Doç. Dr.
Kaydet
Çocuk alerjisi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi
10 görüşKaydet
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park HastanesiBu adreste kabul edilen sigortalar
Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı + 25 daha fazla
Hakkımda
Doç.Dr. Zeynep Arıkan Ayyıldız, 2003 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2009 yılında Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Alerji ve İmmunoloji Hastalıkları
Bilinen Diller
Hasta / Danışan Görüşleri
Dakiklik
Alaka
Mekan
Çok ilgili , güleryüzlü , çocuğumla olan iletişimi de oldukçe iyiydi. alerji konusunda bize detaylı bilgilendirdi. Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.
İşini severek yapan ve işinde çok iyi bir hekimdir kendisi. Kızımın kontrolleri için sık sık kendisiyle görüşmekteyiz. Dünyaca zor günlerden geçtiğimiz şu pandemi günlerinde de gerekli hassasiyet ve ilgiyi göstermiştir. Zeynep Hanım"a çok teşekkür ederim , meslek hayatında uzun başarılı yıllar dilerim.
tu...r
Merhaba. Kardeşim alerjiyle boğuşuyordu ve bircok doktor denememize rağmen hicbiri bize yardımcı olmadı. Zeynep hanıma gittik. Uyguladığı tedavi ve önerilerle kardeşimi tekrardan normal hayatına çevirdi. İyi gelmişiz. Herkese tavsiye ederim.
si...t
Kızım temmuz 2017de astım atak geçirdi.. Yaklaşık 7 aydır bazı hastanelerde sonuç alamadık, boşuna oyalanmışız Zeynep hocamızı tanıyınca bunu anladım.Doğru teşhisi sayesinde ona ailecek minnettarız.Kızım rahat nefes alabiliyor, bir annenin ve babanın istediği evladının yıpranmadan iyileşme sürecidir.Biz Zeynep hanıma güvendik ve harfiyen her dediğine uyduk. Allah sizden razı olsun inşallah Rabbim işlerinizde başarılar ve kolaylıklar versin. İşiniz çok ciddi ve anlamlı bir meslek. Dualarımız sizinle sayın hocam. Allah sizin gibi şifalar dağıtan insanlar nasip etsin. Sizi çok seviyoruz.(Şirin Aksüt).
bu...r
Oğlumun alerjik rinit ve ev tozu akar alerjisi var.Dokt.Zeynep hanıma gittik güler yüzü ve sıcak davranışı ile çok yardımcı oldu.Daha önce gittiğimiz hastanelerde birşey sormaya çekinir azarlanirdik fakat Zeynep hanım a herşeyi sorabiliyorsunuz.Oğlum aşı old.dahi 1saat gözünün önünden ayırmadı benim o kadar korktuklarima rağmen herkese tavsiye ederiz.ilgili bir doktor işini seven.
ay....
Çocuğumu 3 aylık iken alerjisini farkedip İstanbul'da bir prof.dr da tedavisini yaptırmaya çalışıp çokta tedaviden sonuç alamamıştık.Oğlumun çoklu besin alerjisi olduğundan çok sıkıntılı bir süreçteyken Zeynep Hanım ile tanıştık,Allah insanları hep böyle iyi hekimlerle karşılaştırsın tedavimizde sabırla ve bizi doğru yönlendirerek başarıya ulaştık ve sonunda oğlum artık sayesinde bir çok besini tüketebiliyor ve gelişimi düzeldi.İyiki sizi tanıdık,iyiki sizin gibi hekimler var .
.....
Hocam size şu anda daha rahat alabildiğim nefesimi , rahatça yaşayabildiğim hayatı borçluyum. Aslında kelimelerim sizin benim için yaptıklarınız yanında kifayetsiz kalır. Yani beni hem hasta olarak görmeniz , hem de bir anne titizliğiyle benim hastalığımla ilgilenmeniz hatta benim gibi diğer hastalarınızla ilgilenmeniz ne denir ki ... Eminim benim Annem gibi Diyarbakır'daki çoğu hatta hastalarınız olan tüm çocukların Annesi size bol bol dua edip sizin gibi bir doktorla tanıştıkları için şükrediyorlardır. Eminim benim gibi aşı tedaviye gelen çocuk hastalarınız sizin gibi bir doktor ve ablayla tanıştıkları için kıvanç duymuşlardır . Gönül isterdi ki tüm tedavimi sizin yanınızda gerçekleştireyim ama o nasip olmadı umarım muhabbetimiz bir ömür olur ...
Hayatınızda nice başarılar kazanmanız ve nice insana yardımcı olmanız dileğiyle ...
Doç. Dr. Zeynep Arıkan Ayyıldız
Sevgili Ömer, çok teşekkür ederim. Tedavine ara vermeden devam etmeni diliyorum. Uzakta da olsam tedavinin takipçisiyim.
Oğlum astımı nedeniyle Zeynep hanıma gittik. Çok memnun kaldım. 2 aydır öksürüğü önerileri ve verdiği tedavi ile kısa sürede geçti. Sabrı, ilgisi ve güler yüzü için kendisine teşekkür ediyorum.
Diyarbakır'da tedavimi yapan sabırlı, güler yüzlü ve işini severek yapan doktor.İmmunoterapi hastalarıyla ayrı ayrı ilgilenip aşı yaptıktan sonraki 1 saat gözünün önünden ayırmayan, gittikten sonra bile ilgilenen keşke hiç gitmeseydi dediğimiz doktor.İyi ki tanımışım sizi.Herşey için çok teşekkür ederim.
.....
Dr . Zeynep hanim a 3 aylık oğlumun barsak kanaması nedeniyle gittik. Oldukça sakin ve sabırlı bir doktor. Benim gibi kafası karmakarışık , paniklemiş , çaresiz bir anneye çok destek oldu. Yapılması gereken tüm tahlil ve tetkikleri yaptı. Yaptığım tüm ağır diyete rağmen kanamaya sebep olan alerjeni bulamamıştım. Tuttuğum yiyecek günlüğünü tek tek inceleyerek bana yol gösterdi. Ve alerjinin buğday olduğunu bulmamızı sağladı. Buğdayın tozunun bile dokunduğunu gördük. Şehir dışından gelmiş olmamıza rağmen desteğini hep sürdürdü. Tüm sorularıma tek tek yanıt verdi. Ek gıdaya geçişi de insallah birlikte atlatıcaz. Kendisini iyi ki tanıdık. Çok teşekkür ediyoruz.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Deneyimler
- Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanlık
- Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde Çocuk Alerjisi ve İmmünolojisi Bilim Dalı
- Hopital Necker, Paris, Çocuk Alerji Kliniği
Karşıyaka Sağlam Çocuk Muayene
Karşıyaka Hasta çocuk muayenesi
Karşıyaka Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Karşıyaka Çocuk Alerjisi Randevusu
Daha fazla (15)Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları
Karşıyaka bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Alerjisi Doktorları