- Ana Sayfa
- Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı
- Şehitkamil
- Sanko Üniversitesi Hastanesi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Genel cerrah , Kardiyolog , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Radyolog , Diyetisyen (beslenme uzmanı) , Beyin ve sinir cerrahı , Kalp ve damar cerrahı , Psikolog , Nörolog , Psikiyatrist , Gastroenterolog , Dermatolog , İç hastalıkları uzmanı , Fizik tedavi uzmanı , Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt , Nükleer tıp doktoru , Nefrolog , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı , Pedagog , Kulak burun boğaz doktoru , Göğüs cerrahı , Ürolog , Pratisyen hekim , Çocuk cerrahı , Göz doktoru , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Göğüs hastalıkları doktoru daha fazla
Şehitkamil 1 adres
Hakkımızda
Hakkımızda
Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A, Şehitkamil 27090Sigortalar
Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, ... Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat, Doğa Sigorta Kooperatifi, Ethica Sigorta, Katılım Emeklilik Ve Hayat, Metlife Emeklilik Ve Hayat, NN Hayat Ve Emeklilik, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Magdeburger Sigorta, Türkiye Sigorta, Quick Sigorta, Hepiyi Sigorta, Aveon Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Inter Partner Assistance, Fiba Sigorta, Ace European Sigorta, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri, Yapı Kredi Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Hür Sigorta, Şeker Sigorta, Liberty Sigorta, Neova Sigorta, Aviva Sigorta, Tarsim Sigorta, New Life Yaşam Sigorta, TEB Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası, Türk Exim Bankası, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, Akşehir Ticaret Borsası, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Odası, Bafra Sanayi ve Ticaret Odası, Beyşehir Ticaret Odası, Care & Create, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları, IMKB, İstanbul Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş., Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası, Sivas Ticaret Borsası, Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası, Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı, Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu, Terme Ticaret Borsası, Terme Ticaret Ve Sanayi Odası, Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu, Ünye Ticaret Borsası, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı, PTT, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Sınai to Sanayi, Asya Emeklilik Ve Hayat, Avivasa Emeklilik Ve Hayat, BNP Paribas Cardif Emeklilik, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Garanti Emeklilik Ve Hayat, Halk Hayat Ve Emeklilik, Medilab Assist, Ziraat Hayat Ve Emeklilik, PTT Sigorta, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., Anadolu Hayat Ve Emeklilik, Fiba Emeklilik, Diğer (İade), Corpus Sigorta, Gulf Sigorta, Türkiye İş Bankası Sigorta, senCard, AgeSA Sigorta, Chubb European Group, Emaa Sigorta, CPP Group Sigorta Tüm sigortaları gösterİletişim Bilgileri
Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A, Şehitkamil 27090Telefon Numarası
Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat, Doğa Sigorta Kooperatifi, Ethica Sigorta, Katılım Emeklilik Ve Hayat, Metlife Emeklilik Ve Hayat, NN Hayat Ve Emeklilik, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Magdeburger Sigorta, Türkiye Sigorta, Quick Sigorta, Hepiyi Sigorta, Aveon Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Inter Partner Assistance, Fiba Sigorta, Ace European Sigorta, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri, Yapı Kredi Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Hür Sigorta, Şeker Sigorta, Liberty Sigorta, Neova Sigorta, Aviva Sigorta, Tarsim Sigorta, New Life Yaşam Sigorta, TEB Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası, Türk Exim Bankası, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, Akşehir Ticaret Borsası, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Odası, Bafra Sanayi ve Ticaret Odası, Beyşehir Ticaret Odası, Care & Create, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları, IMKB, İstanbul Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş., Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası, Sivas Ticaret Borsası, Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası, Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı, Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu, Terme Ticaret Borsası, Terme Ticaret Ve Sanayi Odası, Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu, Ünye Ticaret Borsası, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı, PTT, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Sınai to Sanayi, Asya Emeklilik Ve Hayat, Avivasa Emeklilik Ve Hayat, BNP Paribas Cardif Emeklilik, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Garanti Emeklilik Ve Hayat, Halk Hayat Ve Emeklilik, Medilab Assist, Ziraat Hayat Ve Emeklilik, PTT Sigorta, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., Anadolu Hayat Ve Emeklilik, Fiba Emeklilik, Diğer (İade), Corpus Sigorta, Gulf Sigorta, Türkiye İş Bankası Sigorta, senCard, AgeSA Sigorta, Chubb European Group, Emaa Sigorta, CPP Group SigortaUzmanlar
me...
