0850 333 0388 Ücret öğren

Dr. İlke Aydoğmuş

Psikiyatri Uzmanı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldum. Psikiyatri uzmanlık eğitimimi Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlayarak 2008 yılında psikiyatri uzmanı oldum.

Uzmanlık eğitimim sırasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri ve Çocuk Psikiyatrisi Anabilim Dallarında rotasyoner olarak çalıştım. Mecburi hizmetimi Akşehir Devlet Hastanesi’nde tamamladıktan sonra Ankara’da çeşitli özel psikiyatri merkezlerinde görev yaptım.

Özel muayenehane hekimliğine Akşehir’de başladım; mesleki pratiğimi daha sonra Ankara ve Zonguldak’ta sürdürdüm. 16 yılı aşkın özel muayenehane deneyiminin ardından halen Ankara’daki özel psikiyatri muayenehanemde çalışıyorum.

Psikiyatri pratiğimde bilimsel bilgi, klinik deneyim ve psikoterapiyi bütüncül bir yaklaşımla bir araya getiriyorum. Psikoterapi çalışmalarımda psikodinamik ve ilişkisel yaklaşımlar başta olmak üzere BDT, şema, bağlanma–mentalizasyon ve varoluşçu perspektiflerden kişinin ihtiyacına göre yararlanıyorum.

Meslek yaşamım boyunca psikiyatri ve psikoterapi alanında yurt içi ve yurt dışında çeşitli eğitim ve bilimsel etkinliklere katıldım; Columbia University, New York’ta kısa süreli psikiyatri klinik gözlem ve eğitiminde bulundum.

Yetişkin
Çocuk

Psikiyatri Randevusu

İlke Aydoğmuş
Dr İlke Aydoğmuş

Remzi Oğuz Arık Mah. Tunalı Hilmi Cad. Sabiha Gökçen Apt No:104 Kat:5 Daire:5, Ankara 06680

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dr. İlke Aydoğmuş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle