Ortopedi Ve Travmatoloji
Güneykent, 216. Cd. No:74, Gaziantep • Harita
Defa Life Hospital
Zorlu Center, Levazım Mahallesi, Vadi Cad. No:2 TD Lobi No: 151, İstanbul • Harita
KNEE CLINIC
Ataköy 7-8-9-10. kısım mahallesi no:20 A blok kat:5 , ofis no:93 Ataköy, İstanbul • Harita
Op. Dr. Evren Fehmi Atay
Özel Ümit Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaBatıkent, Gerekli Sk. No:13, Tepebaşı • Harita
Özel Ümit Hastanesi
Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler • Harita
Medipol Bahçelievler Hastanesi
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaKemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Trabzon • Harita
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Barış mahallesi belediye caddesi Ginza lavinya park apt no 30/422, İstanbul • Harita
Ahmet Özyazgan Muayenehanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cd. No:23 Kat:8, İstanbul • Harita
Op. Dr. Salih Şentürk Muayenehanesi
Medicana International Samsun
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla -
Ressam Halim Sk. No: 7 B-1 Blok, İstanbul • Harita
Ortocare Clinic Ortopedi ve Ağrı Merkezi
Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra • Harita
Özel Medibafra Hastanesi
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaMerkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli • Harita
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Acıbadem Mahallesi Şht. Emin Çölen Sokağı No:4, Kadıköy • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaÇobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler • Harita
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
Tepebaşı Mah. Yüksek Sok. No: 3/A, Şahinbey • Harita
MMT Amerikan Hastanesi
E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy • Harita
İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi, Estetisyen · Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Mimarsinan mah Alparslan Bulvarı No: 17, Samsun • Harita
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya • Harita
Memorial Ankara Hastanesi
Medical Point Batman Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazla -
Dumlupınar Bulvarı, Kızılırmak mahallesi, Ankara • Harita
Mesoterapi
Caddebostan Yener Sokak No:9/7 Erenköy Kadıköy, İstanbul • Harita
Doktor Abdülbaki Baş Muayenehanesi
Medicana Konya Hastanesi
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Medicana Konya Hastanesi
Ekinoks Residans Büyükşehir, Cumhuriyet caddesi No:1 Kat :2 Daire :11/98, Beylikdüzü • Harita
Op. Dr. Fecri Çiftlik
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazla -
Fener, Tekelioğlu Cd. No:7, 07160 Muratpaşa/Antalya, Antalya • Harita
Medicalpark Antalya
Çanakkale Asfaltı Üzeri No : 2/1 Menemen, İzmir • Harita
Özel Sada Hastanesi
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu/DÜZCE, Düzce • Harita
Özel Düzce Çağsu Hastanesi