuk farklı her çocuğun ebeveyni de çocuğuyla eşsiz bir kitabın yazarları benim gözümde. Yol aynı olsa da yolculuk herkes için farklı. Sizler de iyi ki varsınız. Görüşmek dileğiyle…
e....ş
Orçun beyi internette araştırarak buldum. Oğlumu egenin bazı davranışlarından dolayo otizm olduğunu düşünüyordum. Daha öncede psikiyatriye gittik ama net bir şey olmadı. Orçun beyin çocuklarla iletişimi mükemmel oradan çıkar çıkmaz oğlum tekrar gitmek istediğini söyledi. Ve oğlum normalde doktorlardan çekinir ve isteksiz gider. Sonuç olarak otizm olmadığını öğrendik. Ayrıntılı , detaylı sorular sordu, biz çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye debileceğim bir doktor
Uzm. Dr. Orçun Demir
Öncelikle çok teşekkür ediyorum değerli görüşünüz için. Biz çocuk psikiyatristleri için iletişim kurabilmek gerçekten önde gelen özelliklerimizden birisi olmasına inanıyorum. Bunu karşılıklı kurabildiğimiz ve çözüme ulaştığımızı görmek bizleri de sevindirir. Ege’nin sağlıklı olması ise tabi ki en önemlisi. Tekrardan çok teşekkürlerimi iletiyorum.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (İzmir, 2014)
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi- İhtisas (İzmir, 2014, 2018)
Deneyimler
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Anabilim Dalı (İhtisas 2014-2019)
- Osmaniye Devlet Hastanesi (Zorunlu Hizmet, 2019-2021)
- İstanbul Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi (2021-2021)
Fotoğraflar
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri