Hakkımda
Uzm. Dr. Zeycan İrem PİŞKİNÖZ, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığı eğitimini tamamlayarak Diş Hekimi...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakultesi 2007-2012
- Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Pedodonti Ana Bilim Dalı 2012-2016
Fotoğraflar
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Uzm.Dr. Zeycan İrem PİŞKİNÖZ Öğretmen Evleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:64 Kat:1 Daire:1 (Sedir Restaurant yanı,Burger King üstü), Antalya
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Uzm.Dr. Zeycan İrem PİŞKİNÖZ
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Ilacı Kullanımı
Dakiklik
Alaka
Mekan
m-...k
Ilk defa gittim ve çok çok memnun kaldık herşeyi detayına kadar anlicamız şekilde bize anlattı. Çocuğum 1 hafta diş ağrısı çekti 2 yaşında korkarak gitmiştik ama çocuk canlısı bir doktor iletişimi süper bilgisi süper çok memnun kaldık
r.....
Diş korkusu olan 6 yaşındaki oğlumun dolgularını onunla keyifli sohbetler ederek dakikalar içinde yapan Dr Dt Zeycan hanım ve asistanına teşekkür ederim . Tedavimiz kalan dişlerimiz için devam edecek oğlumun diş korkusunu yendik diyebilirim . Saygılarımızla .
hü...e
Oğlumun dişinin ağrıması sonucu kendisini ziyaret ettik Kendisi Çok ilgili oğlum ilk defa diş doktoruna gidiyordu onunla konuşarak heyecanını yatıştırdı korkusunu yenmesini sağladı çok sakin bir şekilde muayenesini yaptı kesinlikle tavsiye ederim.
3 yasindaki kizimin 2 dolgusu ignesiz hizli bir sekilde yapildi. Cok memnun kaldik, tesekkur ederiz.
n....k
Çok guleryuzlu, pozitif ve profesyonel bir doktor olmasının yanında çocuklarla iletişimi ayrıca çok iyi. Kızım çok seviyor irem hanımı. Biz çok mutlu ayrılıyoruz yanından. 2 dolgu yaptırdık hiç bir olumsuzluk yasamadık. Çok teşekkür ederiz kendilerine.
Başka bir yerde kanal tedavisine başlamıştık kanal tedavisinden sonra dişi kapatmamışlar bu sebepten dolayı çok ağrımız oldu ve buraya geldik tekrar temizledi ve kapanması gereken yeri geçici dolgu ile kapattı uygun ilaç ve tavsiyelerle yolladı bizi çok teşekkür ederiz
bi...s
3.5 yasinda ogluma 2 adet dolgu yapti. Anestezi ve uyusturma kullanmadi. Cocukla iletisimi cok guzel. Anlatarak be konusarak islemi yapti. Arada biraz oyunlarla islemi tamamladik.Ellerine saglik doktor hanimin
mi...r
Harika bir diş hekimi. Kesinlikle tanışmanızı öneririm. Çocuklarla iletişimi çok iyi. 3 yaşındaki kızımın iki dişine de narkoz ya da herhangi bir uyuşturan ilaç kullanmadan dolgu tedavisi uyguladı. Hiç canı yanmadı gayet mutlu olduğu bir tedavi sürecini tamamladık. Kendisine tekrar çok teşekkür ederim.
Sayın okurlar size Çocuk diş hekimi dr hanımı anlatmak isterim ama Onu anlatabilecek bir kelime bulamıyorum. Ama yinede yazmaya çalışayım. Kızım 6,5 yaşında ve diş ağrılarından şikayetçiydik. 1-2-3 Doktor derken yorumlara güvenip İrem Hanım'ın muayenesine gittim. İrem hanımın ilgisi ve sabrı sayesinde dişine dolgu yaptırdı. Bu kadar ilgili, alakalı ve en önemlisi alçakgönüllü bir doktor bu zamana kadar görmedim.
Son derece İlgili ve alakalı bir doktor.3 yaşındaki oğlumun dolgusunu çok ağlamasına rağmen çok dikkatli ve kaliteli bir şekilde yaptı.gitmeyi düşünen herkeze tavsiye ederim.
Hakkımda
Fotoğraflar
Bilinen Diller
İngilizceDiğer içerikler
İlgili aramalar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)