Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
- AXA Global
- Acıbadem (TSS)
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- Ak Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medisa Sigorta
- Prive Sigorta
- QNB Finansbank Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Ziraat Sigorta (TSS)
- Zurich Sigorta
- senCard Tüm sigortaları göster
e....
6 yaşındaki oğlumun geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu süreç gayet kolay geçti,zaten ilk muayenede Doktor dan o güveni alıyorsunuz.Gerek muayene gerek amaliyat ta gerek amaliyat sonra ki süreçteçok ilgilendi.Suan çok memnunuz oğlumda eski şikayetler kalmadı. çok memnun kaldık.
n....u
Rinopilasti ameliyatı oldum Zeynel hocama çok memnun kaldım bütün sorularıma güler yüzüyle cevap verdi gayet ilgilendi çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi ellerine sağlık
g....s
8 yaşında kızımın bir gece ansızın uyku sırasında nefes kesilmesi oldu çok korkmuştum hemen doktor arayışına girdim bir kaç sayın doktorlarla görüştüm ama güven verilmedi Zeynel hocanın olduğu hastaneden başka bir doktora randevumuz vardı hastaneye gittiğimde Zeynel hocaya verildik sonrasında iyikide randevumuz hocamıza açılmış bademcik ve geniz eti ameliyatı olacaktı o kadar güvenilir o kadar içten o kadar babacan tavırları verdi hemen güvendim hemen olsun bitsin istedim ameliyati çok çabuk çok güzel geçti sanki ameliyat olmamis gibi çok iyiydik şuanda da çok iyiyiz kızımdan hiç ağrıyor kelimesi duymadım çok şaşırdım maşallahi vardı Allah razı olsun hocamızdan binlerce kez
mu...ş
Ben burnumdan yana nefes almakta sıkıntı yaşıyordum doktora gittik başvurduk ve doktor sayesinde gecti
e....b
2 yaşında kızım geçmeyen kulak enfeksiyonu ile başvurduk 3 4 aylık bir tedavi sürecimiz oldu yine gecmeyince kulak tüpü takıldı bu süreçte bize çok yardımcı oldu.ve bir yıldır çok rahatız her sıkıntımizda kostugumuz bir doktor bilgisi ile ilgisi her zaman çok çok iyi.
ze...o
Daha önce burun estetiği ameliyatı olmuştum ancak eğrilik,düşme,burun ucumda çıkıntı gibi sorunlar oluştuğu için ikinci bir ameliyat süreci geçirdim. Bu süreçte doktorumun ilgisi, açıklayıcı yaklaşımı ve güven vermesi benim için çok önemliydi. Şu an burnum tam hayal ettiğim gibi, çok doğal ve çok güzel oldu. Sonuçtan inanılmaz memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
hi...a
Rinoplasti operasyon ve tedavi süreci başarılıydı. İşinde gerçekten uzman bir hekim
i̇...ı
burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar için tavsiye edebileceğim bir doktor en uzun bir süre araştırma yaptım çekincelerim oldu ama zeynel hoca ile görüştükten sonra insana güven veren bir duruşu var o beni rahatlattı hemen ameliyat olmaya karar verdim ve sonuçtan gayet memnunum ameliyat olmak isteyen arkadaşlar için kesinlikle görüşmelerini tavsiye ederim görüştüüğünüzde demek istediğimi anlarsınız tüm ameliyat olmak isteyen arkadaşlara sağlık dilerim.
ye...
Kızımız doğduğu gün yenidoğan yoğun bakıma alındı. Ahmet hocam ilgileniyordu yenidoğan yoğun bakımdaki bebeklerle. Her gün sabah erkenden geldi, hiç vakit kaybetmeden tek tek her bebeği muayene edip bilgilerini en ince ayrıntısına kadar not ettikten sonra ailelerle anlaşılır bir şekilde paylaştı. Sorulan sorulara sabırla cevap veriyor. Çok ilgili ve mesleğini layıkıyla yapan bir doktor Allah razı olsun iyiki size denk geldik..
er...n
Hastane cok iyi gider gitmez hemen sıra bana geldi cok iyi bir doktor hastalarıyla iyi ilgileniyor benim annemde kulak zarını yaptırmış tı amaliyatı iyi gecti eski haline göre daha süper duyor şuan oda memnun
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, Şahinbey şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, Şahinbey şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Radyolog, Çocuk Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, toplam 242 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Good Enough Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Varoluşçu Psikoterapi, Transaksiyonel Analiz, Psikanalitik Psikoterapi, Louisa Duss, Benton Görsel Bellek Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Düztepe Yaşam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Düztepe Yaşam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 253 hasta/danışan, Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi nerede?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi adresi Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok. Şahinbey şeklindedir.