Hakkımızda

Gaziantep'te 1996 yılında hizmet vermeye başlayan hastane, 68.120 m2 kullanım alanıyla faaliyetlerine devam etmektedir. 600 yatak kapasitesi yanında 10 ameliyat salonu, 114 yoğun bakım ve 30 acil servis yatağı ile donatılmıştır. Her branştan tanı ve tedavinin yanında Onkoloji Merkezi, böbrek ve karaciğer nakillerinin gerçekleştiği Organ Nakil Merkezi, Kemik İliği Nakil Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi gibi özellikli merkezlere de sahiptir. 1998 yılında TS-EN ISO-9001 Kalite Sistem Belgesi'ni, 2024 yılında Sağlık Bakanlığı'na bağlı Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) tarafından verilen Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) Belgesi’ni almış olup, 2020'de ise ülkemizin TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemleri Belgesi'ni alan ilk hastane olmuştur. Ayrıca ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS-ISO-EN 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi ile Sıfır Atık Belgesi de almıştır. 2013 yılında SANKO Üniversitesi ile iş birliği yaparak uygulama ve araştırma merkezi haline gelmiştir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

Psikiyatrist

Kardiyolog

Kardiyolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Ç

Burun estetik ameliyatı için başvurdum. Ameliyat öncesi ve sonrası süreç titizlikle yönetildi, her aşamada detaylı bilgilendirme yapıldı.Dokuya en az zarar veren güncel ve güvenli teknolojileri kullanması sayesinde ödemim çok az oldu. Elde edilen sonuç son derece doğal ve yüzümle uyumlu.

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Rinoplasti  •

Ben annem için söylüyorym annem bünyamin hocaya gelmeden önce ayakta durmak değil normal sandalyeye bile doğru düzgün oturamıyordu elleri ayakları bütün eklemlerinde şişlik şekil bozukluğu vardı daha sonra bünyamin hocaya geldik düzenli tedavi ve izlemle eskisinden daha iyi diyebilirim şu an biz çok memnun kaldık .

• Prof. Dr. Bünyamin Kısacık Romatoloji Randevusu  •

Cok ilgili ve kibar bir doktor her şeyi en ayrıntılı şekilde anlatıp ilgilendi tedaviden de çok iyi yanıt aldim

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Nazal Polip Cerrahisi  •

Muayene sırasında gayet nazik ve kibardı aklımdaki soru işaretlerini çekinmeden sormamı sağladı bu durum
    Başarılılarının devamını diliyorum

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Orhan hoca ile annemin yoğun bakım sürecinde tanıştık annem asidoz olmuş bi şekilde hastaneye gelip yoğun bakımına alındı bu süre zarfı içerisinde böbrekleri zarar görmek üzerdeyken Orhan hocamın sayesinde diyaliz hastası olmaktan kurtulup sağlıklı bi şekilde çıktık Orhan hocama çok iyi ki yollarımız kesişti emekleri ve özel ilgisi için

• Uzm. Dr. Orhan Özdemir Nefroloji Randevusu  •

C

Bebeğimiz bir gece rahatsızlandığında acil vesilesi ile tanışmış olup, kontrollerimize onunla devam ediyoruz. Gerçekten muhteşem bir hekim. Bebeğin her detayıyla ilgilenmesi, ebeveynleri her konuda “detaylı” bir şekilde bilgilendirmesi çok rahatlatıcı. Bu zamanda doğru hekimi bulmak çok zor fakat Haşim hoca her konuda doğru, güvenilir bir hekim. Size önerdiği şeylerin “tamamıyla” sizin faydanıza olduğunuza içiniz rahat bir şekilde inanabilirsiniz. Bir doktor önerecek olsam kesinlikle kendisi olur. İyi ki tanıdık. Bebeğimizin güzel kalpli doktoru.

• Uzm. Dr. Haşim Karakuş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

I

Annemi detaylı muayene ettikten sonra her şeyi açık açık detaylı anlatarak süreci çok güzel yönetti

• Prof. Dr. Göktürk Maralcan Genel Cerrahi Randevusu  •

Elif hoca harika bir doktor güvenerek hiç tereddüt etmeden gelebilirsiniz elleri muhteşem botoxlar yaratıyor kibar anlaşılır ve güvenli işlemleri ile tercih edilevek en iyi doktorlar arasında ilk sırada

• Doç. Dr. Fatma Elif Yıldırım Diğer  •

Ayşe Hocam la çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık.Darbe aldığım sağ kolumda geçmeyen ağrılarım vardı ve birde karpal tünel sendromu olduğunu söylediler.Ayşe hocam ın doğru bilgilendirmesi, ilaç tedavisi ,yaptığı enjeksiyon ve güler yüzlü ilgili tavrıyla şuan çok şükür diyorum kendisine minnettarım.Gaziantep için büyük bir şans böyle hekimler ..

• Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Berhoğlu Barut Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

2 yıl önce araştırmadan gittiğim onur hocama burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi olan horlamam ve apnelerim düzeldi artık daha dinç uyanmaktayım uykumu alabilmekteyim. Dış görünüş olarak burnum o kadar yüzüme yakıştıki herkes doktorumu sormakta. Sayesinde yeniden doğdum iyiki yolum düşmüş iyiki onur hocam

• Dr. Öğr. Üyesi Onur Altınbaş Burun Estetiği  •

• SANKO Üniversitesi Hastanesi, Şehitkamil şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    SANKO Üniversitesi Hastanesi, Şehitkamil şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Dermatolog, Genel Cerrah, Psikiyatrist, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Göz Doktoru, Psikolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Pedagog, Radyolog, Çocuk Cerrahı, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi, toplam 1713 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gebe Takibi, Doğum Kontrol, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, İnfertilite ve Tüp Bebek, Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Rahim Ağzı Kanseri Tarama, Rahim İçi Kalınlaşma, Hpv Testi, Myomektomi.
  • Evet, SANKO Üniversitesi Hastanesi online danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli; uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen SANKO Üniversitesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 344 hasta/danışan, SANKO Üniversitesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi adresi Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil şeklindedir.