- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Eskişehir
- Özel Ümit Vişnelik Hastanesi

Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Biyokimya uzmanı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Çocuk cerrahı
- Dermatolog
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Gastroenterolog
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Kardiyolog
- Nörolog
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Radyolog
- Ürolog
Eskişehir 1 adres
Hakkımızda

Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kulak burun boğaz doktoru
- Ak Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Dubai Starr Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir 26020
Telefon Numarası
- Ace European Sigorta
- Ak Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Dubai Starr Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
h....y
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ani işitme kaybı sonrasında vakit kaybetmeden şamil hocaya geldim. Çok ilgilendi normal ilaç tedavisine başlanıldı ayrıca oksijen tedavisine yönlendirildim bu tedaviler sonrasında pek ilerleme göstermedi ve orta kulağa iğne tedavisine karar verildi ve yapıldı kısa süre içerisinde kulağımda eski haline gelmeye başladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum
o.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktorumuzun uyguladığı tedaviler çok etkili , hasta ile kurduğu diyalog ve açıklamaları hiç bir soru işareti bırakmıyor
ze....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ali hocamla hali hazirda kullandigim ilacimin doz ayarlamasi icin gorusmeye gittim.Ilaci anksiyete ve depresyon icin kullaniyorum ve son zamanlarda yeme bozuklugu belirtileri olan duygusal yeme ataklari yasamaya basladim.
Durumu degerlendirip doz ayarlamasi yaptik, bana cok guzel tavsiyeler verdi, 10 gun icinde pek de bisey yapmadan 3,5 kg verdim bile.
Kendisini bir sonraki Turkiye ziyaretimde tekrar gorecegim. Karamsarligimi bir gorusmeyle giderdi.
mu...z
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Op.Dr.Mehmet Bey'in uzmanlığı ve titizliği sayesinde 1 Nisan 2024 tarihindeki saç ekimi işlemim sorunsuz geçti. Ekilen saçlarım doğal görünüyor ve özgüvenim arttı. Saç ekimi düşünen herkese Op. Dr. Mehmet SEZGIN'i kesinlikle tavsiye ederim.
c.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Harika bir hocamızsorun direk tespit hızlı tedavi emeğinize sağlık hocam tonsillitlerime en etkili tedaviyi buldu hemen uygulandı kronik varsa direk Cüneyt hocayı öneririm
ma...t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Saç ekiminde gerçekten muazzam bir doktor Gönül rahatlığı ile şaç ekimi yaptırabilirsiniz. 6 Ay öncesi saç ekimi yaptırdım ve 6 ay gibi bir sürede dökülme olan yerlerde ekilen saçlar orjinal hale geldi diyebilirim. Kendisine mesleğinde başarılar diliyorumm
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hastaya ve mesleğe saygı, titiz ve ozenli çalışma ile kendinizi rahatlıkla teslim edebileceğiniz ideal bir hekim. Sac ektime operasyonu geçirdim. Aradan uzun zaman geçmesine rağmen bilmeyenin anlayamadığı kadar dogal ve güzel görünüyor.
ca...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Oğlum 3 yaşındayken saç derisindeki egzama için gittik. Hızlı teşhis hızlı tedavi. 8 yaşlarında karin bölgesinde çıkan böcek ısırığı gibi şeyler için gittik. Madalyon hastalığı dedi hızli teşhis ve hızlı tedavi. Kendisinden çok memnun kaldık. Şimdi yeniden oğlum için gidicem.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bebeğimizi sünnet ettirmeye karar verdik. Sünnet normal geçti zannederken 3 haftaya yakın iyileşme gecikti. Şişlik olduğu için doktora defalarca fotoğraf atıp görüş almak istediğimizde her seferinde bir sorun yok şeklinde geri dönüş oldu. Farklı bir üroloğa götürdüğümüzde şişliğin iltihap olduğunu ve antibiyotik ile geçebileceğini geçmezse tekrar küçük bir operasyon olacağını söyledi . 1 aydır neredeyse her hafta mesaj attığımızda bizi geçiştirici cevap vermesi , verebileceği bir krem olup olmadığını sorduğumda şu an gerek yok gibi cevaplar aldığım için memnuniyetsizliğimi dile getirmek istedim .
tu...c
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Oğlumun sünnetini yaptırdık.inanılmaz hızlı ve basarili bir surec gecirdik.sunnet sonrasinda ne agri ne kanama oldu.gönul rahatligiyla sunnet için cengiz beye basvurabilirsiniz
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Eskişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Eskişehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Dermatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Ürolog.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, toplam 690 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Da Vinci Robotik Cerrahi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ümit Vişnelik Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ümit Vişnelik Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 126 hasta/danışan, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi nerede?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi adresi Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3 Eskişehir şeklindedir.
- Eskişehir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
- Eskişehir Arı Sokması
- Eskişehir Mide Hastalıkları
- Eskişehir Apse
- Eskişehir Adenoid
- Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
- Eskişehir Ağız Kokusu
- Eskişehir Alzheimer Hastalığı
- Eskişehir Anensefali
- Eskişehir Ankilostomiyaz
- Eskişehir Anoreksiya
- Eskişehir Anosmi (Koku Alamama)
- Eskişehir Ensefalit (Beyin İltihabı)