Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon

Makaleler 20/01/2026

Belde Dar Kanal (Lomber Spinal Stenoz) Tedavisinde Manuel Terapinin Rolü - Fzt. Cihat Seyrek

Belde Dar Kanal (Lomber Spinal Stenoz) tedavisinde manuel terapi rolünü inceleyen bu makale, özellikle güvenli ve etkili yaklaşım önerileri sunar.
Makaleler 20/01/2026

Çene Eklemi (Temporomandibular Eklem) Tedavisinde Manuel Terapinin Etkinliği - Fzt. Cihat Seyrek

Çene Eklemi (Temporomandibular Eklem) tedavisinde manuel terapinin etkinliğini inceleyen bu makale, ağrı ve fonksiyon bozuklukları için bilgiler sunar.
Makaleler 20/01/2026

Kuyruk Sokumu (Koksiks) Ağrısı Tedavisinde Manuel Terapinin Etkinliği - Fzt. Cihat Seyrek

Kuyruk sokumu ağrısında manuel terapinin etkinliğini güvenli uygulama ipuçlarıyla değerlendiren bu makale, deneyim ve Fzt. Cihat Seyrek yorumu ile zenginleşir.

İşitme Kaybında Manuel Terapinin Etkisi - Fzt. Cihat Seyrek

İşitme kaybında manuel terapinin etkilerini Fzt. Cihat Seyrek'in incelemesiyle keşfedin; tedavi seçenekleri, güvenli uygulama ipuçları ve olası sonuçlar.
Makaleler 20/01/2026

Erektil Disfonksiyon Tedavisinde Düşük Yoğunluklu Ekstrakorporeal Şok Dalga Tedavisinin (LI-ESWT) Etkinliği - Fzt. Cihat Seyrek

Erektil disfonksiyon için LI-ESWT'nin etkinliğini inceleyen bu makale, düşük yoğunluklu şok dalga tedavisinin klinik etkilerini ve sonuçlarını irdeler.

DOĞRU POSTÜRDE HANGİ KASLAR ÖNEMLİ? - Fzt. Mustafa Burak Türkoğlu

Doğru postürde hangi kaslar önemli? Bu yazı omuz, sırt ve karın kaslarının postürü desteklemedeki rolünü, basit egzersizlerle açıklar. Faydalı ipuçları içerir.
Makaleler 26/11/2025

Günlük hayatta çokça kullandığımız çalışma masalarımız neden ergonomik olmalıdır - Fzt. Mustafa Burak Türkoğlu

Günlük kullanımdaki çalışma masalarının neden ergonomik olması gerektiğini, doğru duruş, bel-boyun sağlığı ve verimlilik açısından açıklıyoruz.

MASA BAŞI ÇALIŞANLARDA ERGONOMİK ÖNERİLER - Fzt. Mustafa Burak Türkoğlu

Masa başı çalışanlar için doğru oturuş, ekipman seçimi ve günlük hareket önerileri; Fzt. Mustafa Burak Türkoğlu'nun ergonomik rehberi ve uygulanabilir ipuçları.

Kifoz - Fzt. Mustafa Burak Türkoğlu

Kifoz nedir, belirtileri ve nedenleriyle ilgili kapsamlı bir rehber. Fzt. Mustafa Burak Türkoğlu tedavi yaklaşımları ve egzersiz önerilerini sunuyor.

DOĞRU YATAK VE YASTIK SEÇİMİ - Fzt. Mustafa Burak Türkoğlu

Doğru yatak ve yastık seçimiyle uyku kalitenizi yükseltin. Fzt. Mustafa Burak Türkoğlu'nun uzman önerileriyle konfor ve sağlık odaklı ipuçları.
Makaleler 24/11/2025

Omuz Sağlığı: Fizyoterapistinizden Bilimsel ve Pratik Öneriler

Omuz sağlığınızı korumak için fizyoterapistinizden bilimsel ve pratik öneriler. Ağrıyı azaltan ve hareketi artıran ipuçlarını keşfedin.
Makaleler 19/11/2025

Doğru Yastık Ve Yatak Seçimi

Doğru yastık ve yatak seçimi, uyku kalitesi ve omurga sağlığı için kritik öneme sahiptir. Rahat uyku için en uygun seçenekleri keşfedin.

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.