ameliyatsiz-varis-tedavisi-nedir-kimlere-uygulanir-uzm-dr-umit-pinar-sungur
Makaleler 06/03/2026

Ameliyatsız Varis Tedavisi Nedir? Kimlere Uygulanır? - Uzm. Dr. Ümit Pınar Sungur

Ameliyatsız varis tedavisi nedir ve kimlere uygulanır? Ümit Pınar Sungur ile modern, konforlu ve hızlı varis tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgi alın.
varis-nedir-neden-olusur-uzm-dr-umit-pinar-sungur
Makaleler 06/03/2026

Varis Nedir? Neden Oluşur? - Uzm. Dr. Ümit Pınar Sungur

Varis nedir, neden oluşur ve nasıl tedavi edilir? Ümit Pınar Sungur tarafından varis belirtileri, risk faktörleri ve modern tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirici rehberi keşfedin.
cocuk-gelisim-testi-nedir-gulsah-atalay
Makaleler 05/03/2026

Çocuk Gelişim Testi Nedir? - Gülşah Atalay

Çocuk Gelişim Testi nedir, hangi becerileri değerlendirir ve hangi durumlarda uygulanır? Ped. Gülşah Atalay’ın açıklamalarıyla ebeveynlere rehber bilgiler.
zihinden-bedene-yansiyan-kaygi-anksiyete-ile-basa-cikmada-modern-terapi-yaklasimlari-uzm-kl-psk-yasar-erturk
Makaleler 04/03/2026

Zihinden Bedene Yansıyan Kaygı: Anksiyete ile Başa Çıkmada Modern Terapi Yaklaşımları - Uzm. Kl. Psk. Yaşar Ertürk

Zihinden bedene yansıyan kaygıyı anlamak için bu makale, anksiyete ile başa çıkmada modern terapi yaklaşımlarını ve etkili teknikleri sunuyor. Bu yönleri de içerir.
ameliyat-sonrasi-enfeksiyon-riskini-onceden-tahmin-etmek-mumkun-mu-op-dr-vahit-mutlu
Makaleler 03/03/2026

Ameliyat Sonrası Enfeksiyon Riskini Önceden Tahmin Etmek Mümkün mü? - Op. Dr. Vahit Mutlu

Ameliyat sonrası enfeksiyon riskini önceden tahmin etme yöntemlerini keşfedin; risk faktörleri ve önleyici stratejiler Op. Dr. Vahit Mutlu bakış açısıyla.
obezite-cerrahisinde-guvenligi-artiran-onemli-bir-adim-ameliyat-sirasinda-endoskopi-op-dr-vahit-mutlu
Makaleler 03/03/2026

Obezite Cerrahisinde Güvenliği Artıran Önemli Bir Adım: Ameliyat Sırasında Endoskopi - Op. Dr. Vahit Mutlu

Obezite cerrahisinde güvenliği artıran önemli bir adım: ameliyat sırasında endoskopi ile operasyon güvenliği güçlenir, komplikasyon riski azalır.
obezite-ameliyati-sonrasi-gebelik-anne-ve-bebek-sagligi-nasil-etkileniyor-op-dr-vahit-mutlu
Makaleler 03/03/2026

Obezite Ameliyatı Sonrası Gebelik: Anne ve Bebek Sağlığı Nasıl Etkileniyor? - Op. Dr. Vahit Mutlu

Obezite ameliyatı sonrası gebelikte anne ve bebek sağlığı nasıl etkilenir? Riskler, takip ve beslenme önerileriyle güvenli gebelik rehberi Op. Dr. Vahit Mutlu.
mide-ve-bagirsakta-taslasma-tehlikesi-bezoar-nedir-bagirsak-tikanmasina-yol-acar-mi-op-dr-vahit-mutlu
Makaleler 03/03/2026

Mide ve Bağırsakta “Taşlaşma” Tehlikesi: Bezoar Nedir, Bağırsak Tıkanmasına Yol Açar mı? - Op. Dr. Vahit Mutlu

Bezoar nedir, mide ve bağırsakta taşlaşmanın riskleri, belirtileri ve bağırsak tıkanmasına yol açma ihtimali üzerinde Op. Dr. Vahit Mutlu'nun ayrıntılı açıklaması.
tup-mide-ameliyatinda-gelir-duzeyi-basariyi-etkiliyor-mu-op-dr-vahit-mutlu

Tüp Mide Ameliyatında Gelir Düzeyi Başarıyı Etkiliyor mu? - Op. Dr. Vahit Mutlu

Tüp mide ameliyatında gelir düzeyinin başarının belirleyici olup olmadığını Op. Dr. Vahit Mutlu ile değerlendiriyoruz. Bilgilendirici analiz ve ipuçları.
kasik-fitigi-ameliyatindan-sonra-tekrar-sislik-cikiyorsa-gercekten-fitik-mi-op-dr-vahit-mutlu
Makaleler 03/03/2026

Kasık Fıtığı Ameliyatından Sonra Tekrar Şişlik Çıkıyorsa… Gerçekten Fıtık mı? - Op. Dr. Vahit Mutlu

Kasık fıtığı ameliyatı sonrası tekrar şişlik mi? Gerçek fıtık olup olmadığını anlamak için hangi belirtiler ve tetkikler gerekir, ne zaman doktora başvurmalı?
kist-hidatik-nedir-karacigerde-sessiz-ilerleyen-tehlike-op-dr-vahit-mutlu

Kist Hidatik Nedir? Karaciğerde Sessiz İlerleyen Tehlike - Op. Dr. Vahit Mutlu

Kist hidatid nedir? Karaciğerde sessiz ilerleyen bu paraziter hastalığın belirtileri, tanı ve tedavi seçeneklerini uzman bakışımızla aktarıyoruz.

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.