Hakkımızda

Metropol Hastanesi, 15.000 metrekarelik modern bir tesis olarak Çiğli Anadolu Caddesi'nde hizmet vermektedir. 100 yatak kapasitesi, tam donanımlı ameliyathaneleri, yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri, acil servisi ve hasta odaları ile sağlık ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji, Obezite Cerrahisi gibi çeşitli branşlarda uzman doktor kadrosu ve 200’den fazla sağlık personeli ile hizmet sunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• SGK
  • Türk Nippon Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Özgen hanım işinde çok iyi bir doktor. Gebeliğim boyunca çok destek oldu hem muayene olarak hem psikolojik olarak sorduğum bütün soruların yanıtını ayrıntılarıyla beraber verdi. Doğum sonrasında da çok rahattım işine sadık severek yapan kıymetli doktorumuz

• Op. Dr. Özgen Nahya Özdoğar Gebe Takibi  •

Özgen Hanım'a Hsg filmi çekilmek için başvurdum. İlgisi ve bilgisi tartışılmaz. Gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü,sizinle doktor gibi değil arkadaşınız tanıdığınız gibi yaklaşıyor. Hsg filmi öncesi ve sonrasında yapılcaklarla ilgili detaylı bilgi verdi. Çok stresli ve korkuyor olmama rağmen beni sakinleştirdi, destek oldu. Tanıyabilceğiniz en iyi doktorlardan birisi gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.iyi ki yollarımız kesişmiş sizin gibi bir doktoru tanıdığım için çok mutluyum. İyi ki varsınız Özgen hanım

• Op. Dr. Özgen Nahya Özdoğar Diğer  •

Doktor bey ile yaşadığım muayene sürecinde kesin bir söylemle hpv siğili olduğu ve yakma işlemi yapılması gerektiği söylendi. Ardından yaptırdığım HPV DNA testi sonucunda tüm tiplerin negatif çıkmasına rağmen, ilgili hekim tarafından tekrar hpv siğili olduğu ve yakılması gerektiği tekrarlandı. Önce lokal anestezi bilgisi verilip ardından farklı bir uygulama önerilmesi sürece olan güvenimi zedelemiştir. Ayrıca 6 ayda 1 düzenli olarak farklı kadın doğum doktorlarına gittiğim ve hiç bir doktorun bana siğil teşhisinde bulunmadığı bilgisini de doktora verdim. Bu süreçte yaşadığım endişe nedeniyle ikinci bir görüş alma ihtiyacı duydum. Hem farklı bir kadın doğum doktoru hem de dermatoğa başvurdum. İkisi de herhangi bir lezyona rastlanmadığı ve bölgenin tamamen normal deri yapısında olduğu teyit etmiştir. Tıbbi uygulamalarda hasta bilgilendirmesinin doğruluğu, gereksiz müdahalelerden kaçınılması ve yöntem tutarlılığı mesleki etik açısından temel beklentimdir.

• Op. Dr. Can Yılmaz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

P

Özgen hanımı tanıdığıma çok memnunum. Kendisine idrar kaçırma şikayetiyle gittim.Bana uyguladığı tedavi ve yaptığı emeliyat ile bütün şikayetleri m'den kurtuldum. Kendisi tedavim ve ameliyat sürecinde bana göstermiş olduğu ilgisinden dolayı çok memnun kaldım.Tanıdığım en iyi doktorlardan ayrıca çok samimi ve içten davranması motive edici.

• Op. Dr. Özgen Nahya Özdoğar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Öncelikle mrb Özgen hocayı ilk gördüğümden beri o kadar sıcak bı yaklaşımı vardıki aramızda doktor hasta ilişkisi yoktu sanki bı arkadaş gibi yaklaşımı varfi gerçekten hamileliğim boyunca ozgen hocanın ilgisi üzerimden eksik olmadı aksine doğum sürecinde bile yanımdaydı iyiki varsınız Özgen hocam emeğiniz için size minnettarim

• Op. Dr. Özgen Nahya Özdoğar Doğal Doğum  •

öncelikle selamlar Özgen hocam doğum esnasında hep yanımda olduğun için minnettarım sizlere dagrisiz sizisiz dogumumu yaptırdınız Allah razı olsun sizden hocam sizi çok seviyorum hocam iyki siz

