- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Eskişehir
- Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Biyokimya uzmanı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Çocuk cerrahı
- Dermatolog
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Gastroenterolog
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Kardiyolog
- Nörolog
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Radyolog
- Ürolog
Eskişehir 1 adres
Hakkımızda
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kulak burun boğaz doktoru
- Ak Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Dubai Starr Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir 26020
Telefon Numarası
- Ace European Sigorta
- Ak Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Dubai Starr Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
sa...r
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hastalığım esnasında ilgi ve alakasından çok memnun kaldım
k....ö
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Annemin kulak basinclariyla ile ilgili tedavisini yapti cok ilgili ve bilgili bir doktor.tum detayli bilgileri vererek herseyi cok iyi acikladi
k.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Deniz Hanım ile diyete birebir görüşmelerle başlamıştık, şu anda sürecimize online olarak devam ediyoruz ve çok güzel sonuçlar alıyoruz. Kendisi sadece liste yazıp gönderen değil, sizi gerçekten dinleyen ve süreci yaşam tarzınıza göre yöneten bir diyetisyen. Online süreçte de iletişimimiz çok güçlü, aklıma takılan her soruda yanımda. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek isteyen herkes gözü kapalı güvenebilir.
se...k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kızımın geniz eti ameliyatı için doktor ararken kendisi tesadüfen bulduk ve hiç endişe etmedik kendisi alanın da en iyilerinden kızım ameliyat sonrası koku alabiliyorum nefesi güzel alıyorum ve en önemlisi uykuyu rahatça uyuması, Sevilay hanıma böyle güvenilir doktor bulmak kolay değil
özel ümit hastanesi vişnelikte
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Geçmeyen boğaz şişkinliğim ve ağrılarımın üstüne alanında uzman Sevilay hocamıza danıştık ve iyiki danışmışız. Doğru Teşhis üstüne direkt tedaviye başladı ve hemen sonuç almaya başladık. Tedavi sürecinde gayet ilgiliydi ve yakından takip etti. Bizler çok memnunuz.
gü...k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İzmir'den 1 günlüğüne Eskişehir'e geldiğim gün bulantı az miktarda kan kusma şikayeti ile tamamen tesadüf gittiğim hastanede endoskopi mi yapan Dr bey güler yüzü ve çok sabırlı idi. . Bunca yıl korktuğum için endoskopi yi ikna edip ekibi ile yaptı ve tedavime başladık .
em...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Şerif hocam annemi vertigo dan kurtardı iyi ki varsınız hocam annemi siz iyileştirdiniz Allah sizden razı olsun
al...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kulak burun boğaz alanında hem kendin muayene olduğum hem de bütün eşimi dostumu gönderdim uzman bir doktor bizi dinleyerek ve cevaplayarak tedavinin yarısıni tamamlıyor zaten
vu...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sayın Mehmet Sezgin daha önce ameliyatımı gerçekleştirmişti, alanında çok iyi bir hekim, görüş ve önerilerine her zaman önem verdiğim insan olarak da saygı duyduğum bir kişidir.
si...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Şerif Şamil Hocam, ses tellerimde polip oluşmasından kaynaklı ameliyatımı gerçekleştirdi. Bir süredir sesim çatallı olarak çıkıyordu. Bunun yanında, sesimde gerilme, boğukluk ve konuşurken zorlanmaya başlamıştım, beni çok yoruyordu. Rahatsızlığım için ilk olarak Şehir Hastanesine randevu almıştım, ancak muayene sırasında rahatsızlığım dikkate alınmadı, ses tellerimde nodül olduğunu tedavisinin ise bir ses terapistine gitmem olarak söylendi. Hastalığımın geçmemesi üzerine ise Şerif Şamil Hocamdan randevu alıp muayeneye gittim. Muayene oldukça özenli ve bilgilendiriciydi. Hocamın kurmuş olduğu iletişim çok iyiydi ve oldukça ilgiliydi. Tedavimin ise ameliyat olduğunu aktarması üzerine en kısa süre içerisinde ameliyatımı oldum. Ameliyat ve sonrasındaki kontrol sürecim gayet iyi geçti. Ağrı, acı veya olumsuz başka bir durum ile karşılaşmadım. Mevcut durumda eski sağlığıma kavuştum.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Eskişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Eskişehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Dermatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Ürolog.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, toplam 706 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Da Vinci Robotik Cerrahi, Tiroit Sintigrafisi, Mamografi, Reflü Cerrahisi, Ağrı Pompası, Stapler Hemoroidopeksi, Gaita Testleri Dışkı Testleri, Küçük Cerrahiler, Tüp Mide Ameliyatı, Robot Destekli Cerrahi.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ümit Vişnelik Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ümit Vişnelik Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 145 hasta/danışan, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi nerede?Özel Ümit Vişnelik Hastanesi adresi Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3 Eskişehir şeklindedir.
- Eskişehir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
- Eskişehir Arı Sokması
- Eskişehir Mide Hastalıkları
- Eskişehir Apse
- Eskişehir Adenoid
- Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
- Eskişehir Ağız Kokusu
- Eskişehir Alzheimer Hastalığı
- Eskişehir Anensefali
- Eskişehir Ankilostomiyaz
- Eskişehir Anoreksiya
- Eskişehir Anosmi (Koku Alamama)
- Eskişehir Ensefalit (Beyin İltihabı)