1980 Karabük dodum. İlk-orta ve lise eğitimini Karabük'te tamamladım. 2004 yılında Marmara Ünv. Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. Aynı yıl Kocaeli Ünversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladım. Ancak iyi anılar biriktirdiğim ve eşimle tanıştığımama vesile olan görevimden hayalim olan Dermatoloji ihtisasını yapabilmek için ayrıldım. 2009-20016 yılları arasında İstanbul Medeniyet Ünv. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dermatoloji alanında uzmanlık eğitimi aldım. 2016-2018 tarihlerinde Hakkari Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra İstanbul Esthetica, Medistate Kavacık ve Kurtköy Ersoy Hastanesi'nde dermatoloji ve medikal estetik alanında çalıştım.
Eşimin işi nedeni ile kocaeli'ye taşınma kararı altık. Mart 2020'de Özel Kocaeli Hastanesi'nde çalışmaya başladım. Pandemi şartlarında hep aklımızda olan klinik açma fikri olgunlaştı ve sonunda hayata geçirdik. 20 Eylül 2021 den bu yana kendi kliniğimde hastalarıma hizmet vermeye devam ediyorum.

Yenişehir mah. Demokrasi Bulvarı No:48 K:3 izmit, İzmit, Kocaeli

Dermatoloji Randevusu

Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan muayenehanesi

Çözüm odaklı bilgilendirici ve ilgili. En önemlisi dürüst ve güler yüzlü.

• Konum: Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan muayenehanesi Randevu

Yaklaşık bir yıldır düzenli olarak lazer epilasyon seanslarına katılıyorum ve şu ana kadar beş seans tamamladım. Bu süreçte özellikle İlknur Hanım’ın ilgisi ve samimiyeti beni fazlasıyla memnun etti. Güler yüzü, profesyonelliği ve işine olan özeniyle her seansta kendimi çok rahat ve güvende hissettirdi. Gerçekten alanında uzman ve insana değer veren biri. Aynı şekilde, danışma kısmında görevli Melike Hanım da randevularımı titizlikle takip ediyor ve zamanında bilgilendirerek sürecin sorunsuz ilerlemesini sağlıyor.Mükemmel bir ekip, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!

• Konum: Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan muayenehanesi Lazer Epilasyon

Vasfiye hocaya, başka bir sebeple tekrar nükseden yüz aknesi dolayısıyla gittim. Rahatsızlığı ve tedavi sürecini ayrıntılı bir şekilde anlatarak yardımcı oldu. Randevu işlemleri de oldukça kolay ve hızlı.

• Konum: Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan muayenehanesi Dermatoloji Randevusu

Harika bir doktor. Sivilce sorunu için gittim. Ve doktorum ile birlikte yeni bir sürece başlayacağız. Konuşması olsun verdiği bilgiler olsun çok memnun kaldım. İçimi oldukça rahatlattı.

• Y

Morpheus 8 ve birkaç defa da botoks uygulaması için kendisini ziyaretlerde bulundum. Bu uygulamalardan gayet memnunum. Vasfiye Hanım’ın her daim güler yüzlü oluşu ve uygulama/tedavi esnasındaki nazik tavırları ve sabırlı yaklaşımı o koltuğa güvenle oturmama sebep oluyor.

• Konum: Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan muayenehanesi Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans

• Z

İlkokuldan bu yana dönem dönem ortaya cıkan sedeflerim var. Şu aralar büyük bir atak geciriyorum sanırım. Tedaviye başladık Vasfiye hanımın çok samimi ve gönülden yardımcı olmak istediğini hissediyorsunuz. Umuyorum çare bulacagım bir süreçteyim.

• Konum: Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan muayenehanesi Randevu

• N

Sedef hastalığım için sistem üzerinden araştırma yaptım ve Vasfiye Ayhan s giymeye karar verdim.Yaklaşımı, detaylı anlatımı, pozitif enerjisiyle güven veriyor hastasına.İşinin ehli Bir doktor ve tedavi sürecimi çok iyi planladı.Lezyonlarim iyileşti tavsiyelerini uygulamaya devam edicem..

• B

1 yıllık sivilce problemimde 4 farklı doktora gidip sonuç alamadım bana uygun olmayan işlemlerle süreci uzatıp para odaklı oldular en son Vasfiye hanımı buldum ve inanılmaz güler yüzlü gerçekten sorunumu dinleyip nasıl yol izleyebileceğimizi anlattı. Çok ilgiliydi ve aklımda hiç soru işareti bırakmadı. 2. Günden sivilcelerimin söndüğünü görüyorum. Vasfiye hanıma geçte olsa iyi ki gitmişim

• H

Saçkıran tedavisi için gittim. Oldukça güler yüzlü kibar detaylı bilgiler veriyor hastalığınız ile ilgili.Benim sonsuz sınırsız bitmek bilmeyen sorularıma sabırla cevap verdi hiç birini geçiştirmeden.Bu arada iki kere gittikten sonra saçlarım çıkmaya başladı.Ve en en önemlisi insana değer verip kendi derdi gibi dertleniyor.Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz." sözünün vücut bulmuş hali.İyi ki var O.

• H

Vasfiye Hocama yorumları okuduktan sonra gitmeye karar verdim iyi ki öyle yapmışım iyi ki de burada samimi ve gerçek yorum yapan kişiler var. Her sorumu içtenlikle tane tane cevaplayıp rahatlatiyor gercekci ve samimi yaklaşıyor asla para odaklı birisi değil neyin iyi geleceğine inanıyorsa onu öneriyor. Saçkıran tedavisi için geldim kendisine bütüncül yaklaşarak gerekli takviyeleri önerdi ve tedaviye başladık henüz 3 hafta oldu umarım sürecim güzel geçer ve sifam Vasfiye hocamın elindendir.