Hamileliğimde böbreğime takılan stentin alınması ve taş tedavisi için başvurduğum hastane çağrı merkezinden tesadüfe…n ve iyi ki Ali Hocaya randevu oluşturulmuş...Kendisi alanında yeterli bilgi donanımına sahip olmakla birlikte hastasına da bu bilgi aktarımını çok iyi yapmaktadır. İlgili ve hasta stres yönetimini çok iyi yapan Ali Hocam’ı benzer sorunları yaşayan tanıdıklarına kesinlikle tavsiye edeceğim.
İçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2, Tuzla•Harita
Diyaliz hastasıyım, sağ böbreğimde 3 cm boyunda bir tümör vardı.Diyaliz hastası olduğumdan böbreğin zaten işlevini g…örmediği ve ilerde böbrek nakli olacağım için sağ böbreğimin tamamen alınması kararına varıldı.Bu ameliyat Kurtköy Ersoy hastanesi sayın Op. Dr. Aydın Özgül tarafından 13.Mayıs 2019 da gerçekleçti.
Sayın Op. Dr. Aydın Özgün son derece başarılı, mesleğini tam anlamı ile yapan fevkalade doktor. Bu vesile ile kendisine teşekkürlerimi bildirmek istiyorum.Böyle Doktorlar tüm ülkemiz için çok gereklidir.Doktoruma sağlık ve uzun ömürler diliyorum.
YILDIRIM BESLEN
Kurtköy Mah., Ankara Cd. 390/3 Pendik/İstanbul, Pendik•Harita
Mesanede tespit edilen bir tümör sonucunda bir arkadaşımın refeansı ile Sayın Porf.Dr. Fuat DEMİREL Hocaya ulaştım.… Gerçekten beyefendiliği, insancıl yaklaşımı, güleryüzü ve mütevaziliği ile hekimliğin ötesinde bir yaklaşım sergiledi. Uzmanlığı gerçekten takdire şayandı. Operasyon anında sergilediği titizlik ve nitelik beni çok memnun etti. Fuat Hoca mesleki bilgisinin yanında insani yaklaşımı, hastaya olan ilgi ve alakası ile örnek bir hekim modeli profili çizmiştir. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Allah bu tür hekimlerin sayısını artırsın.
Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze, Kocaeli•Harita