Hakkımızda

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, sağlık hizmetlerini ilgili mevzuat ve mesleki ilkeler çerçevesinde sunan bir sağlık kuruluşudur. Hastanede farklı uzmanlık alanlarında sağlık hizmetleri sunulmakta olup tanı, tedavi ve takip süreçleri ilgili sağlık profesyonelleri tarafından yürütülmektedir.

Hastanenin tıbbi birimleri arasında Acil Servis, Anestezi ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Dermatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Radyoloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları (Psikiyatri) ve Üroloji yer almaktadır.

Hastanede ayrıca ameliyathane, endoskopi, odyoloji, laboratuvar ve yoğun bakım gibi sağlık hizmetlerine yönelik birimler bulunmaktadır.

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, sağlık hizmetlerini ilgili sağlık mevzuatı ve hasta hakları çerçevesinde sunmaktadır.

daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Genel cerrah

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• Axa Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • SGK

b....b

10 aylık bebeğimizin uzun süredir devam eden iştahsızlık ve kilo alamama sorunu için tavsiye üzerine Hasan Keleş hocamıza başvurduk. İyi ki de yolumuz kesişmiş. Kendisinin ilgisi, detaylı muayenesi ve doğru yönlendirmeleri sayesinde kısa sürede büyük bir rahatlama yaşadık. Bebeğimiz yeniden iştahla beslenmeye ve sağlıklı bir şekilde kilo almaya başladı. Alanında son derece bilgili, ilgili ve güven veren bir hekim. Çocuğunun gelişimiyle ilgili endişe yaşayan tüm ebeveynlere Hasan hocamızı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız hocam!

• Uzm. Dr. Hasan Keleş • Ek Gıdaya Geçiş  •

R

r....o

Rinoplasti ameliyatı oldum ilk randevumdan itibaren sürecim çok güzel geçti doktorumun ameliyat öncesi sonrası bilgilendirmesi çok iyiydi burnum konusunda en çok ne istediğime önem vermesi mükemmeldi burnumu çok beğendim ve herkese de tavsiye ediyorum

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş • Rinoplasti  •

Baş dönmesi şikayet ile Zeynel hocaya başvurdum verdiği tedavi ve yaptırdığı testler ve manevra sonrası şikayetlerim tamamiyle düzeldi göstermiş oldugu ilgi ve alakadan dolayı ekibine ve kendisine minnettarım herkese tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş • Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

f....c

Şanlıurfa’dan tavsiye üzerine ulaştığımız Doktor Hasan Keleş Hoca’mıza, 7 yaşındaki oğlumuzun bitmek bilmeyen kabızlık şikayeti nedeniyle başvurduk. Süreç boyunca gösterdiği derin tıbbi bilgisi, doğru teşhisi ve oğlumuza bir baba şefkatiyle yaklaşması bizi fazlasıyla güvende hissettirdi. Uyguladığı etkili tedavi sayesinde oğlumuz kısa sürede tamamen iyileşti ve eski sağlığına kavuştu. Yaşadığımız o zor günlerin ardından oğlumuzun yeniden neşeyle koşturup oynaması bizim için dünyalara bedel. Çocuk gastroenterolojisi alanındaki uzmanlığı, ilgisi ve güler yüzü için Hasan Hocamıza minnettarız. Şanlıurfa'dan sevgilerle, iyi ki varsınız.

Uzm. Dr. Hasan Keleş

Sayın hastamız, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla

me...i

​"Ameliyat öncesindeki endişelerimin aksine, iyileşme sürecim ödem ve morluk açısından oldukça konforlu geçti."
    ​"Aynaya her baktığımda ne kadar doğru bir karar verdiğimi ve doğru hekimle yola çıktığımı bir kez daha anlıyorum."
    ​"Sürecin başından sonuna kadar gösterdiğiniz şeffaf bilgilendirme ve verdiğiniz güven duygusu çok kıymetliydi." Zeyney hocam

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş • Rinoplasti  •

I

i̇...y

Yaklaşık 3 ay once horlama cerrahisi ve sinüs cerrahisi oldu esim gayet rahat bir surec gecirdik doktor beyin onceden bizi ameliyat hakkında bildirmesi cok iyi oldu bu süreçte neyle karsilasacagimizi bilmek cok iyi oldu bizim icin hersey cok iyiydi.

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş • Horlama Cerrahisi  •

fe...k

Doktor beye yakalaşık 2 ay önce sag kulaktan ameliyat oldum çok doktor gezdim ama zeynel beye kadar açıklayıcı doktor görnedim çok iyi ve işinde uzman doktor eski saglıma kavuştum emeginize saglık

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş • Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

K

k....ö

yaşındaki çocuğumun şiddetli dizanteri şikayeti üzerine yollarımız Doktor Hasan Keleş ile kesişti. Çocuğum yüksek ateş ve halsizlik sebebiyle çok bitkin bir haldeydi ve bir ebeveyn olarak büyük bir endişe içindeydim. Doktor Bey, ilk andan itibaren sergilediği samimi, sakin ve profesyonel yaklaşımla hem bizi rahatlattı hem de çocuğuma güven verdi. Yaptığı detaylı muayene ve koyduğu doğru teşhis sayesinde çok hızlı bir şekilde tedaviye başladık. Uyguladığı etkili tedavi planı ve süreç boyunca gösterdiği ilgi, çocuk doktorluğundaki uzmanlığını kanıtlar nitelikteydi. Çocuğum kısa sürede tamamen iyileşti ve eski sağlığına, neşesine kavuştu. Minnettarız.

Uzm. Dr. Hasan Keleş

s....d

Doktorumuz zeynel abidin karataşa rinoplasti oldum . O kadar ilgili ve güler yüzlü ki asistanı da keza aynı şekilde tüm korkumu onların sayesinde geride bırakıp ameliyat oldum ameliyat öncesi ve sonrası beni gerektiğinden fazla bilgilendirdiler burnumdan o kadar memnunum ki doktorumun ellerine sağlık .

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş • Burun Estetiği  •

fa...z

23 Haziran 2026 tarihinde doktorum zeynel abidin karataşa rinoplasti ameliyatı oldum 3. Ayıma girdim ve o kadar memnunum ki doktorumun ilgisi çok çok iyi iyi ki böyle bir doktorum var tavsiye ediyorum

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş • Burun Estetiği  •