- Ana Sayfa
İhtisaslarımız
- Kardiyolog
- Genel cerrah
- Beyin ve sinir cerrahı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- İç hastalıkları uzmanı
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Psikiyatrist
- Dermatolog
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Nörolog
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
Çorlu 1 adres
Hakkımızda
Çorlu Vatan Hastanesi, 1981 yılında 2.500 m² kapalı alanda, 29 yatak kapasitesi ile sağlık hizmeti sunmaya başlamıştır. Trakya bölgesinde kurulan ilk özel sağlık kuruluşlarından biri olan hastanemiz, 2014 yılında tamamlanan yeni hizmet binasında, 12.000 m² kapalı alanda ve 140 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.
Hastanemizde çeşitli branşlarda görev yapan sağlık profesyonelleri, teşhis ve tedavi süreçlerini güncel bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda yürütmektedir. Sağlık hizmetlerinde kalite, güvenlik ve hasta mahremiyetine önem verilmekte; bireylerin sağlık ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirilmektedir.
Teknolojik donanım ve tıbbi altyapımız sayesinde, hastalara tanı ve tedavi süreçlerinde destek sunulmaktadır.
Hakkımızda
İhtisaslarımız
Tümünü gösterKardiyolog
Genel cerrah
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Kulak burun boğaz doktoru
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- NN Hayat Ve Emeklilik
- QNB Finansbank Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- NN Hayat Ve Emeklilik
- QNB Finansbank Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Türkiye Sigorta
- Zurich Sigorta
em...r
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
ERSON BEYE 3 KEZ MUAYNE OLMAYA GİTTİK BİRDAHA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ İÇERİ GİRMEMİZLE ÇIKMAMIZ 4DAKİKA . ERSON BEYDEN SONRA BAŞKA BİR DOKTORA GİTTİK TEDİRGİN OLUP , ÇOCUKTA KARIN ÇEVRESİNDE 1 HAFTA GERİDE OLDUĞUNU VE SUYUN AZALDIĞINI SÖYLEDİ. 22 HAFTALIK BEBEĞİMİZ. ERSON BEY BELKİ İYİ BİR DOKTORDUR FAKAT SANIRIM HASTANE ÇOK YOĞUN RANDEVU YAZIYOR KENDİSİNE VE HASTALARINA GEREKLİ İLGİLİ GÖSTEREMİYOR.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bir doktor yorumundan çok, bizim için bir yolculuğun hikâyesi…
Refika hocamızla hikâyemiz hamile kaldığım gün değil, hamile kalmaya çalıştığım kaygılı dönemde başladı. İlk görüşmeden itibaren süreci değerlendirip her adımı planladı.
Gebelik haberinden sonra da aynı özenle yanımızda oldu. İlk haftalardaki endişelerimizde ne gereksiz yere korkuttu ne de kaygılarımızı geçiştirdi. İlaçları ve kontrolleri duruma göre düzenledi; şikâyetleri, kan değerlerini ve bebeğimizin gelişimini yakından takip etti. Gereksiz müdahaleden kaçınırken önemli ayrıntıları da gözden kaçırmadı. Neyi, neden takip ettiğini her zaman anlaşılır biçimde anlattı.
Ve sonunda aylarca beklediğimiz o ana geldik. Bebeğimizi, gebeliğin başından beri bizi takip eden Refika hocamızın gerçekleştirdiği doğumla kucağımıza aldık.
Hamile kalmaya çalıştığımız ilk günden bebeğimizin doğduğu güne kadar yanımızda olması bu yolculuğu bizim için çok özel kıldı. İyi ki yollarımız kesişmiş.
z....d
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz, iyi ki tanımışız dediğimiz harika bir doktor Çağatay Bey. Çocuklarla iletişimi o kadar güzel ki, muayene sırasında hem çocuklarımız hem de biz kendimizi çok rahat hissediyoruz.
Her sorumuzu sabırla dinleyen, detaylıca açıklayan ve en önemlisi bizi gereksiz yere endişelendirmeden doğru şekilde yönlendiren bir hekim. Çocuklarımız söz konusu olduğunda insanın güvenebileceği bir doktor bulması gerçekten çok kıymetli.
Mesleki bilgisine, ilgisine ve yaklaşımına çok güveniyoruz. Sadece iyi bir çocuk doktoru değil, aynı zamanda hastasına ve ailesine gerçekten değer veren çok güzel bir insan. İyi ki Çağatay Bey’e denk gelmişiz.
ze...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Refika Hanım’ı anlatmaya nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum. Mesleki bilgisi, ilgisi ve güler yüzü bir yana, kendisiyle her görüşmemde sanki doktorumla değil, yıllardır tanıdığım bir ablamla konuşuyormuşum gibi hissettim.
Hamilelik ve doğum sürecimde kendimi güvende hissetmemi sağlayan, her sorumu sabırla dinleyen ve hiçbir zaman geçiştirmeyen harika bir doktor. Sadece bir hekim olarak değil, insan olarak da kendisini çok seviyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki Refika Hanım’a denk gelmişim.
Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim, mesleğine ve hastalarına gerçekten değer veren çok kıymetli bir doktor. İyi ki varsınız Refika Hanım, sizi çok seviyorum.
f....d
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Üçüncü çocuğumuzun doğum sürecini doktorumuzla birlikte geçirdik. Üç doğum arasında hem eşim hem de benim için en rahat geçen doğumun bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Özellikle iletişimi, sakinliği ve güven veren yaklaşımı sürecin en önemli taraflarından biriydi. Eşimin doğum öncesinde ve doğum sırasında kendisini ne kadar rahat hissettiğini bir eş olarak çok net gözlemledim. Her aşamada sakin ve açıklayıcı olması, özellikle stresli anlarda eşimi ciddi anlamda rahatlattı.
Ben de eşinin yanında bulunan bir baba olarak süreç boyunca kendimi oldukça rahat hissettim. Hem eşimle hem benimle kurduğu iletişim, doğum sürecinin çok daha huzurlu geçmesini sağladı.
Üçüncü doğumumuz olduğu için önceki deneyimlerimizle kıyaslama şansımız da vardı. Bu açıdan baktığımızda iletişim, yaklaşım ve doğum sürecindeki rahatlık açısından bizim için çok olumlu bir deneyim oldu.
e....ö
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2025 mart ayında şiddetli mide ağrısıyla vatan hastanesi aciline başvurdum safra kesesi taşı oldugunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi dr. Sonraki gün hastanedeki diğer genel cerrahi dr.larin birine gittim başka bir sağlık sorunumdan dolayı malesef biraz alaycı bir tavırla dolaylı yoldan ameliyat etmek istemedi. Bende kızdım ve yeni bir dr. arayışına girdim İnternette dr.araştırırken okay hocanın yorumlarna denk geldim ve iyiki denk gelmişim tamamen yorumlara bakarak tekrar vatan hastanesine gittim okay hoca ile görüştüm ve ameliyatımı yapabilecegini bir sıkıntı olmayacağını ( ilk Ameliyatım olacağı için çok korkuyordum ) söyledi. 2025 Nisan ayında sorunsuz bir şekilde ameliyat oldum.Okay hocam güler yüzlü hastanın halinde anlayan biri..iyiki varsınız sizin gibi dr.larin çoğalması dileğiyle
m....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Mustafa bey randevuda o kadar ilgili davranmadı umursamaz gibiydi hızlı bir şekilde otoskop ile kulağımı kontrol etti sadece damlaları önerdi ve gönderdi benimle o kadar ilgilenmedi genellikle o çok soru sorması gerekirken sürekli ben sordum kendi sorularımı kendim cevapladım resmen.
ze...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Güzel doktorum 2023 de sayesınde hayallerıme kavuştum tüp mide ameliyatı oldum amelıyatımı harıka bır sekılde gerçekleştırdı ıkı çocuğum var ama 3. Olmuyordu sebebi kıloydu Mustafa hocam sayesınde ıstedıgım kıloya ulaştım bir çocuk derken tüp mideden sonra ıkı tane çocuğum oldu ama mıdem hala aynı kılo almıyorum Allah razı olsun kendısınden
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Şeker hastasıyım yıllardır düşmeyen şekerimi İsmail bey sayesinde dengeledik .
Ayrıca tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz insanlığı da kusursuz bir hekim.
ar...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Mert hocam,empati duygusu,bilgisini paylaşma tarzı,hastasına yaklaşımı, ve engin bilgisi ile harika bir bilim insanı..O’na güvenim sonsuz..
Çorlu Özel Vatan Hastanesi, Çorlu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Çorlu Özel Vatan Hastanesi, Çorlu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kardiyolog, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikiyatrist, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Pratisyen Hekim, Spor Hekimi, Nükleer Tıp Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Çorlu Özel Vatan Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Çorlu Özel Vatan Hastanesi, toplam 682 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Enjeksiyon Iv, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Ua(Ürinaliz), Perkütan Iğne Aspirasyonu, Lenfaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi).
Çorlu Özel Vatan Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Çorlu Özel Vatan Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çorlu Özel Vatan Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Çorlu Özel Vatan Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Çorlu Özel Vatan Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Çorlu Özel Vatan Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Çorlu Özel Vatan Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta/danışan, Çorlu Özel Vatan Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çorlu Özel Vatan Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Çorlu Özel Vatan Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çorlu Özel Vatan Hastanesi nerede?Çorlu Özel Vatan Hastanesi adresi Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A Çorlu şeklindedir.
- Çorlu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Çorlu Kalp Hastalıkları
- Çorlu Kalp Romatizması
- Çorlu Kalp Yetmezliği
- Çorlu Hiperlipidemi
- Çorlu Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Çorlu Bayılma
- Çorlu Baş Dönmeleri
- Çorlu Kalp çarpıntısı
- Çorlu Kalp Ağrısı
- Çorlu Damar Hastalıkları
- Çorlu Nefes Darlığı
- Çorlu Taşikardi
- Çorlu Derin Ven Trombozu (DVT)
- Çorlu Kalp Ritim Bozukluğu
- Çorlu Kalp Kapağı Problemleri
- Çorlu Göğüs Ağrısı
- Çorlu Anevrizmalar
- Çorlu Aort Genişlemesi (Anevrizması)
- Çorlu Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)