Hakkımızda

Özel Konya Farabi Hastanesi, 30 Temmuz 2009’da hasta kabulüne başlamış olup, dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Hastane, Konya ve çevre illerinden yanı sıra yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara da hizmet vermektedir.
Farabi Hastanesi, ortopedi ve kalp damar cerrahisi gibi alanlarda çalışan bir hekim kadrosuna sahiptir. Prof. Dr. Mehmet Arazi (Ortopedi ve Travmatoloji) ve Doç. Dr. Ufuk Özergin (Kalp ve Damar Cerrahisi) gibi uzmanlar görev yapmaktadır.
Hastane, 120 hasta yatağı, 29 poliklinik, 4 ameliyathane ve gelişmiş laboratuvar hizmetleriyle hastalıkların tanı ve tedavisinde hizmet sunmaktadır. 10.500 m² kapalı alan, 200 araçlık otopark ve modern altyapısı ile tedavi ortamı sağlamaktadır.
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı

Kardiyolog

Kardiyolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Onur Cumbul Anal Fistül Tedavisi

Onur hocama fistul amaliyatı oldum seton takıldı Adam işinin Ehl-i ne ağrı oldu ne sızı ALLAH Razı olsun hocam sizden

Z
    Op. Dr. Onur Cumbul Laparoskopik Cerrahi

Onur hocama safra kesesi ameliyatı oldum ameliyat olmadan detaylı bir şekilde anlattı ameliyat ve sonrasında ilgisini gösterdi iyi bir doktor

Op. Dr. Mehmet Bardakçı Doğum

Mehmet hocam mesleğinde uzman 2022 aralık ayında baştan sona gebelik takibim ve sezaryen ameliyatımı mehmet hocam yaptı oğlumu sağlıkla kucağıma aldım . Çok güler yüzlü bilgili ilgili her konuda mükemmel bir doktor 2. Bebeğimde gelişim problemi yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım ama hiç bir sorun yaşamadım ağrısız sancısız kanamasız ve başarılı geçti.

K
    Op. Dr. Onur Cumbul Kıl Dönmesi Tedavisi

Kıl dönmesinden rahatsızdım
    Poliklinik şartlarında lazer işlemi uygulandı ve ağrısız acısız hemen işe döndüm.
    Güvenilir ilgili ve alanında uzman doktor arayan herkese tavsiye ederim.

Z
    Uzm. Dr. Murat Sakallı Randevu

17.03.2025 tarihinde Konya Özel Farabi Hastanesi Kardiyoloji Polikliniği’nde Uzman Dr. Murat SAKALLI’ya, 7.02.2025’te yüksek kolesterol nedeniyle muayene olduğum ve sonrasında başlayan, giderek artan kalp çarpıntısı şikayetim nedeniyle tekrar gittim. Önceki muayenemde bir ay sonra kontrole gelmem gerektiği belirtilmişti. Ancak hayatın yoğunluğu ve hastanenin uzaklığı sebebiyle ne yazık ki kontrol zamanımı geciktirmiş oldum ve ancak şimdi gelebilme fırsatı buldum.
    Bu süreçte şikayetlerim devam ettiği için başka bir hastanede Holter cihazı takılarak ritim bozukluğu açısından değerlendirme yapıldı. Ancak çarpıntılarım geçmedi.Kendisi, başka bir hastaneye gitmiş olmam nedeniyle beni muayene etmeyeceğini belirterek sanki diğer teşhisleri kendisinden yorumlamasını beklediğimi söyleyerek randevumu iptal etti.
    Tedavi sürecimin aksamasıyla sağlık açısından da endişe yaşamama yol açtı. Hastaların birden fazla doktordan görüş alarak sağlık durumlarını takip edebilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Op. Dr. Cengiz Gök Kulak Burun Boğaz Randevusu

Baş dönmesi şikayetiyle birçok yere başvurdum. Her denileni yapmama rağmen iyileşme olmamıştı. Cengiz beye geldim
    ve iyiki de gelmişim. Hem tedavisi hem açıklamaları hem de muayenesiyle çok şükür ki baş dönmeme çare oldu. KBB bölümü şikayetleriniz varsa hastane hastane gezmeyin Cegiz bey dertlere deva bir doktor.

I
    Uzm. Dr. İbrahim Duvarcı Psikiyatri Randevusu

Kendisiyle okbden muzdarip olarak görüştüm iki farklı ilaca başladı. Bir ay sonra tekrar görüşmeye geldiğimde ilaçların etkili olmadığını daha da
    kötüleştiğimi söyledim. Bu iki ilacın birlikte
    kullanımını kendisinin denediğini söyledi. Farklı bir prosedür önermedi ilaçları bıraktım eski ilaçlarıma devam ettim. Kendisiyle bir daha da görüşmeyi düşünmüyorum.

Prof. Dr. Mehmet Arazi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Mehmet hocam sizden Allah razı olsun hakkınız ödenmez 6 ay önce trafik kazasında parçalı patella kırığım oldu 3 kere ameliyat oldum ama bacağım hareket etmiyordu düz bi şekilde kaldı size geldim profesörlüğünüz sayesinde anında tanıyı koydunuz ameliyatımı yaptınız ve şuan bacağım 90 100 derece bükebiliyorum
    Ayrıca çok sıcak kanlı ve ilgilisiniz sizin sayenizde hayatımda çok kolaylıklar olucak hocam

Telefon numarası doğrulandı
    Op. Dr. Cengiz Gök Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)

Cengiz Bey işinin ehli bir doktor. 29 Ocak 2025 tarihinde bademcik ve burun ameliyatını aynı anda oldum. Daha önce birçok KBB uzmanı ve profesöre danışmama rağmen doğru tanı ve tedavi planlaması yapılmamıştı. Teşhis ve tedavi süresince doktorumun ilgi ve alakası harikaydı. Özellikle ameliyat sonrası süreçte bu ilgi ve alakanın devam etmesi bir hasta olarak çok rahat ve güvende hissettirdi. Gözünüz kapalı bir şekilde güvenebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Cengiz Gök Kulak Burun Boğaz Randevusu

21 Şubat bademcik ameliyatı oldum .Cengiz hocamı o kadar çok sevdim ki gerek tedavi konusunda gerekse davranışlarıyla o kadar motive etti ki beni hocamı gerçekten çok seviyorum işini o kadar da güzel yapıyor ki güleryüzlü olması herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması beni çok mutlu etti .Nisan da yine ameliyatımız var ve korkmuyorum çünkü cengiz hocam var iyi ki varsınız hocam

• Farabi Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Farabi Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Psikolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Pratisyen Hekim, Ürolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Mikrobiyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
  • Farabi Hastanesi, toplam 980 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
  • Hayır, şu anda Farabi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Farabi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Farabi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Farabi Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Farabi Hastanesi adresi Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14 Selçuklu şeklindedir.