su...
Benim hem kızım hem oğlum peltekti ben ilk gittigimde Renas beyle konuştum o güveni verdi şuan da çocuklarımın peltekligi geçti çocuklar la arası çok iyi ben de çocuklarım da çok memnunum tecrübeli ve donalım lı iyiki tanımışım herkese tavsiye ederim ...
C
ce...e
2 yildr renas hocayı tanıyorum oğlumun konuşmasında sıkıntı vardı onunla tanıştıktan sonra oğlum baya bı düzeldi ve kendine ayrı bı öz güveni geldi renas hocaya guvenere tercih edebilirsiniz.
Ö
öz...i
Benim kızımın kekemliği mevcut. Renas hocamızla beraber kekemeliği baya azaldı ve kendisine öz güven geldi .
R
r.....
Oğlumun konuşması çok geriydi.kelimeleri söyleyemiyordu.hocamızla tanıştık.oğlum baya ilerledi.sizde de böyle bir durum varsa sakın korkmayın hocamızla tanışmak yeterli
Z
zu...l
Benim oğlumda gecikmiş konuşma vardi.Renas hoca sayesinde uzun bir egitim sürecinde cok şükür simdi oglum konuşuyor.Kendisine emekleri için minnettarim.
• başka bir yer • Diğer •
Oğlum hiç konuşamıyordu hocamız sayesnde smdi çok güzel konuşuyor çok ilgili biz çok memnunuz mutlaka herkeze tavsiye ediyorm
f.....
Oğlumun kekemesi baya vardı konuşmakta çok zorlanıyordu şimdi ise eskisi gibi değil Allah razı olsunn hocamizdan
K
k....a
Oğlum bazı harfleri çıkarmıyordu kısa sürede hocamız eşliğinde çok güzel ilerleme kaydettik