Psikiyatri

• Odunluk Mahallesi Liman Caddesi No:17 Kızılay Plaza, Bursa Harita

Hüseyin Gençer Muayenehanesi

• Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Psikoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Çocuk gelişimi · Daha fazla

Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul Harita

Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi

• Kartaltepe Mahallesi İncirli Caddesi No:92/3 Birlik Apartmanı, Bakırköy Harita

Ali Gök Muayenehanesi

• Uzm. Dr. Bülent Taymur

Psikiyatri, Aile danışmanlığı

Küçükbakkalköy,Işıklar cad.QBMED Plaza,no:37 Kat:3, İstanbul Harita

Bülent Taymur Muayenehanesi

• ÖZEL AKTIP HASTANESİ

Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Akupunktur, Ozon terapi · Daha fazla

Kemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın Harita

ÖZEL AKTIP HASTANESİ

• Kemalpaşa Mah Osman Balcı Sok No 20 K.1, İnegöl Harita

Feyza Çelik Muayenehanesi

• Meşrutiyet Mahallesi Akkirman Sokak No:28 Daire 27 Nişantaşı, İstanbul Harita

Dr Cenk Varlık Muayenehanesi

• Medical Point İzmir Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji · Daha fazla
  • Rumelihisarı Mahallesi Özden Sokak No:16, İstanbul Harita

Uzm. Dr. Deniz Dolaş Muayenehanesi

• Tantavi Mahallesi, Mandıra Cd. Exen Kule No:24 Daire: 19, İstanbul Harita

ÖZNUR ATEŞ - PVN AKADEMİ

• Medicana International İzmir Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya · Daha fazla

Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak Harita

Medicana International İzmir Hastanesi

• Bağdat Caddesi No:201 İkar Plaza Daire:5 Kat:2 Çiftehavuzlar, Kadıköy Harita

Bağdat Psikiyatri

• Mahmut bey mahallesi Halkalı Caddesi 212 my office Kat:4 Daire: 64, İstanbul Harita

Prof. Dr. Ahmet Öztürk Muayenehanesi

• Süveybe Tekin Muayenehanesi

Psikiyatri, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikoloji

, Dil ve konuşma terapisi, Aile danışmanlığı, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazla

Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:73/1, Kadıköy Harita

Süveybe Tekin Muayenehanesi

• Bağdat Caddesi Caddebostan Mahallesi No:259 Kat 2 Daire 3, İstanbul Harita

Uzm. Dr. Emine Kılınç Kliniği

• Cumhuriyet Mah. Yağmur(150) Sk. No:10 Temel Sitesi B Blok Daire 3, Bursa Harita

Uzm. Dr. Berna Bulut Çakmak Muayenehanesi

• Özel Denizli Cerrahi Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi, Estetisyen · Daha fazla

Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli Harita

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi

• Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. Umi Plazakat1 Daire 5, Bursa Harita

Aslı Aktümen Muayenehanesi

• Bakırköy, İstanbul Harita

Seranur Çörekçioğlu Muayenehanesi

• HG Hospital

Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazla

Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş Harita

HG Hospital

• Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul Harita

Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi

• Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak Metropol İstanbul Sitesi A Blok No: 541, İstanbul Harita

Mustafa Dağlı Muayenehanesi

• Farabi Hastanesi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazla

Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu Harita

Farabi Hastanesi

• Premier Kampüs Ofis İmrahor Caddesi Gürsel Mahallesi A2 Blok Kat 4 Daire 140, İstanbul Harita

Psikiyatrist Dr. Doğan Işık / Işık Psikiyatri Kliniği

• Akbatı Koza Mahallesi 1638. Sokak 5-I Blok Daire:2 Bahçeşehir, İstanbul Harita

Uğraş Erman Uzun Muayenehanesi

• Medikar Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazla

Üniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7, Karabük Harita

Medikar Hastanesi

• Halaskargazi Mah. Rumeli Cad. No:71 Kat:7 Osmanbey, İstanbul Harita

Uzm. Dr. Büşra Sübay

• İstasyon Caddesi, Konak Mahallesi, No:91/G, Söke Harita

Uzm. Dr. Diğdem Manay

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Hocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya, Selçuklu Harita

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi