Doktor bul ve randevu al

181 000 doktor ve uzman arasından tercihini yap

Doktor veya uzman bulun

181 000'den fazla doktor ve uzman arasından seçim yapın. Diğer hastaların ve danışanların görüşlerini inceleyin.

Kolaylıkla randevu alın

Size uygun tarih ve saati seçin, bilgilerinizi girin ve onaylayın. Psikolog veya Diyetisyenlerle online görüşün.

Randevuları unutmayın

Randevularınızı sms ve e-posta ile otomatik olarak hatırlatıyoruz.

Randevu oluşturmak ücretsizdir

DoktorTakvimi'nde randevu oluşturmak tamamen ücretsizdir. (Muayene ve konsültasyon ücretlerini öğrenmek için doktorunuza/uzmanınıza başvurun)

En yeni değerlendirmeler

• Akın Kocaoluk

Akın Kocaoluk Puan: 5

Doktorumuz bizi bilgilendirdi ve işlem sonrası da çok güzel bir iletişimimiz oldu.

c...
  • Ayhan Şeker

Ayhan Şeker Puan: 5

Bebeğim 30+3 te dünyaya geldi. Yoğun bakım doktorumuz ile sürecimiz bittikten sonra araştırmalarım sırasında Ayhan beye denk geldik ve sonraki süreçte bebeğimizin... Daha fazla

me...ı
  • Gökhan Keskin

Gökhan Keskin Puan: 4

Amasya eğitim araştırma hastanesi kardiyoloji bölümde 7 Ağustos 2026 cuma günü Gökhan hoca babamı Anjiyo yaptı stent taktı branşında başarılı bı doktor kendinizi emanet... Daha fazla

s ...v
  • Meryem Türkmen

Meryem Türkmen Puan: 5

Ben 36 yaşındayım ve ev içinde ailevi problemlerim çok yoğundu. Meryem Türkmen hanıma boşanma dönemimde gittim. İyi ki tanımışım onu. Artık hayatımın her alanında... Daha fazla

e....k
  • Esra Koç

Esra Koç Puan: 5

Menepoz sürecinde tedavi ve gerekli takviyelerle gerçekten çok sabırlı ve özenli davrandınız hocam süreci sayenizde konforlu geçirdim

a....b
  • Tekin Özlü

Tekin Özlü Puan: 5

Ben tedavi sürecimden gayet memnunum Tedavim başarıyla tamamlandı hepsi nazik yardım sever insanlar

al...l

Sağlık profesyoneli misiniz? Büyümeye şimdi başlayın!

DoktorTakvimi Pro

Günlük işlerinizi hızlandıran ve hastalarla/danışanlarla iletişiminizi kolaylaştıran araçlarla zamandan tasarruf edin. Hepsi tek bir platformda.

Detaylı Bilgi Edinin

Noa Notes

Manuel not almaya elveda deyin. Sanal Yapay Zekâ Asistanınız görüşmeyi özetlesin, siz ise tamamen hasta veya danışanınıza odaklanın.

Detaylı Bilgi Edinin