Hakkımızda

Metropol Hastanesi, 15.000 metrekarelik modern bir tesis olarak Çiğli Anadolu Caddesi'nde hizmet vermektedir. 100 yatak kapasitesi, tam donanımlı ameliyathaneleri, yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri, acil servisi ve hasta odaları ile sağlık ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji, Obezite Cerrahisi gibi çeşitli branşlarda uzman doktor kadrosu ve 200’den fazla sağlık personeli ile hizmet sunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• Türk Nippon Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

C

Eşim de enjeksiyona bağlı düşük ayak gelişmişti taşkın hoca sayesinde tedavimizi bulduk sinir transfer ameliyatı gerçekleştirdi ve inanılmaz sonuç elde ettik Allah ondan binlerce kez razı olsun güler yüzü solmasın hiç.

• Doç. Dr. Taşkın Altay Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Safra kesesi ameliyatımı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Suna Güzel Doğan hakkında yorum yazmak istiyorum.
    Her şeyden önce hastaya yaklaşımı ve ilgisi gerçekten çok güven vericiydi. Ameliyat öncesinde tüm süreci detaylı şekilde anlattı, aklımdaki soruları sabırla yanıtladı ve kendimi rahat hissetmemi sağladı.
    Ameliyatım sorunsuz geçti.Mesleki bilgi ve tecrübesi çok güçlü, hastasıyla iletişimi açık ve titiz çalışan bir hekim.
    Gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek, başarılı ve güvenilir bir doktor.

• Uzm. Dr. Suna Güzel Doğan Genel Cerrahi Randevusu  •

İlk gebeliğim ve bir çok doktor araştırması yapmıştık. En son Ömür hocamıza gitmeye karar verdik. İyi ki böyle bir karar vermişiz.Ömür hocayla yollarımız iyi ki kesişmiş. Oldukça güleryüzlü ve işini çok severek yapan bir doktor. Kadın doğum alanında gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim çok değerli bir hocamız

• Op. Dr. Ömür Keskin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Ömür bey ile doğumuma 1 ay kala tanıştık. Normalde riskli gebelik olduğum için başka bir kurumda takip ediliyordum ama kendimi güvende hissedemiyordum. Devamlı değişen gelişim bilgileri veriliyor ve beni karanlığa bırakıyorlardı. Yine o günlerden biri ömür beye ulaştık ve kendisi öğle molası olmasına rağmen molaya çıkmamış, yanına gitmemizi beklemiş. Güleryüzü, detaylı bilgilendirmesi ve pozitif enerjisi ile riskli gebelik ve doğuma kısıtlı sürem kalmasına rağmen hiç tereddüt etmeden kendisini tercih ettim. İyikide etmişim çok güzel, güvende ve rahat bir doğum süreci geçirdim. Doğum sonrası odamıza günde en azından 4 5 defa gelip durumumuzu sorup ilgilenip, bilgilendirme yapması çok güzeldi. Ben meleğime sağlıkla kavuştum darısı herkesin başına. Teredüt etmeden tercih edilebilecek bir hekim.

• Op. Dr. Ömür Keskin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

T

Kan tahlili yaptırmam gerekiyordu,fazlasıyla yardımcı oldu.Daha sonrada arayarak detaylı açıklamada bulundu.

• Uzm. Dr. Sedat Sayılır İç Hastalıkları Randevusu  •

Gebeliğin 3. Haftasından beri beraberiz çok memnunum güler yüzlü ilgili sorularıma cevap veren bir doktor tercih edebileceğim tek kadın doğum uzmanı

• Op. Dr. Rafiga Ahmadova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Tedavimi üstlenen Dr. Suna Hanım’a, bilgisi, sabrı ve ilgisi için,
    · Hasta kabulde beni karşılayan Hatice Hanım’a, nazik ve yardımsever tutumu için,
    · Muhasebe departmanı çalışanlarına, işlemlerdeki kolaylaştırıcı yaklaşımları için,
    · Gece gündüz emek veren hasta bakıcılar, hemşireler ve tüm sağlık personeline, şefkatli bakımları için,
    · Odamın temizliğini özenle yapan oda görevlilerine,
    · Yemek servisi yapan ve ihtiyaçlarımı güleryüzle karşılayan personele,
    · Kafeteryada hizmet veren çalışanlara,
    · Girişte her zaman güler yüzle karşılayan güvenlik görevlisine,

Ve adını öğrenemediğim, ancak bu güzel ekibin bir parçası olarak hizmet veren herkese minnettarım.

Hepinizin emeği, bu zorlu süreci daha rahat ve insani bir deneyime dönüştürdü. Sağlıkla ilgili zorlu bir dönemde, sizler gibi değerli insanlarla karşılaşmak büyük bir şans.
    çalışmalarınızda başarılar dilerim.

• Uzm. Dr. Suna Güzel Doğan Anal Fistül Tedavisi  •

Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte Özkan Bey her aşamayı net bir şekilde anlattı. Kontroller sırasında ilgiden memnun kaldım . Ameliyat sürecim beklediğimden rahat geçti ve burnum tam olarak istediğim gibi oldu çok memnunum

• Op. Dr. Özkan Özkara Septorinoplasti  •

İrem hanımla 31 ekimden beri devam eden görüşmemiz mevcut. Kendisine anksiyete bozukluğum için başvurdum. İlk gittiğimde çok şiddetli kaygı ataklarım mevcuttu, kendisi eşzamanlı olarak psikiyatri ile de çalışmamı tavsiye etti. Tavsiyesinden 2 hafta kadar sonra psikiyatri doktoru ile de çalışmaya başladık. İrem hanımla bahsettiğim tarihten beridir her hafta 1 gün görüşüyorum, çok büyük bir yol aldık. Rahatsızlığım dolayısıyla kapalı alanlarda bulunamıyordum. Kendisi benimle ilk adım olarak asansöre bindi. Benim için çok zor ve çok büyük bir adımdı. İrem hanımın refakati benim için çok önemliydi. Asansörden inince kendisine sarıldım ve ağladım. Doktor hanım doktorum gibi değil, sanki dostum arkadaşım gibi sıcak bir insan. Benim için psikologlarda en önemli şey doktorun gerçekten dinliyor olması, güven vermesi. Bir yarayı kişiyle paylaşmak, iyileşmekte yardım almak yorucu yıpratıcı bir süreç.Fakat İrem hanım yaralarımı benimle birlikte büyük bir özveriyle sarıyor,kendisinden çok memnunum.

• Psk. İrem Ersay Psikoloji Randevusu  •

Kısa bir süre önce trafik kazası geçirdim ve ayak bileğim kırıldı. Taşkın hocam ve ekibi profesyonel ve rahatlatıcı tutumları ile en korktuğum lokal anestezi sürecinde dahi yanımda oldular ve üst düzey bir çaba gösterdiler. Sanki grip olmuş ve serum taktırmaya gitmişim gibi beni rahatlattılar, platin yerleştirildi ve inanın bu kadar kolaylıkla oldu. Taşkın Altay ve ekibi her birimizin biricik olduğunu hissettiren, kanıtlayan ve sağlığın sektöre dönüştüğü şu zamanlarda güvenimizi tazeleyen nadir insanlardandı. Taşkın hocamın ismini görürseniz, rahat ve güvendesiniz demektir. Saygılarımla.

• Doç. Dr. Taşkın Altay Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •