Hakkımızda

Gaziantep'te 1996 yılında hizmet vermeye başlayan hastane, 68.120 m2 kullanım alanıyla faaliyetlerine devam etmektedir. 600 yatak kapasitesi yanında 10 ameliyat salonu, 114 yoğun bakım ve 30 acil servis yatağı ile donatılmıştır. Her branştan tanı ve tedavinin yanında Onkoloji Merkezi, böbrek ve karaciğer nakillerinin gerçekleştiği Organ Nakil Merkezi, Kemik İliği Nakil Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi gibi özellikli merkezlere de sahiptir. 1998 yılında TS-EN ISO-9001 Kalite Sistem Belgesi'ni, 2024 yılında Sağlık Bakanlığı'na bağlı Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) tarafından verilen Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) Belgesi’ni almış olup, 2020'de ise ülkemizin TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemleri Belgesi'ni alan ilk hastane olmuştur. Ayrıca ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS-ISO-EN 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi ile Sıfır Atık Belgesi de almıştır. 2013 yılında SANKO Üniversitesi ile iş birliği yaparak uygulama ve araştırma merkezi haline gelmiştir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

Psikiyatrist

Kardiyolog

Kardiyolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Türkiye Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Bugün araştırmalarım sonucu tiroid ve insülin direnci için bulduğum bi doktordu Mehmet hoca çok güzel sözlü, ilgili ve naif. Korktuğum gibi bi durum olmadığını ve hastalığımı nasıl tedavi etmem gerektiğini teker teker açıkladı. Odasında ultrason cihazı var boğaz altı taramalarını orda yapıyor yanındaki asistanlar boy ve kilo ölçümü yapıyor ve ona göre tedavi veriyor. Her açıdan çok iyi fakat çok talep var eğerki Mehmet hocaya gidecekseniz bir gününüzü ayırmanız gerekiyor artık beklemekten yorulduğum için çıktım ama doktorum saat 20.30 da arayarak yine bilgilendirmesini yaptı.

• Prof. Dr. Mehmet Baştemir Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu  •

R

İlk kez bir doktor muayenesinde kendimi ifade ederken kronometreye basılmış gibi hissetmedim. Yıllarca rahatsızlıklarım ile ilgili oluşan kabullerimi resetleyip, içinde debelendiğim tanı karmaşasının yükünü orada bırakıp huzur içinde evime döndüm.

• Prof. Dr. Bünyamin Kısacık Romatoloji Randevusu  •

Hocamız gayet ilgiliydi ve süreçle ilgili bizi oldukça bilgilendirdi ve gerekli tavsiyelerdede bulundu.

K

Sadece sıra ile de hasta aldığı için çok fazla bekliyorsunuz ben bir saat bekledim hastalara yarım saate yakın zaman ayırdığı için de olabilir bu bekleme.Benim ikinci gidişim çok uzun sürmedi benimki ultrason cihazı var odasında onunla da bakıyor boy kilo ölçüyor asistan ona göre ilaç yazıyor ve kan sonuçlarına da bakıyor tabi ben hem orada hem devletten kan tahlili yaptırdım daha güvenilir sonuç çıkması için doktor nazik ve ilgili başka illerden gelen hastalar da vardı önerilen bir doktor.

Ş

Hayatımın en özel ve en hassas anlarından birinde karşıma böyle bir doktor çıktığı için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kadın doğum uzmanım, aynı zamanda sezaryen doğumumu gerçekleştiren değerli doktorum; süreç boyunca hem bilgisi hem de sakin ve güven veren yaklaşımıyla beni çok rahatlattı.

Ameliyat öncesinde tüm sorularımı sabırla yanıtladı, korkularımı azalttı ve her aşamada kendimi güvende hissetmemi sağladı. Doğum anında gösterdiği profesyonellik, özen ve insani yaklaşım gerçekten takdire değerdi. Sadece iyi bir hekim değil, aynı zamanda hastasının duygularını anlayan çok kıymetli bir insan.

Sayesinde doğum sürecimi huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirdim. Kendisine emekleri, ilgisi ve içtenliği için minnettarım. Böyle doktorların varlığı insana gerçekten güven veriyor. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Dr. Öğr. Üyesi Duygu Alime Türk Doğum  •

T

Şehir dışından urfadan geldik eşim için . Daha önce iki hastanede kesin diyaliz denen eşimi diyalizden kurtardı . Ne zaman ulaşmak istesek çok iyi bir şekide aydınlattı bizi . Tedavi sonrasında da iletişimi çok iyiydi.

• Uzm. Dr. Orhan Özdemir Nefroloji Randevusu  •

keratin yuksekligiyle basvurdum . dusurdu memnun kaldim.

• Uzm. Dr. Orhan Özdemir Nefroloji Randevusu  •

Hem kendı adıma hem babamın adına murat hocamıza minnettarlığımı sunmak istiyorum . 51 yaşında olan babamın beynınde olan rısklı tümör operasyonu çok iyi sonuçlandı hocamıza ve ekıbıne ışinde başarılarının devamını dilerim.

• Prof. Dr. Murat Ulutaş Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Bünyamin hoca 17-18 senelik doktorum. Hastalarını çok iyi takip ediyor. Çok iyi ilgileniyor. Bana göre alanında çok başarılı bir numarlı hoca

• Prof. Dr. Bünyamin Kısacık Romatoloji Randevusu  •

Migren için botoks yaptırdım ve gerçekten çok memnun kaldım. Ataklarımın sıklığı ve şiddeti belirgin şekilde azaldı, yaşam kalitem ciddi anlamda arttı. Özellikle ilk aydan sonra etkisini net hissettim. Hocam da süreci çok güzel anlattı, oldukça ilgili ve güven vericiydi. İşlem sırasında çok rahattım. İyi ki yaptırmışım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Anıl Tuncer Migren Botoksu  •

• SANKO Üniversitesi Hastanesi, Şehitkamil şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    SANKO Üniversitesi Hastanesi, Şehitkamil şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Dermatolog, Genel Cerrah, Psikiyatrist, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Göz Doktoru, Psikolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Pedagog, Radyolog, Çocuk Cerrahı, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi, toplam 1680 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gebe Takibi, Doğum Kontrol, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, İnfertilite ve Tüp Bebek, Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Rahim Ağzı Kanseri Tarama, Rahim İçi Kalınlaşma, Hpv Testi, Myomektomi.
  • Hayır, şu anda SANKO Üniversitesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen SANKO Üniversitesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 378 hasta/danışan, SANKO Üniversitesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • SANKO Üniversitesi Hastanesi adresi Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A Şehitkamil şeklindedir.