Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Sigorta
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard Tüm sigortaları göster
Doktor beyin mesleki yeterliliğinin yanı sıra hastaya yaklaşımı güven veriyor. Oğlum henüz ameliyat olduğu için iyileşme süreci ile ilgili bir şey diyemiyorum ama daha şimdiden normal hayatına çabucak dönecek gibi görünüyor.
zu....
Miyom hastaligimdan dolayi Elif hocadan tedavi gordum gitmedigim dr kalmamisti cok memnun kaldim
me...
Kistten dolayı Elif hocada tedavi gördüm hijyen, titizlik ve güler yüzü tedavimin olumlu sonuçlanmasında önemli bir etkendi
b....ç
Mükemmel bir doktor gerçekten elleri resmen şifa oluyor insana iki sezaryen ameliyat geçirdim bu üçüncü ve diğer sezaryen lerden daha riskli idi hem benim hem bebeğin hayatı riski vardı ama bütün olumsuzluklara rağmen Elif hanım herşeyi n üstesinden geldi ben ve bebeğim sağ sağlim çıktık ameliyattan onun sayesinde gerçekten mesleğinin hakkını veriyor hastayla bire bir ilgileniyor riskli gebeliği olan yada korkan gebişler hiç korkmadan endişlenmeden gidin tavsiye ederim
le...k
Ben elif hanıma geldim daha önceki gittiğim doktorlar belimde bel fıtığı var boynumda kireçlenme vs şekilde bu ağrılarla 10 yıl yaşadım takı Eli Mutluya gidene kadar kistimin olduğunu vardı ama zararsız olduğu söylendi elif hanıma ultrasona girdim 16 cm kist tespit etti benim ameliyat olmam gerektiği söyledi ben ama kabul etmedim ama beni ikna etti iyikide etmiş ameliyatım çok başarılı geçti şu an ne sırt ağrım ne bel ağrim kaldı çok şükür bı ağrım kalmadı hiç kimse ertelemesin sağlık çok önemli aile doktorumuz elif hanım iyikide tanımışım
me...
Zorlu gebelik sürecimi beraber benimle beraber atlatan her zaman yanımda olup kafamda tek bir soru işareti bile bırakmayan gecenin kaçı olursa olsun şikayetlerimi dikkate alan canımız hocamız İyiki varsınız iyiki tanışmışız .Bu ülkenin sizin gibi doktorlarla ihtiyacı var.Benim ve oğlumun hayatını kurtardınız sizi seviyoruzzz
n....a
Doktor hanımın şikayetlerimi detaylıca dinleyip tedavim konusunda beni yönlendirmesinden çok memnun kaldım
gö...n
Öncelikle saygılarımı sunuyorum.Bir kadın olarak yaptığı vajinal estetik ile bana özgüveni mi geri kazandırdı
25 yıldır bir anne olmak için bir evlat hasreti kokusu ile yıllarca boşa çıkan cabalarimı bir değil bin umut oldu,Umut kelimesi bile az gelir,
Bir doktor,hekim olarak
Verdiği çaba,bana gösterdiği özen ilgi alaka ben pes ettiğimde bile elif mutlu Oğur doktorumm bir hekim olarak pes etmediöyle bir güç ve güven duygusu verdi
Vajinal estetik
Vajinal tedavi, kis,miyon
Aşılama
Bebek tedavisi ve mutlu son
Anne oluyorum
Önce kadın olmayı hissettirdi yaptığı vajinal estetik ile sonra anne olmayı , herşeyi çok ince açıklayıcı tek tek anlatarak beni bilgilendirdi her dafasında
Doktor,Hekim,Elif mutlu ogur.
Saygılarımı sunuyorum.
hi...
Mükemmel bir doktor, her şeyiyle dinlemesi ile, ne istediğini anlaması, senin seçimini kararıni ve saygı duyması çok güzel. Iyiki elif hocayi tanımışız, bütün çevremdeki anne ve anne adaylarına önerdiğim doktorum. Ve onun sıkı takibi ile ne anlatmak istediğimi anlamasiyla bebeğimi sağ salim kucağıma aldım, her zaman için Elif hoca tercihimdir.
a....a
Gebelikte yüksek enfeksiyona dayalı erken doğum ve düşük tehlikesi vardı elif hocanın tedavisi sonucunda o kadar güzel ilerledik ki kusursuz bir doğum süreci geçirdik gerçekten hastalına olan ilgisi hassasiyeti mükemmel bir problem olduğunda istediğimiz saatte ulaşabildik doğum anını çok güzel geçirdim
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, Şahinbey şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, Şahinbey şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Radyolog, Çocuk Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, toplam 244 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Good Enough Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Varoluşçu Psikoterapi, Transaksiyonel Analiz, Psikanalitik Psikoterapi, Louisa Duss, Benton Görsel Bellek Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Düztepe Yaşam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Düztepe Yaşam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 237 hasta/danışan, Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi nerede?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi adresi Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok. Şahinbey şeklindedir.