- Katarakt
Kontakt Lens
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Nivgöz Barajyolu
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Lasik
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Nivgöz Barajyolu
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Nöro-Oftalmoloji
Nivgöz Barajyolu
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Prk(Fotorefraktif Keratektomi)
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
e...
Biz kızımızın hipermetrop tedavisi sürecine başladık ve gözlükle devam etmekteyiz. Adnan Bey ve asistanlarınızdan oldukça memnunuz. Çok kibar, ilgili ve güler yüzlüler. Adnan Bey tüm sıkıntımızı sabırla dinleyip 7 yaşındaki kızımıza gayet sevecen yaklaşarak muayenelerini yaptı ve net bilgilendirmeler yaptı. Hem tedavi hem de rutin göz muayenelerimiz açısından Adnan Bey'le devam etmekten memnuniyet duyarız.
d....a
Göz bebeğimde enfeksiyon vardı. Kendi çabalarımla geçirmeye çalıştım ama olmadı. Bu sebepten dolayı acil bir şekilde başvurdum. Bana iyi geldi. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Sol gözüm görmüyordu, sayesinde görmeye başladım. Doğru bir tedavi uyguladı. Hiçbir sıkıntım yok. İlgili ve alakalı bir doktor, alanında bana göre iyi, memnunum kendisinden.
el...u
Gözlerindeki kızarıklık ağrı ve yanma rahatsızlığı ile geldim açıkçası alerjik mi değil mi diye tereddütte kaldım Adnan hocam gerekli bilgilendirmesi ve ilaç tedavisi ile bu problemi tamamen ortadan kaldırdı
Yaşım gereği alerjik reaksiyon olduğunu her ne kadar düşünemesem de tamamen çözüm odaklı ilerledik
• Nivgöz Barajyolu • Göz Hastalıkları Randevusu •
Excimer lazer ilasik ameliyatı oldum 4 numaraya yakın derecelerin vardı her iki gözümde detaylı muayene ve tetkikler sonucunda doğru yönlendirmelerle operasyonunun gerçekleşti numaram neredeyse sıfırlandı
• Nivgöz Barajyolu • Excimer Lazer •
C
c....a
İlk defa böyle bir detaylı muayeneyle ilgiyle karşılandım gözlük reçetesi yazdırdım fakat en iyisi en uygununu bulana kadar doktor bey ilgisini eksik etmedi samimiyetimle öneriyorum
• Nivgöz Barajyolu • Göz Hastalıkları Randevusu •
e...
Minik kızımın göz enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle hastaneye tesadüfen gittik. Daha önceden herhangi bir göz problemi yaşamamıştık. Doktor bey kızımla çok güzel ilgilendi. Verdiği ilaçlar etkisini hemen gösterdi ve kızımın göz problemi çözüldü.
a...
Göz derecemi öğrenmek için gitmiştim. Kendisi çok ilgiliydi. Aynı zamanda çalışanlar da aynı şekilde ilgili ve güler yüzlüydü. Memnun kaldım, tavsiye ederim.
a...
Gözlerimdeki rahatsızlık sebebiyle göz hastanesine gittim. Op. Dr. Adnan Yıldırım hocaya yönlendirdiler. Adnan hoca kabul etti, muayene etti. Katarak var dedi, ameliyat oldum, akıllı mercek taktırdım, çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
Adnan Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Yıldırım, Göz Hastalıkları. Size Adnan Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Görme Alanı Testi, Intraoküler Basınç Ölçümü, Katarakt Ameliyatı, Lasik, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Şaşılık Tedavisi.
Adnan Yıldırım adresi nerede?Adnan Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sümer Mahallesi 69023 Sokak No: 2/A Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adnan Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adnan Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adnan Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adnan Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Adnan Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adnan Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Adnan Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Halk Bankası A.Ş. Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.