Doğrulama türleri
Tüm görüşleri otomatik veya manuel olarak kontrol ediyoruz. Görüşlerin güvenilirliği bizim için son derece önemlidir. Bu nedenle standart kontrollerimize ek olarak 2 ekstra doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
3 aydır süren parmak eklem ağrı şikayetim ile bünyamin hocamıza muayene oldum çok detaylı bir şekilde muayene etti ve Romatoid artrit ile ilgili kan tahlilleri istedi 2 tane ilaç yazdı şuan çok iyi ağrılarım kalmadı Kibar beyefendi mükemmel bir insan Gaziantep te böyle değerli bir hocamızın olması bizim için büyük şans
ni...
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
Fatma elif hanım cok tatlı sevecen cana yakın bir hanım doktor yüzümde 3 yıldır geçmeyen koyu lekelerim var oyuzden elif hanımi araştırarak yorumları okuyarak tercih ettim ilgili bir doktor ilk asamada kremler ve serumlar yazdı artı mezoterapi seansları önerdi inşallah sonuç olumlu olur elif hanımı tanidigima menmun oldum gelişmeleri sonraki görüşlerde yazarım inşallah
d.....
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
Gizem Hanım kızımla aramızdaki problemleri sabırla dinleyerek çözüm yolları gelistirdi. Bu sayede daha iyi iletişim kurabiliyoruz.
ö.....
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
Murat Bey de trigeminal nevralji rahatsızlığım ameliyatım gerçekleşti. Ameliyat öncesinde yüzümün sağ kısmında elektrik çarpmasına benzer şiddetli ağrılarım oluyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ameliyat öncesi ağrılarımın hepsi geçti. Murat beyden Allah razı olsun. Emeğinize sağlık.başarılı bir ameliyat oldu.
as...
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
Gaziantep üniversitesi hastanesinde beyin sağ ana damar da anevrizma gözlemlendi tedavi için araştırma yaptığımız sırada murat hoca önerisi üzerine kendisi ile irtibata geçerek muayene randevusu aldık muayenede bizimle paylaştığı bilgi ve alaka çok hoştu aydınlatıcı bir açıklama yaparak bize olması gereken operasyonun açıklamasını yaptığı için beni sağlığıma tekrar kavuşturdu.
bi....
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
Anlayışlı, sabırlı, güleryüzlü , ilgili ,sorduğunuz tüm sorulara içtenlikle cevap veriyor, Bel fıtığı yüzünden dayanılmaz ağrılarım oluyordu uzun zamandır ameliyatta kaçıyordum,ama hocam sayesinde başarılı bir operasyon geçirdim, iyiyim çok şükür, kendisini tanıdığıma çok memnun oldum . Eline sağlık hocam..
gi...r
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
Kuzenim çocukluk çağı beyin tümöründen acil ameliyat olması gerekiyordu. Murat hoca hızlı bir şekilde bütün hazırlıklarını tamamlayıp haftasonu olmasına rağmen ameliyatı gerçekleştirdi. Alanında şüphesiz en iyisi. Kuzenimin beyin tümörü teşhisi sonrası büyük bir korku içindeydik. Dr. Murat Ulutaş, bilgisi ve sakinliğiyle bize güven verdi. Ameliyat sürecini ve sonrasını detaylı bir şekilde anlattı. Operasyon sırasında ve sonrasında gösterdiği özen ve profesyonellik sayesinde çocuğumuz hızla iyileşti. Dr. Ulutaş'ın elleri adeta sihirli, yaptığı her müdahale tam da gereken şekilde sonuç verdi. Ameliyat sonrası mr tertemizdi Dr. Murat Ulutaş, çocukluk çağı beyin tümörü ameliyatlarında gerçekten en iyisi. Onun sayesinde çocuğumuz sağlığına kavuştu ve bu zorlu süreci çok daha kolay atlattık. Herkese tavsiye ederiz.
n....a
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
Murat hocaya Sinir sıkışması şikayeti ile gittim yapılan tetkikler sonucunda omurilikte tümör olduğunu öğrendim ve ameliyat çok riskliydi. Murat hoca süreci o kadar iyi anlattı ki hiç şüphe duymadan ameliyata karar verdim 8 saat süren operasyon sonucunda tümör tamamen temizlendi 1 hafta hastanede kaldım bir kaç gün sonra yürümeye başladım. Ameliyat öncesi, sonrası ilgi ve alakalarından dolayı Murat hocaya ve Sanko hastanesi çalışanlarına minnettarım
bu...
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
İlk kez ameliyat olan birisi olarak Murat Ulutaş hocama gelmem benim için en büyük şans oldu ; Aslında ne yazsam eksik kalacak . Doktorum benim için tam bir mucize oldu. Anevrizma ameliyatı için başka şehirden yanına geldik hocamızın. Sorularıma güleryüzü ve sabrı ile cevap vererek korkularımı giderdi. Ameliyat sonrası ilgisi devam etti. Dikişlerimi aldırıp normal hayatıma döndüm. Gözünüz kapalı şekilde güvenebileceğiniz alanında uzmanlığıyla mükemmel bir doktor.
se...n
Bu uzmandan randevu alan hastalar.
merhaba. annemin belinde kanal sıkışması vardi. 2024 ocak ayinda bel bacak ağrıları dayanılmaz hale gelince 45 gün kadar bir sureyi agri kesici iğneler serumlar vs ile geçirdik. ameliyatla ilgili cok korkutulduk. yaşli oldugu icin yaptirmadik ve birkac aylik rahatlama saglayan bir igne yaptirdik ama temmuz ayinda ağrılar yeniden basladi. yine 1 ay ameliyata cesaret edemeden ayni şekilde idare ettik ama artik annemin takati kalmamisti. murat hocamla görüşünce direk ameliyat karari verdik. kendisi gercekten insana güven veriyor. 78 yasindaki annem cok basarili bir ameliyatla agrilarindan kurtuldu. bir kac gün icinde yürümeye basladi. murat hocama minnettariz. işinin ehli. kendisi kadar güler yüzlü ve ilgili bir prof daha tanimadigimi da ayrica belirtmek isterim. allah razı olsun.
SANKO Üniversitesi Hastanesi, Şehitkamil şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?SANKO Üniversitesi Hastanesi, Şehitkamil şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikolog, Nörolog, Psikiyatrist, Gastroenterolog, Dermatolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Nükleer Tıp Doktoru, Nefrolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Pedagog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Cerrahı, Ürolog, Pratisyen Hekim, Çocuk Cerrahı, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru.
SANKO Üniversitesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?SANKO Üniversitesi Hastanesi, toplam 564 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Artroplasti, Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Artroskopi, Artroskopik Cerrahi, Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi, Diz Artroplastisi, Eklem Aspirasyonu, Eklem Enjeksiyonu, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu).
SANKO Üniversitesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda SANKO Üniversitesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
SANKO Üniversitesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen SANKO Üniversitesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar SANKO Üniversitesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
SANKO Üniversitesi Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
SANKO Üniversitesi Hastanesi nerede?SANKO Üniversitesi Hastanesi adresi Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil şeklindedir.
Şehitkamil bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri