Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Gaziantep ilinde Düztepe mahallesi Özdemirbey Cad.no:2 Sadıklar sokak Şahinbey adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• SGK
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

Doktor beyin mesleki yeterliliğinin yanı sıra hastaya yaklaşımı güven veriyor. Oğlum henüz ameliyat olduğu için iyileşme süreci ile ilgili bir şey diyemiyorum ama daha şimdiden normal hayatına çabucak dönecek gibi görünüyor.

• Uzm. Dr. Zeynel Abidin Karataş Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

Z

Miyom hastaligimdan dolayi Elif hocadan tedavi gordum gitmedigim dr kalmamisti cok memnun kaldim

• Op. Dr. Elif Mutlu Oğur Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Kistten dolayı Elif hocada tedavi gördüm hijyen, titizlik ve güler yüzü tedavimin olumlu sonuçlanmasında önemli bir etkendi

• Op. Dr. Elif Mutlu Oğur Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Mükemmel bir doktor gerçekten elleri resmen şifa oluyor insana iki sezaryen ameliyat geçirdim bu üçüncü ve diğer sezaryen lerden daha riskli idi hem benim hem bebeğin hayatı riski vardı ama bütün olumsuzluklara rağmen Elif hanım herşeyi n üstesinden geldi ben ve bebeğim sağ sağlim çıktık ameliyattan onun sayesinde gerçekten mesleğinin hakkını veriyor hastayla bire bir ilgileniyor riskli gebeliği olan yada korkan gebişler hiç korkmadan endişlenmeden gidin tavsiye ederim

L

Ben elif hanıma geldim daha önceki gittiğim doktorlar belimde bel fıtığı var boynumda kireçlenme vs şekilde bu ağrılarla 10 yıl yaşadım takı Eli Mutluya gidene kadar kistimin olduğunu vardı ama zararsız olduğu söylendi elif hanıma ultrasona girdim 16 cm kist tespit etti benim ameliyat olmam gerektiği söyledi ben ama kabul etmedim ama beni ikna etti iyikide etmiş ameliyatım çok başarılı geçti şu an ne sırt ağrım ne bel ağrim kaldı çok şükür bı ağrım kalmadı hiç kimse ertelemesin sağlık çok önemli aile doktorumuz elif hanım iyikide tanımışım

• Op. Dr. Elif Mutlu Oğur Yumurtalık Kistleri  •

Zorlu gebelik sürecimi beraber benimle beraber atlatan her zaman yanımda olup kafamda tek bir soru işareti bile bırakmayan gecenin kaçı olursa olsun şikayetlerimi dikkate alan canımız hocamız İyiki varsınız iyiki tanışmışız .Bu ülkenin sizin gibi doktorlarla ihtiyacı var.Benim ve oğlumun hayatını kurtardınız sizi seviyoruzzz

• Op. Dr. Elif Mutlu Oğur Gebe Takibi  •

Doktor hanımın şikayetlerimi detaylıca dinleyip tedavim konusunda beni yönlendirmesinden çok memnun kaldım

• Op. Dr. Elif Mutlu Oğur Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Öncelikle saygılarımı sunuyorum.Bir kadın olarak yaptığı vajinal estetik ile bana özgüveni mi geri kazandırdı
    25 yıldır bir anne olmak için bir evlat hasreti kokusu ile yıllarca boşa çıkan cabalarimı bir değil bin umut oldu,Umut kelimesi bile az gelir,
    Bir doktor,hekim olarak
    Verdiği çaba,bana gösterdiği özen ilgi alaka ben pes ettiğimde bile elif mutlu Oğur doktorumm bir hekim olarak pes etmediöyle bir güç ve güven duygusu verdi
    Vajinal estetik
    Vajinal tedavi, kis,miyon
    Aşılama
    Bebek tedavisi ve mutlu son
    Anne oluyorum
    Önce kadın olmayı hissettirdi yaptığı vajinal estetik ile sonra anne olmayı , herşeyi çok ince açıklayıcı tek tek anlatarak beni bilgilendirdi her dafasında
    Doktor,Hekim,Elif mutlu ogur.
    Saygılarımı sunuyorum.

• Op. Dr. Elif Mutlu Oğur Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Mükemmel bir doktor, her şeyiyle dinlemesi ile, ne istediğini anlaması, senin seçimini kararıni ve saygı duyması çok güzel. Iyiki elif hocayi tanımışız, bütün çevremdeki anne ve anne adaylarına önerdiğim doktorum. Ve onun sıkı takibi ile ne anlatmak istediğimi anlamasiyla bebeğimi sağ salim kucağıma aldım, her zaman için Elif hoca tercihimdir.

• Op. Dr. Elif Mutlu Oğur Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gebelikte yüksek enfeksiyona dayalı erken doğum ve düşük tehlikesi vardı elif hocanın tedavisi sonucunda o kadar güzel ilerledik ki kusursuz bir doğum süreci geçirdik gerçekten hastalına olan ilgisi hassasiyeti mükemmel bir problem olduğunda istediğimiz saatte ulaşabildik doğum anını çok güzel geçirdim