Hakkımızda

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Adana ve Çukurova'da 1988 yılında özel hastanesi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Tüm sağlık kadrosu, konsültan hekimleri ve diğer personelleri ile poliklinikleri, ameliyathanesi, doğumhanesi, servisleri, radyoloji ünitesi, laboratuvarı ve acil servisi ile 7 gün 24 saat vatandaşlarımıza sağlık hizmetini vermeye devam etmektedir.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Genel Cerrah

Genel cerrah

Nörolog

Nörolog

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Kardiyolog

Kardiyolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

• NN Hayat Ve Emeklilik
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Randevuya doluluk hissi basınç hissi şikayetiyle gittim ilkinde tomografi istendi basınç testi-işitme testi istendi yaptırdım tedaviye burun spreyi ile başladım 1 hafta sonra kontrole gittim kulak zarı iyileşmiş dendi ve 2. Tomografi istendi kontrol sürecinde ilgi görmedim durumum yoktu 2. Tomografiye çektiremeyince gönderdiler şikayetlerim devam ediyor

• Doç. Dr. Nur Yücel Ekici Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Fizik tedaviye annemi götürdüğüm hastanede rastgele aldığım randevu sırasında 3 yıldır tedavi gördüğüm kalp kapakcığında sarkma çökme ve damar daralması hastalığımın hakkında gerekli kontrolleri tahlilleri ilgili ve özverili şekilde yaparak aslında hiç bir rahatsızlığımın olmadığını tespit etti kendisine denk geldiğim için bin şükür dediğim bir doktordu

• Uzm. Dr. Erdal Deveci Diğer  •

Sol gozum puslu bulanik goruyordu arac kullanirken gormede zorlaniyordum tavsiye uzerine Doktor Muttalip Taskin beye katarakt ameliyatimi oldum simdi net goruyorum cok mutluyum Doktorumun ilgisi tecrubesi nazik kibar olmasi cok memnun kaldim

• Op. Dr. A.Muttalip Taşkın Fakik Göz İçi Lens  •

Gözlerim bozuktu gözlüksüz hiç birşey göremiyordum DR.Muttalip taşkın beyin detaylı muanesi sonucunda çok güzel bir lazer amaliyatı sonrasında gözlüksüz çok rahat görme imkanına kavuştum Doktorumdan çok memnunum.

• Op. Dr. A.Muttalip Taşkın Lazer Ameliyatı  •

Eğer cerrahi olarak güvenilir bir hekim arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Daha önce başka bir hekim tarafından yapılan hatalı müdahale nedeniyle 4 ay boyunca ciddi ağrılar yaşadım ve günlük hayatım neredeyse durma noktasına geldi. Ta ki İsmail Cem Eray hocamı bulana kadar.

Kendisini, İlker Sücüllü hocamın tavsiyesiyle tanıdım. İki kez perianal apse ameliyatı oldum. Önceki tecrübelerimden dolayı çok ağrı beklerken, neredeyse hiç ağrı hissetmemem beni şaşırttı.

İki hafta önce fistül ameliyatı geçirdim ve seton uygulaması yapıldı. Şu an oldukça rahatım ve tedavi sürecim olumlu ilerliyor. Bu süreçte hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zorlandık; ancak hocamın yaklaşımı ve tecrübesi bana büyük güven verdi.

Tedavim devam ediyor, ancak şimdiden duyduğum memnuniyet nedeniyle bu yorumu paylaşmak istedim. İyi varsınız hocam.

• Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Eray Anal Fistül Tedavisi  •

Ö

İlk gebeliğimde maalesef çok acı bir durum yaşadım ve bebeğimi kaybettim işlem esnasında elimi tuttu doktorum korkuyordum yanımda oldular destek oldular şimdi tekrardan doktorumlayım umarım Hersey çok güzel olur daha önce bu yorumu yapmıştım fakat yayınlanmamış üzüldüm neyseki 1 sene geçti ve ben doktorum sayesinde yavrumu çok sağlıklı bi normal doğumla kucağıma aldım doktorumu çok seviyorum ve iyi ki tercihim siz oldunuz

• Op. Dr. Filiz Kavi Seçen Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Ş

1 ay önce rinoplasti için Hasan Bey’e ulaştım. İlk andan itibaren benimle çok ilgilendiler. Yapılan simülasyon sayesinde hayal ettiğim burnu kendi yüzümde görmek beni çok rahatlattı. Asistanı Kübra Hanım süreç boyunca tüm sorularıma sabırla ve samimiyetle yanıt verdi.Aradığımda her süreçte ulaşabildim. Servisteki hemşireler oldukça ilgiliydi ve ameliyat sırasında asistanı gelmiş, ailemi sürekli bilgilendirmişler. Akşam hocamız ameliyatın nasıl geçtiğini anlattı ve burnumun fotoğrafını benimle paylaştılar. Ertesi sabah taburcu oldum.
    Tampon çıkarma konusunda çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı, hiç ağrı hissetmedim. Aynaya baktığımda ağlamaya başladım yıllardır hayalini kurduğum burnu gördüm. Biraz ödem olmasına rağmen sonuç beni inanılmaz mutlu etti. Allah hocamızdan razı olsun artık çok daha özgüvenli hissediyorum resmen hayatıma dokundu.
    İyi ki yolum Hasan Hocamla kesişmiş. Emeğinize sağlık, her şey için .

Op. Dr. Hasan İnco

Bizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz, sağlığınız bize emanet

Nur hocamıza öncelikle ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldık. Babamın aylarca teşhis konulamıyan çene şişkinliği için gitmiştik hemen ilk muyaneden sonra bir hafta içerisinde kanser teşhisi koyup ameliyat etti şuan babamın iyileşmesinde Nur hocamızın emeği azmi ve ilgisi sayesinde iyi oldu gerçekten pratikliği ve güler yüzlülüğü bizi çok memnun etti alanının en geçerli doktoru emeğinize sağlık hocam

• Doç. Dr. Nur Yücel Ekici Baş ve Boyun Cerrahisi  •

T

doktor çok ilgiliydi gerekli kontrolleri ve tektikleri yaptırdı ve yorumları çok olumluydu

• Op. Dr. Metin Altınkaya Genel Cerrahi Randevusu  •

Göz kapagımda agırlık ve cılt fazlalıgı vardi sonra arastırmalarım sonıcunda abdulmuttalıp taşkın buldum ust gözkapagı amaliyatını gercek leşti hiz agırlık olmadi şimdi çok mutluyum

• Op. Dr. A.Muttalip Taşkın Göz Hastalıkları Randevusu  •

• Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Onkoloji Cerrahı, Onkolog, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Hematolog, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Patolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Göz Doktoru, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Psikolog, Pratisyen Hekim, Odyolog.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi, toplam 653 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi, X-Ray, MRI, Böbrek Ultrasonu, Perkütan Nefrostomi, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Robot Destekli Ürolojik Prosedürler, Tam Idrar Tahlili(Tit), Enjeksiyon Im.
  • Hayır, şu anda Özel Adana Ortadoğu Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Adana Ortadoğu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 210 hasta/danışan, Özel Adana Ortadoğu Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Özel Adana Ortadoğu Hastanesi adresi Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan şeklindedir.