Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Bolu Özel Çağsu Hastanesi kadrosunda 2 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Bolu Özel Çağsu Hastanesi Bolu ilinde Sağlık mahallesi Dodurga Cad.no:62 Bolu adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• Anadolu Hayat Ve Emeklilik
  • Anadolu Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Diğer (İade)
  • Ergo Sigorta
  • Eureko Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Groupama Sigorta
  • Güneş Sigorta
  • Halk Sigorta
  • Inter Partner Assistance
  • Mapfre Sigorta
  • SGK
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Hayat Ve Emeklilik
  • Ziraat Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Hamile olduğumu öğrendikten sonra arastirma yapmadan gittim . agresif bir tavrı vardı.Tavrının sebebini sorduğumuzda vakit nakittir benim migrenim var dedi. Soru bile soramadık. Ben de bı sağlık calışanıyım ve arzu hanımı kesinlikte tavsiye etmiyorum.

• Op. Dr. Arzu Dede Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık  •

Geçen yıl benim, bu hafta da eşimin operasyonunu yaptı.Son derece sevecen,insanı rahatlatıcı ve detaylı anlatımlarıyla kendimizi çok rahat hissettirdi.Alanında gerçekten uzman bir hekim.Herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Sedat Sadal Diğer  •

Adnan Hoca tarafından 11 yaşında sünnet olan oğlum , herkesin nasıl iyileşecek geç kaldınız serzenişlerine karşın operasyondan hemen sonra top peşinde oynamaya başladı. İyileşme sürecinde hocamızın önerilerini uyguladık ve hiçbir komplikasyon yaşamadık. Lazer dikiş gibi bombesiz dümdüz dikiş izi dahi kalmadı. Kaliteli bir sünnet süreci geçirmek isteyenlere tavsiyemdir

• Prof. Dr. Adnan Gücük Diğer  •

O

87 yaşındaki anneme kalça protezi takıp bu yaştaki hastamı ayağa kaldıran Bülent Hocam'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Tedavinin başından sonuna işini ciddiyetle yapıp hasta ve hasta yakınını bilgilendirip hiç bir soru işareti bırakmamakta. Ben çok memnun kaldım. Hastam şifa buldu ondan Allah razı olsun

• Op. Dr. Bülent Ateş Kalça Protezi  •

Bel ağrısı şikayeti ile gittim samimi, içten, güler yüzlü bir şekilde karşıladı detaylı şekilde anlattı, ve moral verdi. 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye edilir. :)

• Dr. Öğr. Üyesi Ömer Polat Diğer  •

Ş

Tabii canım, bu sefer biraz daha samimi, içten ve doğal bir dille yazayım:

Eşim lösemiyle mücadele ederken, hastalık omurgasına sıçradı ve vertebrada kırık oluştu. Zaten yeterince zor bir süreç yaşarken bu durum bizi daha da endişelendirmişti. Ama iyi ki Ömer Hocamızla yollarımız kesişti…

Hem durumu bize açıkça ve sabırla anlattı, hem de ameliyatı kendisi yaptı. O kadar güven verdiki, gözümüz kapalı teslim ettik. Şükür ki ameliyat çok başarılı geçti. Şu an eşim çok ağır tedaviler alıyor ama ameliyatla ilgili tek bir sorun bile yaşamadık.

Hocamızın ilgisine, bilgisine, mütevazılığına gerçekten çok minnettarız. Sadece iyi bir doktor değil, aynı zamanda çok iyi bir insan. Yolumuz kesiştiği için çok şanslı hissediyoruz.

• Dr. Öğr. Üyesi Ömer Polat Diğer  •

Ben Arzu Hanima rahim daraltma ve tot ameliyatı oldum öncesinde hiç bir şekilde bilgilendirme yapmadı. Yerleştirdiği aski mesh idrar kesesini parçaladı. Sonrasında başka bir yerde tekrar ameliyat oldum kesinlikle tavsiye etmem.

• Op. Dr. Arzu Dede Jinekolojik Cerrahi  •

Adet ağrısı ve sivilceler için annemle birlikte arzu hanıma gittik ultrasonla bakayım geç dedi ultrasonla baktıktan sonra neyim var doktor hanım dediğimde soğuk bir tavırla polikistik over yumurtalarında kist var dedi nasıl yani geçer mi bu durum dediğimde SENİ BAŞTAN YARATAMAYACAĞIMA göre bu durumda çocuğun olmaz olursa da tüp bebek uğraşır denersin o da olursa ya da yumurtalıklarını dondur dedi. 28 yaşında bekar biri olarak hastalığımın bu kadar net ifade edilişi farklıydı.Sonra ki dönemde Amh ve bir çok kan tahlilim sonucunda durumun çokta kötü olmadığını ifade etti fakat bunları duyana kadar Arzu hanımın bana söylediği bebeğim olmıcak düşüncesi, konuşma tarzı aylarca aklımdan çıkmadı

• Op. Dr. Arzu Dede Diğer  •

Hayatımda gördüğüm en ilgili doktor. 5 Haziran 2023 tarihinde sezeryan doğumla oğlumu dünyaya getirdim. Bülent hocam benim doktorumdu. Ben çok fazla korktuğum için ve çok panik bir insan olduğum için dogumdan oldukça korkuyordum. Fakat Bülent hocam öyle bir motive etti ki beni. Sen bana bırak gerisini kafana takma dedi. Ve o kadar güzel bir doğum gerçekleştirdim ki. Dogum bitti ertesi gun ayağa kalkıp yürüyordum. Yaklaşık dogumdan 4 gün sonra tamamen dogumdan önce yaptığım bütün işleri yapar hale gelmiştim. Bülent hocamın eli çok hafif ve işinin ehli bir adam. Iyiki yollarımız kesişti. Ve iyiki hocamı tanıdım. Kadınsal hastalıklarda kadınların bir noktada Bülent hocamla yolunun kesişmesini isterim. O zaman beni anlarlar.

• Uzm. Dr. Bülent Atasever Diğer  •

Tedavi surecim cok agrisiz ve guzel gecti ilk gun haricinde ki oda cok fazla olmamakla birlikte guzel bir surec gecirdim..capraz bag ameliyati oldum ve bir ayin sonunda ayak acim 105 uzerinde,daha iyi olabilirdi buda benim az calismamdan kaynakliydi ama saglikli ve guzel bir surec yonetimi oldu

• Op. Dr. Bülent Ateş Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı  •