Kozyatağı Central Hospital
- Halk Bankası A.Ş. Mensupları
- Halk Hayat Ve Emeklilik
- Halk Sigorta Tüm sigortaları göster
ze...i
Hamileliğimde kendisine öneri ile gitmiştim gittikten sonra neden bu kadar övdüklerini anladım, keşke en başından beri gitseydim dediğim birisi. İşinde çok başarılı detaylıca her şeyi açıklıyor güler yüzlü ve üslubu çok iyi. Doğumun kendisi sayesinde çok güzel geçti bebeğimi çıkardığı an hoş geldin tatlişim demesini unutamıyorum, işini severek yapıyor belli ki.Kendisine sonsuz sevgilerimi iletiyorum.
ze...r
Sevil Hocam'a Sol Lateral Malleol kırıği ile geldim. Güleryüzü ve beni detaylıca dinlemesi, verdiği moral ve uyguladığı tedavi sayesinde 2. Ayın sonunda rahatlıkla yürümeye başladım. Kendisine çok minnettarım. Saygı ve sevgilerimle
Cengizhan Hocam ile 2015'te hamilelik sürecimde tanıştık. 40. haftamda suyumun bitmesi ve doğumun başlamaması sebebiyle zorunlu sezaryen oldum. Bu süreçte bana çok yardımcı oldu, çok rahatlattı. Bilgisine çok güvendiğim bir doktor.
ay...
Gebelik takibim için gitmiştim ayrıntılı yapması, bilgi vermesi çok güzel ve süreci güzel yöneten bir doktor. Ben doğum sürecinin sonuna geldiğimde çok heyecanlıydım ve korkuyordum çünkü ilk gebeliğimdi beni sakinleştirdi ve bu durumu normal karşıladı çok güleryüzlü sevecen bir doktor. Hep tatlı dilli konuşan işini şansa bırakmayan bebek ve annenin sağlığını önemseyen bir doktor. Hep aklımda güleryüzünüz
bu....
Cengizhan hocam ile Temmuz 2022 de hamileliğimi öğrenmem ile arkadaşlarımın muhteşem tecrübelerine istinaden önerilerine istinaden tanıştım. 41 hafta boyunca gebelik takibimi sağladı ve 14 Mart 2023 tarihinde herkesin öcü gibi gösterdiği suni sancı ile çiçek gibi harika bir normal doğuma imza attık. Tüm süreçteki babacan ve nazik yaklaşımı, meslek etiğine olan saygısı ve özverisi, aklınızda tek bir soru işareti kalmamasını sağlıyor olması, tüm süreçteki akıcı ve çözücü yaklaşımı beni ve eşimi kesinlikle bu yolu Cengizhan beyle yürümemiz konusunda çok ikna ediciydi. Her kadın sorunsuz yada sorunlara karsı en ıyı cozum sunulan hamılelıgı yasamayı hakeder. ve yıne her kadın dogumunu güzel bir gün olarak hatırlamayı hakeder. Cengizhan hocam yasesinde hayatımın en güzel deneyimini en güzel şekli ile hatırlıyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş! :)
ha...u
Oğlumuz dogustan sünnetli(hipospadias)onarım ameliyatı sünnet bir arada 11 kasim günü operasyon yapıldı.hocamizdan çok memnun kaldık.pozitif yaklaşımı bizi rahatlattı.alaninda uzman bir insan kendisini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.ayrica hastane personeli de çok kibar ve çok ilgili idi.
na...k
Sadece bu görevi meslek olarak edinmiş biri olarak değil de işini hakkıyla ve gönülden yapan biri.Her iki doğumum da ve gittiğim her kontrolde güleryüzü ve bilgisiyle sürecimize ışık tuttuğu için kendisine minnettarım
Eşimin hamileliği süresince Figen Hoca'ya gittik. Çok güleç ve ilgili bir doktor. Sağ olsun bütün sorularımıza detaylıca cevap verdi. Her konuda merakımızı giderdi. Bebeğin görüntülerine verdiği içten ve sevecen tepkiler insanı ayrıca yüreklendiriyor. Kullanılacak takviyeler konusunda detaylıca bilgi veriyor. Hatta hamilelik sırasında hastalandığından dolayı eşimin ilaç alması gerekti. Her birini tek tek sorduk. Telefondan bile olsa detaylıca cevap veriyor. Ayrıca eşimin normal doğum yapmasına yardımcı oldu. Sürecin en başından en sonuna kadar güzel götürdük. Biz kendisinden memnun kaldık.
el...k
Arkadaş tavsiyesi ile Cengizhan beyle tanıştım. Cengizhan bey Sayesinde Hamilelik sürecim mükemmel geçti. Sezeryan olacağım için endişeli ve tedirgindim , ameliyat fobim olduğu için…
Ama o kadar çok donanım ve bilgi sahibi bir doktor ki , bana büyük bir güven verdi. Ayrıca sakinliği ve ses tonu bile insana ayrı bir güven veriyor.. Ameliyattan sonraki süreçlerde de yanılmadığımı anladım…
Doktorların Piri Cengizhan bey benim şansım, ikinci hamilelik sürecimi de inşallah kendisiyle düşünüyorum, bir ikinci ihtimal benim için zaten yok:)
Ve son olarak benim sloganım şu,
keşke her branştan bir Cengizhan bey olsa……
ku...t
Gökhan hocam muayenesini özenle yapan güler yüzlü yardimsever bir doktor. Bel ağrımın bitmesine vesile oldu
Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Nefrolog, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Kozyatağı Central Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Kozyatağı Central Hospital, toplam 169 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Periton Diyalizi, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Yenidoğan Takibi, Apgar Skoru, Yenidoğan Işitme Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Fototerapi, Çocuk Gelişim Testi, X-Ray, Hemaferez.
Kozyatağı Central Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kozyatağı Central Hospital DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kozyatağı Central Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kozyatağı Central Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kozyatağı Central Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kozyatağı Central Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kozyatağı Central Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kozyatağı Central Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam 99 hasta/danışan, Kozyatağı Central Hospital hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kozyatağı Central Hospital nerede?Kozyatağı Central Hospital adresi Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19 Kadıköy şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Şişli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri