Diyetisyen
Ahmet Yesevi Mh Bahçe Sk Ceyhan Plaza Kat:1 Daire:4, Bursa • Harita
Uzm. Dyt. Zeynep Asena Altınmakas
Mahallesi Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:373, Bahçelievler • Harita
A Plus Hastanesi
Hoşnudiye Mahallesi 781. Sokak No:6 Kat:1 Daire:3 Butik Ofis, Eskişehir • Harita
Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Medicana Konya Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Medicana Konya Hastanesi
Hacıhalil Mah. Atatürk Cad. Yusuf Eriş İş Merkezi. No:2 Kat:3 D:16, Kocaeli • Harita
BG Diyet ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
1. Badem Sokak, Nilüfer • Harita
Uzman Diyetisyen Buse Çeviker Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Medicana Çamlıca Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaKısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Hastanesi
Teşvikiye, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sk. No:1 Kat:1 Daire:1, Şişli • Harita
Diyetisyen Ayşe Yarar
Hoşnudiye Mahallesi 734. Sokak Kaya Prestij No:4 B Blok Kat:2 D:2, Eskişehir • Harita
Dyt. Efnan Bektan
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Arabacıalanı Mah. Çark Cad. Hilloria İş ve Yaşam Merkezi No:310/1, Kat:1, Kapı No:133, Serdivan • Harita
Dyt. Fatma Ece Kocabıyık
Mimar Sinan Mah. Dalbastı Sk. Türköz Park İş Merkezi A1 Blok Kat:2 İç Kapı No:9, Kocaeli • Harita
Dyt. Feyza Nur Cüre
Dünyapark Hospital
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaFırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar • Harita
Dünyapark Hospital
Dumlupınar, Kocaeli • Harita
Diyetisyen Gizem Şakar
Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi İstanbul Cadde Plaza No:28 Kat:1 Daire 8, Kocaeli • Harita
Çağıl Kıran Beslenme ve Diyet Merkezi
Özel Şanmed Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazlaErtuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Özel Şanmed Hastanesi
Nazar Ofis Center, Konak, Olgun Sk. No:4 Kat3 Daire12,, Bursa • Harita
Diyetisyen Burçak DEMİRÇELİK Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları), Girişimsel radyoloji · Daha fazlaZiyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1, Seyhan • Harita
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Mehmet Akif Mah. Şahinbey Cad. Dilaver Sk. Yiğit İş Merkezi No:4A Daire:3-4, İstanbul • Harita
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Diyetisyen Ebru Turan
Vıraca mah. Benli Ahmet Sk. No:2/2, 16500, Bursa • Harita
Diyetisyen Cemile Basıt Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Dolphin AVM, 5.kat 510-512 Nolu Ofis, Kocaeli • Harita
Uzman Diyetisyen Gözde AĞCA Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Kocaeli • Harita
Uzm. Dyt. Barış Yüksel Darıca
Bolu Özel Çağsu Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi · Daha fazlaSağlık Mah. Dodurga Cad.No:62, Bolu • Harita
Bolu Özel Çağsu Hastanesi
Ahmet Yesevi Mahallesi Akel Sokak, Bursa • Harita
Dyt. Bersun Akmurat
29 Ekim Mah, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı No:19 Ceylan Plus, Kat: 4, İç Kapı: 54, Bursa • Harita
Dr. Dyt. Saadet Öztürk Gök
Farabi Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazlaKosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu • Harita
Farabi Hastanesi
Marmara, 7. Sk. No:1, 34524 Beylikdüzü/İstanbul, İstanbul • Harita
Dyt. Nurefşam Çaldıran
Medicana Avcılar Hastanesi
Diyetisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen · Daha fazlaMerkez Mahallesi Şamlı Sokak No:32, Avcılar • Harita
Medicana Avcılar Hastanesi