- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Denizli
- Denizli Özel Denipol Hastanesi
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Beyin ve sinir cerrahı
- Biyokimya uzmanı
- Çocuk cerrahı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Dermatolog
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Genel cerrah
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Göz doktoru
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kardiyolog
- Kulak burun boğaz doktoru
- Nörolog
- Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Radyolog
- Ürolog
- Pratisyen hekim
- Psikiyatrist
- Psikolog
Denizli 1 adres
Hakkımızda
Temel olarak ilke edinilen felsefesi “yeter ki sağlık olsun” olan hastanemiz, sağlık hizmeti sunumunda ulusal ve uluslararası standartları amaç edinmiştir. Sağlık hizmeti kalitesini ulusal ve uluslararası standartlar düzeyinde tutmayı öncelikli hedef belirlemiştir.
Hastanemiz ‘Sağlıklı yaşamak, sağlık hizmetlerinden eşit derecede faydalanmak herkesin hakkıdır’ ilkesiyle tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, gelişen teknolojiyi sürekli yakından takip ederek, alanında uzman ekibimizle hizmet vermektedir. Ülkemizin sağlık standartlarını yükseltme konusunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Toplumun her kesimine kesintisiz, etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak, şeffaf, güvenilir, hasta haklarına saygılı ve mahremiyet odaklı olmak hastanemizin kuruluşundan bu yana en önem verdiği ilkelerdendir ve bu çizgisini bozmadan tam kapsamlı kaliteli sağlık hizmetini Denizli halkına sunmaktadır.
Alanında uzman çalışanlarla beraber hizmet çıtasını her zaman daha yukarıya taşıyan, deneyimini ve hacmini yüksek standartlar ve insan odaklı tedavi yaklaşımı ile birleştiren hastanemiz, ‘Denipol’ markası ile sağlık sektörüne yepyeni bir vizyon getirmektedir. Değişen yaşam şekline adapte olan yüksek kaliteli sağlık hizmeti anlayışını, dünyada uygulanan tüm tanı ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini, uzman hekim kadromuz ile yeniliklere açık bir hastane ortamında Denizli ili ile buluşturduk.
Hastanemiz ulusal ve uluslararası standartları takip ederek sunduğu yüksek kaliteli sağlık hizmetini topluma sunmakla kalmayıp; ülkemizin ihtiyacı olan her konuda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerine de destek sağlamaktadır.
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Genel cerrah
Göz doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kardiyolog
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
t ...d
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Denipol yoğun bakımda kaldığımız 75 gün boyunca kızımızın her nefes alışında olağanüstü bir çabanız vardı. "Bugün nasıl?" diye sorduğumuzda, gözlerinizdeki kararlılık ve sesinizdeki umut, bize dayanma gücü aşıladı.
Tedavi sürecinde bize her adımı anlattınız, endişelerimizi dinlediniz ve kızımızın en iyi şekilde tedavi edileceğine dair bize güven verdiniz. Siz gözyaşlarımızı umuda çevirdiniz, en zor anlarımızda bize "O daha iyi olacak" dediniz ve sözünüzü tuttunuz.
Bir doktorun tıbbi bilgisi ve becerisi elbette değerlidir, ancak siz bununla birlikte, bir çocuğun gözlerindeki korkuyu nasıl sileceğini de bilen, bir anne-babanın yüreğine dokunabilen nadir insanlardansınız. Kızımız sadece bedenen değil, ruhen de iyileşsin diye çabaladınız.
İnsanlığınız, alçakgönüllülüğünüz ve adanmışlığınız, bize inanılmaz bir saygı aşıladı.Siz, kızımızın ve bizim hayatımıza dokundunuz ve bu dokunuş, kalbimizde sonsuza kadar yer edecek. İyi ki sizin gibi doktorlar var.
Saygı ve minnetle.
T. DEMİR
be...k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bugun ilkez serdar beye muayene oldum tıtreme gucsuzlyk mıde bulantısı halsızlık sıkayetıyle gedım ilgisi samimi davranışı ınsanı soru somadan bıle rahatlatan hastalıkla ilgili açıklamalarından ilgisinden çok memnun kaldm ılk tecrube ettıgımve tedavınseklının akıcı olusu aydınlatıcı rahatlatan açıklamalarıyla hızlı tedavısıyle rahatlasım bastan savma gıbı davranmaması dahada samımı ve guvenılırdı bu ılk deneyımden sonra yine kendısını tercıh edecegımden emınım
g.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sağlık hijyen ve tetkikler yerinde zamanında yapıldı hasta doktor ilişkisi mükemmel
ö.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor hasta iletişimi çok iyiydi. Muayenede de oldukça ilgilenildi.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor hanımın güler yüzü hastaya yaklaşımı çok güzel.Hastalık hakkında da detaylı bilgilendirme yaparak soru işareti bırakmıyor
ba...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ameliyatım çok güzel geçti. Türkiye'deki tek dediğim hocalardan bir tanesi. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Saat hiç fark etmiyor, gece bile ulaşabiliyorum.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktorumuzun iletişimi çok iyi ve babama olan yaklaşımı ve hastayı motive edici yaklaşımı ve ikna edici tutumu bizleri oldukça memnun etmiştir. ve kendisi de doktorun söylediklerini harfiyen yerine getirmektedir.
b....b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doğumun ilk gününden 2.5 yaşına kadar doktorumuzda muayene oluyoruz. Doktorumuzun teşhis bilgisi oldukça güven verdi. 8 aylıkken alerjimizin olduğunu bilip bizi ilgili birime gönderdi. Aşılarımızı tek tek takip etti. Oldukça ilgili bir doktor gece gündüz mesajlarımıza bakar ve yardımcı olur.
ay....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Problemli olan göz muayenesi için rahatsız lığımı hızlı ve derinlemesine sonuçlandırmıştır.
h....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bugüne kadar herhangi bir hastalıktan dolayı ailemi bir sürü doktora götürdüm ama hiçbir doktora yorum yapmamıştım ama Durmuş Ali beye yorum yapmamak haksızlık olurdu. Doktor bey babamın endoskopi ve kolonoskopi işlemlerini gerçekleştirdi ve gerek işlem öncesinde gerek işlem esnasında ve sonrasında bütün sorularımızı ilgiyle ve sabırla cevapladı. Biz biraz pimpirikli olduğumuz için en küçük detayları bile sorduk ve hepsini cevapladı. Yaptığı işlemde koyduğu teşhisleri bize anlaşılır bir dille anlattı. Gece telefonla danışmak için geç saatte aramama rağmen cep telefonundan sorularımı yanıtladı. Gönül rahatlığıyla doktor beyi tercih edebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Denizli Özel Denipol Hastanesi, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Denizli Özel Denipol Hastanesi, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Pratisyen Hekim, Psikiyatrist, Psikolog.
Denizli Özel Denipol Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Denizli Özel Denipol Hastanesi, toplam 336 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Denizli Özel Denipol Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Denizli Özel Denipol Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Denizli Özel Denipol Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Denizli Özel Denipol Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Denizli Özel Denipol Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Denizli Özel Denipol Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Denizli Özel Denipol Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 303 hasta/danışan, Denizli Özel Denipol Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli Özel Denipol Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Denizli Özel Denipol Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli Özel Denipol Hastanesi nerede?Denizli Özel Denipol Hastanesi adresi Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102 Denizli şeklindedir.
- Denizli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Denizli bölgesindeki Radyolog klinikleri
- Denizli bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
- Denizli bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
- Denizli bölgesindeki Dermatolog klinikleri
- Denizli bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Denizli bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
- Denizli Ağız Kokusu