- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Eskişehir
- Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Biyokimya uzmanı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Çocuk cerrahı
- Dermatolog
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Gastroenterolog
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Kardiyolog
- Nörolog
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Radyolog
- Ürolog
Eskişehir 1 adres
Hakkımızda
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kulak burun boğaz doktoru
- Ak Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Dubai Starr Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
Telefon Numarası
- Ace European Sigorta
- Ak Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Dubai Starr Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
bu....
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Rinoplasti için İzmir'den tavsiye ile geldim Sevilay Hanım'a. İki burnumdan da az nefes alıyordum burun içi üstuste kiriklarim vardı.hem ameliyat öncesi hem sonrası güler yüzlü bilgilendirmeleri ve desteği devam etti.tekrar tesejjr ediyorm.instagramda yaptığı burunlarin doğallığını görün derim benim burnum da çok doğal oldu iyiki de gözü kapalı emanet ettim
em...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sevilay hocama ağız içi yarası ve hassasiyeti şikayeti ile muayene oldum. Öncesinde başka hekimin verdiği ilacı kullanmama rağmen sonuç alamamıştım fakat Sevilay hocamın tedavisi ile çok çabuk sonuç aldım. Kendisi o kadar ilgili ki aynı zamanda yıllardır müzdarip olduğum sinizüt ve geniz akıntısı şikayetimin de sebeplerini detaylıca anlattı ve ilaç tedavisiyle şimdiden rahatladım. Mesleğinde öne çıkan bir hekim arıyorsanız gözünüz kapalı gelebilirsiniz.
g....ö
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sevilay hocama 3 aralıkta gittim bi önceki bi kaç özel hastanelere gitmeme rağmen bana gereken muayeneyi ilgiyi Sevilay hocam fazlasıyla gösterdi.muayane sonrası kısa ilaç tedavisi verdi sonra geçmek bilmeyen kulağımdaki sesler,ani işitme kaybı, denge problemi yaşayınca ilaçlı emar istedi hiç bir doktorun yapmadığı bakmadığı tetkıkler yaparak sonunda beynımde vestibüler schwannom teşhisi tespit etti.Kendisinden alllah râzı olsun keşke her hekim Sevilay hocam gibi en baştaki gibi araştırsa muayane etse.
Gerekli tedavilerim sonraki süreçler ankarada devam etmeye başladı.
ar...u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
20 aylık kızım Eylül ün geniz eti ve dil bağı ameliyatını yaptı güler yüzlü samimi bir dr kızım çok rahat nefes alıyor artık korkularım vardı ama şuan ikinci günü ameliyatın hiç ameliyat olmamış gibi hiç komplikasyon olmadı çok memnun kaldık kendisinden iyiki varsınız sevilay hanım
gö...t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yaklaşık 1,5-2 ay süren ses kısıklığı şikâyetim nedeniyle Sedef Hanım ile görüştüm. Yapılan detaylı muayene, süreci anlaşılır şekilde açıklaması ve doğru yönlendirmeleri sayesinde değerlendirme süreci benim için oldukça net ve rahatlatıcı geçti. İlgili, sakin ve açıklayıcı yaklaşımıyla güven veren bir hekim izlenimi bıraktı.
c....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Henüz 3 yaşına gelmemiş kızımın yaklaşık 3 aydır geçmeyen orta kulak iltihabı vardı. Yüksek ateş ve işitme kaybı da cabası.. Çocuk hastalıkları ve KBB arasında mekik dokuduk. Ayda bir kontrole getirin diyen doktordan çıktıktan 2 gün sonra ateşimiz hemen artıyordu ve tekrar işitme kayıpları.. Tavsiye üzerine Sevilay hocaya geldik. Daha kulağına ilk bakışta "göçükler oluşmuş, geniz eti olabilir ve ameliyat gerekebilir, yoksa işitme kaybınız kalıcı hale gelir" Dedi. Sonuçlar, ön tanısını kanıtladı. Çok şükür geniz eti ameliyatı başarılı geçti, yavrum 1 haftadır ağzı kapalı uyuyor ve horlaması geçti, şimdiden iştahı bile açıldı. Kendisi iyi ki var!
c....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Akciğer tutulumlu skleroderma hastasıyım. Bi kaç yıldır tüm kış boyunca öksürükten uyuyamadığım gecelerim oluyor. Gitmediğim doktor, aramadığım çare kalmamıştır desem yeri. Hale hocam tedavisiyle beni rahat uykularıma döndürdü. Dinleyen, anlayan, ve kısa sürede çözen bi doktor. İlk karşılaşmada yüreğinizi sıcacık eden bi güzelliği var. Hekimliği mi daha önde, insanlığı mı derseniz.. Yarışır. Allah güç kuvvet versin, böyle hekimlerimizin sayısını artırsın.
kü...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Uzun zamandır doktor arayışı içerisindeydim ve sevilay hanımı buldum. İyi ki de ona gitmişim. Burnumda eğrilik ve kemerli bir burnum vardı. İçimi çok rahatlattı.Süreç o kadar güzel ilerledi ki her sorumun cevabını aldım ve 30 aralıkta ümit hastanesinde ameliyat oldum. Şuan 8. Günündeyim ve çok rahatım. Eğer sizde bir doktor arayışı içerisindeyseniz o kişi kesinlikle sevilay hanım olmalı
f....b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor Sevilay hanim çok samimi içten ve sorun çözücüydü. Sinüzitim olduğunu soyledi ve gereken tedaviyi detaylica açıklayıp yardimci oldu.
k....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Güleryüzlü ve ilgili. Kapıdan girişte güzel karşılıyor. Hastanın beklentilerine önem veriyor.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Eskişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Eskişehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Dermatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Ürolog.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, toplam 747 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Da Vinci Robotik Cerrahi, Tiroit Sintigrafisi, Mamografi, Reflü Cerrahisi, Ağrı Pompası, Stapler Hemoroidopeksi, Gaita Testleri Dışkı Testleri, Küçük Cerrahiler, Tüp Mide Ameliyatı, Robot Destekli Cerrahi.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ümit Vişnelik Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ümit Vişnelik Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 161 hasta/danışan, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi nerede?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi adresi Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3 Eskişehir şeklindedir.
- Eskişehir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
- Eskişehir Arı Sokması
- Eskişehir Mide Hastalıkları
- Eskişehir Apse
- Eskişehir Adenoid
- Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
- Eskişehir Genital iltihap
- Eskişehir Ağız Kokusu