Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Sigorta
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard Tüm sigortaları göster
ye...
Kızımız doğduğu gün yenidoğan yoğun bakıma alındı. Ahmet hocam ilgileniyordu yenidoğan yoğun bakımdaki bebeklerle. Her gün sabah erkenden geldi, hiç vakit kaybetmeden tek tek her bebeği muayene edip bilgilerini en ince ayrıntısına kadar not ettikten sonra ailelerle anlaşılır bir şekilde paylaştı. Sorulan sorulara sabırla cevap veriyor. Çok ilgili ve mesleğini layıkıyla yapan bir doktor Allah razı olsun iyiki size denk geldik..
er...n
Hastane cok iyi gider gitmez hemen sıra bana geldi cok iyi bir doktor hastalarıyla iyi ilgileniyor benim annemde kulak zarını yaptırmış tı amaliyatı iyi gecti eski haline göre daha süper duyor şuan oda memnun
i̇...k
3 yaşında ki oğlumu geniz eti ameliyatı için götürmüştük. Gerek muayenesi gerek açıklamaları herşey çok iyiydi. Hocamızla ilgili en çok dikkatimi çeken elinin çabukluğu ve hafifliği oldu. Ben ameliyata henüz girmedi diye düşünürken ameliyattan çıkmıştı:) hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir hocamız emeğine sağlık..
b....d
İlgili ve güler yüzlü oluşu hasta doktor.degilde aile gibi ilişki kurması
ay...l
Doktorum ile gebelik yolculuğum sıkıntısız geçiyor , muayenesi, ilgisi ,gülen yüzü ,ultrason esnasında tatlı muhabbeti herşey beni çok memnun ediyor. Doktorluğu kadar enerjisi de çok iyi geliyor insana.
tu...n
İlk gebeliğim ve Elif hocamın sakin,pozitif yaklaşımı sayesinde gebeliğimi rahat geçiriyorum. Muayene esnasında ve muayene sonrası kurduğumuz iletişimden oldukça memnunum. Güleryüzlü, ilgili, alanında uzman bir hekim.
d....a
Rahim kanseri olma ihtimalim vardi hangi doktora gittiysem ameliyat edemeyiz dediler elif hanım sayesinde ameliyat oldum çok şükür kurtuldum . çok memnun kaldım Allah razı olsun elif hanımdan.
me...s
3 yıllık evliydim hamile kalamıyodum doktor değişikliği yapıp Elif hocaya gittim ve mucizem gerçek oldu uğurlu doktorum onu çok seviyorum zaten samimi ve içtenliğine diyicek birşey yok
Doktor beyin mesleki yeterliliğinin yanı sıra hastaya yaklaşımı güven veriyor. Oğlum henüz ameliyat olduğu için iyileşme süreci ile ilgili bir şey diyemiyorum ama daha şimdiden normal hayatına çabucak dönecek gibi görünüyor.
zu....
Miyom hastaligimdan dolayi Elif hocadan tedavi gordum gitmedigim dr kalmamisti cok memnun kaldim
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, Şahinbey şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, Şahinbey şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Radyolog, Çocuk Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, toplam 241 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Good Enough Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Varoluşçu Psikoterapi, Transaksiyonel Analiz, Psikanalitik Psikoterapi, Louisa Duss, Benton Görsel Bellek Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Düztepe Yaşam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Düztepe Yaşam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 245 hasta/danışan, Özel Düztepe Yaşam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi nerede?Özel Düztepe Yaşam Hastanesi adresi Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok. Şahinbey şeklindedir.