Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Gaziantep ilinde Düztepe mahallesi Özdemirbey Cad.no:2 Sadıklar sokak Şahinbey adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey 27000
  • AXA Global
  • AXA Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Acıbadem (TSS)
  • Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
  • Ak Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medisa Sigorta
  • Prive Sigorta
  • QNB Finansbank Sigorta
  • QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Ziraat Sigorta (TSS)
  • Zurich Sigorta
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

iyiydi ilgilendi, sorunumuzu halletti gönderdi,tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

İşitme engeli bulunan oğlumun kulak zarında delinme oldu .Doktorumuz başarılı yapay zar amaliyatı yaptı .İlgili ve hastalarıyla iletişimi mükemmel bir doktor .

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş Orta Kulak Ameliyatı  •

Dr ZEYNEL ABİDİN KARATAŞ ÇOK GÜLER YÜZLÜ TATLI DİLLİ İLGİLİ VE İŞİNDE ÇOK BAŞARILI BIR DOKTORDUR 1 BUÇUK YAŞINDAKİ ÇOCUĞUMA SÜREKLİ TEKRARLAYAN KULAK İLTİHABI İÇİN TÜP TAKTI BU ISLEM COK BAŞARILIYDI

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş Kulak Tüpü Takılması  •

Alerjik ve iştahsız bir çocuğum var kilo alımı çok gerideydi Hasan Bey'in tedavisi sayesinde çok iyi ilerledik şuan sıkıntımız yok denecek kadar azaldı

Teşekkür ederim

Çocuğumun iki aydır geçmeyen karın ağrısı şikayetleri ve ateşi vardı uzun araştırmalarım sonunda Dr. Hasan Keleşi buldum kendisine çocuğumu muayene ettirdim çok ilgili ve alakalı bir doktor, tedavi başladı tedavisinin sonunda çocuğum iyileşti

Teşekkür ederim

Hasan hocayı uzun süre araştırmalarım üzerine buldum çocuğumu götürdüğüm zaman hırıltılı nefes ve akciğer enfeksiyonu vardı çok şükür Hasan hocam gösterdiği ilgi ve alaka tedavisi ile çocuğum eski sağlığına kavuştu Allah razı olsun Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim iyi ki karşımıza çıktınız hocam

Hastayla ilgilenmesi ve Uzmanlık bilgisi de güzel. Tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Ben bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine gittim aşırı doğal bir burun yapmıştı hocam ona da . Kalın bir derim olduğunu ve istesem de çok incelmeyeceğini biliyordum ama zeynel hoca gerçekten çok iyi düzeltti burnumu nefes alışım çok rahatladı . İlk 5 günde şişlikler ve morluklar gitti 14. Günde de dikişlerim ve bantlarım komple çıktı biraz burnum şiş ama güzel duruyor . Ellerinize sağlık zeynel hocam .

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş Septorinoplasti  •

7 yaşındaki kızımda çok ciddi kulak enfeksiyonu vardı Dr Zeynel beye muayene olduk kızımın orta kulak enfeksiyonu geçirdiğini söyledi dr bey, kızıma tedavi verdi tedavi sonrası kızım iyileşti ve kızımın şikayetleri geçti. Doktor beyin mesleki yeterliliğinin yanı sıra hastaya yaklaşımı da çok iyiydi.

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş Kulak Temizleme  •

Çocuğumun 1 aydır geçmeyen hırıltılı nefes alışı vardı. Hasan Bey’in uyguladığı tedavi ve yakından takibiyle iyileşti çocuğum. Çok memnun kaldım