Hakkımızda

Çorlu Vatan Hastanesi, 1981 yılında 2.500 m² kapalı alanda, 29 yatak kapasitesi ile sağlık hizmeti sunmaya başlamıştır. Trakya bölgesinde kurulan ilk özel sağlık kuruluşlarından biri olan hastanemiz, 2014 yılında tamamlanan yeni hizmet binasında, 12.000 m² kapalı alanda ve 140 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Hastanemizde çeşitli branşlarda görev yapan sağlık profesyonelleri, teşhis ve tedavi süreçlerini güncel bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda yürütmektedir. Sağlık hizmetlerinde kalite, güvenlik ve hasta mahremiyetine önem verilmekte; bireylerin sağlık ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirilmektedir.

Teknolojik donanım ve tıbbi altyapımız sayesinde, hastalara tanı ve tedavi süreçlerinde destek sunulmaktadır.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kardiyolog

Kardiyolog

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Türkiye Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

O

Bir süredir yaşadığım tansiyon problemi için Bilal Geyik hocama randevu alıp muayeneye gittim bilimsel olarak açıklamaları tedavi sürecini anlatması ve tüm tetkikleri hızlıca yapıp yorumlası mükemmeldi uygun ilaç tedavisine başlayarak bir ay sonra kontrole gideceğim Bilal bey güvenle ihtiyacınız olduğunda başvurabilirsiniz

• Doç. Dr. Bilal Geyik Kardiyoloji Randevusu  •

Gebelik sürecimiz boyunca her aşamayı ayrıntılı şekilde anlattı. Kontrollerde sorduğumuz her soruya sakin ve net bir şekilde yanıt verdi. İletişimi çok rahattı ve ihtiyaç duyduğumuzda ulaşılabilir bir hekimdi. Süreci yakından takip eden biri olarak bizi her adımda bilgilendirdi.

• Op. Dr. Zikri Öztürk Gebe Takibi  •

Refika hanim Hastanede karşılaşabileceğiniz en iyi doktorlardan biri. Güler yüzlü ve enerji dolu bir insan
    Hamileliğimi sureç Refika hanim ile çok güzel geçti onunla doğum zamanda çok rahat geçti, doğum sonrasi da hep takip kaldi çok şanslıydım. Sezaryen ameliyatı korktum ama onun destek ve guven ile çok rahat geçti ve her zaman yardımcı oldu ve profesyoneldi. En önemlisi de sizinle doktorlarınız arasındaki rahatlıktı. Bana her zaman güven verdi, aynı zamanda rahat ve profesyoneldi. Burayı tüm arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye ediyorum .
    She is one of the best doctors you can ever meet in the hospital
    i was so lucky to follow up my pregnancy with her and give birth she was in c section surgery and was always helping and proffesional also most important is the comfort between you and your doctor she always gave me trust comfort and proffesional at the same time i recommend here for all my friends people i know we are lucky to have you

• Op. Dr. Refika Selimoğlu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Verdiği tüm tedavilerinde ılumlu sonuç aldım her hastasıyla bire bir ilgileniyor. Yıllarca gezmedğim doktor kalmamıştı sayesinde iyileşti. Herkese tavsiye ediyorum

• Uzm. Dr. Onur Raimoğlu Dermatoloji Randevusu  •

Doktor beyin tedavisi sonrası hızlıca istediğin sonuca ulaştım

P

immün sistemdeki problem kaynaklı vücutta yoğun sivilce oluşmuştu yıllardır çözmek için yğraştığım konuyu hocamın düzenlediği tedaviyle 1 haftada çözdüm. minnettartım

• Uzm. Dr. Onur Raimoğlu Dermatoloji Randevusu  •

İyiki refika hanım diyorum...
    Her muayenede o kadar özenli bilgileriyle çok güzel aydinlatiyor aklınızda hiçbir soru kalmıyor sizin stres olduğunuz yerde rahatlatıyor sizi. İlk dogumumda normal olmasına rağmen çok sıkıntılar çekmiş biri olarak ikinci dogumumda refika hanım sayesinde korkularimi travmalarimi yenip o kadar güzel bir normal doğum oldu ki benim bıraktığım yerde soğukkanlı tutumuyla beni hiç birakmadi saglikla kavustuk kızımla. Iyiki yollarımız kesişti doktor refika hanıma hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.

Y

Esimin bobrek ameliyati icin mehmet hocama başvurdum ameliyatla ilgili bize bilgilendirdi basarili bir loporoskopik
    kapali operasyon ile esimin böbreğini alindi ve iki gün sonra taburcu olduk kendine ve ekibinden çok memnun kaldık

• Doç. Dr. Mehmet Murat Rifaioğlu Laparoskopik Cerrahi  •

Ş

Sizinle tanışmamız, bizim için gerçek bir dönüm noktasıydı. Zorlu ve belirsizliklerle dolu bir süreç yaşarken yollarımızın kesişmesi, adeta bir mucize gibiydi. O anki sakinliğiniz, güven veren yaklaşımınız ve içten, açıklayıcı bilgilendirmeleriniz sayesinde kendimizi hiç olmadığımız kadar huzurlu hissettik. Özellikle eşime gösterdiğiniz sevgi dolu ve anlayışlı tutum, onun bu süreci çok daha rahat ve güven içinde geçirmesini sağladı.

Sizin desteğinizle doğum sürecine hazırlıklarımızı en sağlıklı şekilde yapabildik ve beklediğimizden çok daha güzel bir doğum deneyimi yaşadık. Sizin gibi hekimlerin varlığı, bir aile için çok büyük bir şans.

Eğer bir gün yeniden anne-baba olursak, bu yolculuğa en başından sizinle başlamak isteriz. Kalpten sevgilerimizle…

T

Canım Refika hocam, iyi ki sizi tercih etmişim, hamileliğim sürecinde ilgisini, güler yüzünü hiç eksik etmedi, kafama takılan soruları o kadar kendinden emin bir şekilde cevapladı ki içim hep rahattı.Dogumum cok güzel geçti. Ve artık benim de herkese anlatabileceğim çok güzel bir doğum hikayem var sayesinde.Alanında uzman, hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

• Op. Dr. Refika Selimoğlu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• Çorlu Özel Vatan Hastanesi, Çorlu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Çorlu Özel Vatan Hastanesi, Çorlu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kardiyolog, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikiyatrist, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Pratisyen Hekim, Spor Hekimi, Nükleer Tıp Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
  • Çorlu Özel Vatan Hastanesi, toplam 648 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Enjeksiyon Iv, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Ua(Ürinaliz), Perkütan Iğne Aspirasyonu, Lenfaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi).
  • Hayır, şu anda Çorlu Özel Vatan Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Çorlu Özel Vatan Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Çorlu Özel Vatan Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 47 hasta/danışan, Çorlu Özel Vatan Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Çorlu Özel Vatan Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Çorlu Özel Vatan Hastanesi adresi Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A Çorlu şeklindedir.