- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Tepebaşı
- Özel Ümit Hastanesi
Özel Ümit Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Beyin ve sinir cerrahı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Dermatolog
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Girişimsel radyoloji uzmanı
- Hematolog
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kalp ve damar cerrahı
Tepebaşı 1 adres
Hakkımızda
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Genel cerrah
Göz doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kardiyolog
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
k ...a
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İşinde uzman ve çok ilgiliydi hastayı düşünerek yönlendirme yaptı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Seda hocam çok ilgili bir hoca çocuk tedavisinde çok destekleyiciydi sonrasında hamileliğim boyunca hep ilgili davrandı mesajlarıma cevap verdi normal dogum hep destekledi doğumum zor olsa bile dikişlerimi gayet iyi attı iltihap ne olmadı ilgili ve samimi
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dr bey konusunda uzman hastayı dinliyor sorularıma cevap verdi
ra...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Konusunda uzman detaylı takip ve bilgilendirme hastaya yaklaşımı çok iyi
m....t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Aliriza hoca İlgili ve güler yüzlü bir Doktor yoğunluk seviyesi yüksekken bile ilgileniyor
c.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kendimi çekinmeden çok rahat ifade edebildiğim, mesleğinde çok deneyimli ve etik anlayışıyla örnek olunacak bir hekimsiniz. Beni her seferinde en sağlıklı ve doğal yöntemler konusunda yönlendirdiniz. Sabırla anlattınız. Gönül rahatlığıyla gelebiliyorum.
ha...ı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Nargız hanımla tanıştığımız için ve 3 yaşındaki kızımı ona emanet ettiğim için çok şanslıyım çok ilgili tatlı dilli açıklayıcı bir doktor içimizi çok rahatlattı kızımıza geniz eti ameliyatı yaptı hem kızım hem biz rahatladık iyiki tanışmışız her zaman önereceğim bir doktor samimi tatlı bilgili ilgili herşeyi detaylarıyla anlatıyor sorumuz olduğunda net cevaplar alabildik iyiki varsınız hocam ve sekreteride bi o kadar ilgili tatlı yardımcı olan birisi
Op. Dr. Nargiz Salahova
Çok teşekkür ederim
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
11 aylık ikiz bebeklerimi kontrol için götürdüm. Gerçekten yaklaşımı çok iyiydi, motive edici konuştu ve bebeklerim ağlamasın diye türlü şeyler yaptı Doktor Hanım. Bundan sonra kendimiz için de Hatice Hanıma gelmeye karar verdik.
d....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Septoplasti operasyonumu en iyi şekilde gerçekleştirdiği ve sağlığıma kavuşmamı sağladığı için şükranlarımı sunuyorum.
g....u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Nargız Hanım hem çok kibar hem işinde çok iyi ve sabırlı. Asistanı Burcu Hanım'da işinde iyi ve çok anlayışlı. Kesinlikle öneririm
Op. Dr. Nargiz Salahova
Çok teşekkür ederim
Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Gastroenterolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Hematolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Onkolog, Psikiyatrist, Psikolog, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Ürolog.
Özel Ümit Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ümit Hastanesi, toplam 981 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Artroskopik Cerrahi, Bebek Kalça Ultrasonu, Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma, Kırık Cerrahisi, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu), Omuz Artroskopisi, Randevu, Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı, Artroskopik Akromioplasti, Biseps Tenodezi.
Özel Ümit Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ümit Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ümit Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ümit Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ümit Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ümit Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ümit Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 939 hasta/danışan, Özel Ümit Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ümit Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ümit Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ümit Hastanesi nerede?Özel Ümit Hastanesi adresi Batıkent, Gerekli Sk. No:13 Tepebaşı şeklindedir.
- Tepebaşı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Psikolog klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Nörolog klinikleri
- Tepebaşı Baş Dönmeleri
- Tepebaşı Kulak Çınlaması (Tinnitus)
- Tepebaşı Bel fıtığı
- Tepebaşı Ağrılı Adet
- Tepebaşı HIV, AIDS
- Tepebaşı Anemi
- Tepebaşı Alerji
- Tepebaşı Ankilozan Spondilit (AS)
- Tepebaşı Anosmi (Koku Alamama)
- Tepebaşı Eklem Burkulması
- Tepebaşı Bademcik Hastalığı