Hakkımızda

Gaziantep'te 1996 yılında hizmet vermeye başlayan hastane, 68.120 m2 kullanım alanıyla faaliyetlerine devam etmektedir. 600 yatak kapasitesi yanında 10 ameliyat salonu, 114 yoğun bakım ve 30 acil servis yatağı ile donatılmıştır. Her branştan tanı ve tedavinin yanında Onkoloji Merkezi, böbrek ve karaciğer nakillerinin gerçekleştiği Organ Nakil Merkezi, Kemik İliği Nakil Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi gibi özellikli merkezlere de sahiptir. 1998 yılında TS-EN ISO-9001 Kalite Sistem Belgesi'ni, 2024 yılında Sağlık Bakanlığı'na bağlı Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) tarafından verilen Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) Belgesi’ni almış olup, 2020'de ise ülkemizin TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemleri Belgesi'ni alan ilk hastane olmuştur. Ayrıca ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS-ISO-EN 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi ile Sıfır Atık Belgesi de almıştır. 2013 yılında SANKO Üniversitesi ile iş birliği yaparak uygulama ve araştırma merkezi haline gelmiştir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

Psikiyatrist

Kardiyolog

Kardiyolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Türkiye Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Bademcik ameliyatı oldum.Her şeyi tüm süreci güzelce anlattı.Ameliyat sonrası ilgiside çok iyiydi.

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Ameliyat öncesinde nefes alma sorunları yaşadığım ve şeklini beğenmediğim için detaylı bir şekilde bana ameliyatın nasıl yapılacağını ameliyattan beklediğimiz sonuçları görüntüleri son derece açık bir şekilde anlattı Onur hoca İyileşme süreci planlanan şekilde ilerledi ve kontroller düzenli olarak gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası dönemde oluşabilecek durumlar ve iyileşme sürecine dair bilgilendirmeler yaptı şuan nefes almadaki sıkıntım bariz bi şekilde azaldı ve burnum istediğim görüntüye ulaştı

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Septorinoplasti  •

Uzun süredir baş dönmesi yaşıyordum, gitmediğim yer kalmadı birkaç dk bir şey söyleyip gönderiyorlardı net bir teşhisde koymadılar İlk defa burada Onur hocam gerçekten ilgilenildi. Onur hocam acele etmeden dinledi ne olduğunu net bir şekilde anlattı. Yaptığı işlemden sonra baş dönmem ciddi şekilde azaldı. Hem güler yüzlü hem de insana güven veriyor iyi ki sizin gibi doktorlar var Vertigo sorunu yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Zeynel Hoca ile tiroit hormonum yüksek çıktıktan sonra görüşmeye başladık. Kısa sürede ilaç tedavisiyle çözüm bulduk ve ilaç tedavim halihazırda devam etmektedir. Sonuçlar ne olursa olsun önce benim tarafımdan şikayetlerimi dinlemesi ve buna göre bir yol izlemesi iyi hissettirdi.

• Doç. Dr. Zeynel Abidin Sayiner Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu  •

Y

Geceleri ciddi horlama ve burundan rahat nefes alamama şikayetiyle gittim doktorum burun içindeki kemiğin eğri olduğunu bunun da horlamaya neden olduğunu anlattı. Ameliyat olmam gerektiğini kibar ve net bir şekilde görüntü üzerinden ayrıntılarla açıkladı. Süreç düşündüğümden çok daha rahat geçti sonrasında nefes alışım belirgin şekilde düzeldi ve horlamam neredeyse sıfıra indi. İlgi ve yaklaşımı için çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

Y

Uzun süredir burun içindeki deviasyon nedeniyle ciddi nefes alma problemi yaşıyordum. Günlük hayatımı ve uyku kalitemi olumsuz etkileyen bu durum için ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat öncesinde doktorum süreci son derece açık, anlaşılır ve güven verici bir şekilde anlattı. Operasyon öncesi ve sonrası her aşamada ilgisini ve takibini eksik etmedi. Ameliyat sonrası nefes almam belirgin şekilde düzeldi ve yaşam kalitem ciddi anlamda arttı. Hem mesleki bilgisi hem de hastaya yaklaşımı sayesinde bu süreci çok rahat geçirdim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

1 ay önce şiddetli baş dönmelerim sebepli doktor beyin poliklinigine başvurdum. Klinik ortamındaki hijyen standartları ve randevu planlamasındaki hassasiyet takdire şayandı. Hekim bey, tanı ve tedavi süreciyle ilgili bilgiler sunarak süreci her adımda takip etmemi sağladı. Vertigo tanısı koyulduktan sonra da 2 seans tedavide semptomlarım tamamen düzeldi. Mesleki disiplini ve nezaketi için kendisine minnettarım.

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Normal Randevu  •

Şiddetli baş dönmem bulantım vardı başka merkezlere de başvurdum ama tatmin edici bir sonuç hiç alamadım Onur hocam Alanında yetkin, ilgili ve açıklayıcı bir hekim. Muayene ve bilgilendirme sürecinden çok Memnun kaldım her şeyi kafamda soru işareti kalmadan anlattı ve şu an çok daha iyiyim

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Burnumda eğrilik vardı ve nefes almakta zorluk yaşıyordum. Yakın arkadaşımın önerisiyle Onur hocama muayeneye gittim. Ameliyattan korkarak gittiğim görüşmede aklımdaki tüm soruları yanıtlayıp bu ameliyatın neden gerekli olduğunu anlatarak çok doğru bir karar vermemi sağladı. Ne şişlik ne morluk minimum ağrıyla atlattım bu süreci. Nefes problemim tamamen çözüldü. Şimdi her gören burnumun doğallığını ne güzel olduğunu söylüyor. Ben de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Burun Estetik Cerrahisi  •

Z

Vertigom vardı.Sürekli ilaç almak zorunda kalıyordum. Onur hocam hem vertigomun tipini buldu hem de manevra ile kökünden çözüm buldu.Yaparken de her şeyi detaylıca anlayabileceğim şekilde açıkladılar. Napıldığını bilmeden yaptığımız şeylerden sonra çok iyi geldi. Çok memnun kaldım.

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

• SANKO Üniversitesi Hastanesi, Şehitkamil şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    SANKO Üniversitesi Hastanesi, Şehitkamil şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Dermatolog, Genel Cerrah, Psikiyatrist, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Göz Doktoru, Psikolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Pedagog, Radyolog, Çocuk Cerrahı, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi, toplam 1713 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gebe Takibi, Doğum Kontrol, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, İnfertilite ve Tüp Bebek, Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Rahim Ağzı Kanseri Tarama, Rahim İçi Kalınlaşma, Hpv Testi, Myomektomi.
  • Evet, SANKO Üniversitesi Hastanesi online danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli; uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen SANKO Üniversitesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 358 hasta/danışan, SANKO Üniversitesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi adresi Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil şeklindedir.