• Op. Dr. Özgen Nahya Özdoğar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Özgen hocamla tanışmak başlı başına bir ayrıcalık. Sizi sizden daha çok düşünen biri :) Vajinoplasti ameliyat sürecimi o kadar muazzam bir şekilde yönetip başarı ile uygulaması beklentilerimin çok daha üstündeydi. Ameliyat sonrası ilgi alaka ve takibi takdire şayan. İyi ki kendisi ile yolumuz kesişmiş ve bana başka duygularında var olduğunu göstermiş. Ne kadar şükretmeliyim bilmiyorum ama ne desem de emeğinin yanında az kalır onun için minnettarım.

• Op. Dr. Özgen Nahya Özdoğar Genital Estetik  •

Bugüne kadar tanıdığım en güler yüzlü doktor Özgen hocadır.
    Hamilelik sürecimde ilk gebelik tecrübesizliğin çok fazla olduğu bir dönemde Özgen hocayla karşılamamız çok büyük bir şanstı bizim için.
    Eşimle aşırı stresli olduğumuz tecrübesiz olduğumuz için sürekli sorular sorardık her kontrolümüzde Özgen hoca hepsini teker teker sabırla güler yüzle tatlı dille bizi rahatlatacak şekilde cevaplar, içimizi rahatlatırdı, biz çok severek giderdik kontürollerimize Özgen hocamızı çok severdik tecrübesi ile hamilelik sürecimi o kadar rahat geçirmeme vesile oldu. İyi ki varsınız

• Op. Dr. Özgen Nahya Özdoğar Doğum Kontrol  •

R

İlk gebeliğimde Özgen Hocayı tanımıyordum, 7 aylık erken doğum yaptım. Sonrasında sağlık çalışanı olarak atandığım hastanede kendisiyle tanıştım. İkinci gebeliğim plansızdı ve çok korktuğum için bebeği aldırmayı bile düşündüm. Bunu paylaştığımda bana sabırla destek oldu ve “Niye üç yıl sonra düşünüyorsun? Şu an zaten üç yıl sonrasındasın” diyerek beni cesaretlendirdi ve gebeliğime devam etmemi sağladı. Bir sağlık çalışanı olarak doktor seçiminde titizim. Özgen Hocamın bilgisi, ilgisi ve yaklaşımı nedeniyle kendisini tercih ettim. Gebeliğim boyunca her aşamada yakından ilgilendi ve sürekli iletişimde kaldı. 35. haftada görme problemleri yaşadım. Beni göz ve nörolojiye yönlendirdi, MR çekilmesini önerdi. Sayesinde İzmir Şehir Hastanesi’nde hipofiz bezi kitlem erken fark edilip zamanında ameliyat oldum. Hem benim hem bebeğimin sağlığı için emeği çok büyüktür ıyıkı varsınız hocam

• Op. Dr. Özgen Nahya Özdoğar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Ben ilk bebeğimde erken gebelik kaybı yaşadım. İkinci bebeğimde de birçok farklı ve yanlış doktor seçtim. Doktor seçimi bu süreçte çok önemliymiş ve ben oldukça önemsiz zannediyordum. Hamileliğimin ilk 5 ayı kanama ve toksoplazma şüphesiyle geçti. Özgen hanımla 5. ayda tanıştık. İçtenliği ve sevecenliğiyle hamileliğimin kalan süresini geçen süreden daha güzel ve çekilir kıldı. Kendisi hayatımın doktoruydu diyebilirim. Oğlumla ilgili sorduğum tüm sorulara verdiği cevaplar, detaylı ultrasonumun dosyasına kadar isteyip ilgilenmesi, şeker yükleme sürecimde kafa karışıklığımı bana açıklayıp beni sakince yönlendirmesi, tatlı dili, mizahı ve kaos anlarında bile soğukkanlılığı beni çok rahatlatmıştı. Doğum sonrası verdiği motivasyonla 18 kilo bile verdim. Yine hamileliğimde yaşadığım enfeksiyonlarla mücadele ederken beni hiç yalnız bırakmaması, doğumdan sonra da bununla savaşması benim için çok özeldi. Kendisi için ne söylesem az.