- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Tepebaşı
- Özel Ümit Hastanesi
Özel Ümit Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
İhtisaslarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Beyin ve sinir cerrahı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Dermatolog
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Girişimsel radyoloji uzmanı
- Hematolog
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kalp ve damar cerrahı
Tepebaşı 1 adres
Hakkımızda
Hakkımızda
İhtisaslarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Genel cerrah
Göz doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kardiyolog
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Chubb European Group
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Ergo Sigorta
- Referans Sigorta
- SGK
- Türkiye Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Chubb European Group
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Ergo Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
do...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Güler yüzlü, ilgili ve alanında çok başarılı.
e....t
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
kendisi hastalarıyla ilgili çok titiz davranmakta harika güler yüzlü bir hekim yutkunma hapşuruk ve ses kısıklığı ile farklı hekimlere gittim ne yazıkki hiç bir sonuç alamadım ama NARGİZ HOCA TEDAVİMDE çok etkili oldu şimid çok iyiyim hiç bir şikayetim kalmadı
fa...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gebelik sürecimiz boyunca yapılan kontrollerde tüm aşamalar düzenli şekilde takip edildi ve gerekli bilgilendirmeler zamanında paylaşıldı. Doğum günü geldiğinde eşim Meryem’in normal doğumu Doktor Murat Şenol’un koordinasyonunda, Ümit Hastanesi doğum ekibi ve ebelerin desteğiyle sorunsuz şekilde tamamlandı. Süreç boyunca gösterilen profesyonel yaklaşım ve ekip çalışması sayesinde oğlumuz Kerem’i sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık. Bu özel günümüzde emeği bulunan tüm sağlık çalışanlarının katkısını özellikle de Murat Şenolun tecrübesini ve başarısını her zaman güzel bir hatıra olarak anacağız.
se....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hamileliğimin başından beri takibimi yapan çok değerli Deniz Hocam sizi tecrübesi ve profesyonelliğiyle içinizi hep rahatlatır, güven veren yaklaşımıyla tüm yönlendirmelerini sizin için en iyisini düşünerek aktarır, en baştan beri iyi ki Deniz Hocam dediğim hep güler yüzlü, içten canım doktorum.. Hocamı tanıdığım için çook şanslıyım.. Gönül rahatlığıyla randevularınızı alabilirsiniz..
b....m
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
6 yıl önce ilk doğumumu Murat bey gerçekleştirmişti şimdi tekrar hamileyim kendisini tercih ettim. Detaylı,sakin ve ilgili bir doktor kendisi.
a....
Murat Hocaya ilk gidişim
Öncelikle gerçekten güler yüzlülüğü ve iyi iletişimi sayesinde tüm konularda içimi çok rahatlattı. İşlemler hakkında gerekli tüm bilgilendirmeyi yaptı. Uzun yıllardır geçmeyen vajinal kuruluk ve mantar kaşıntı problemim vardı. Başka çözümler denedim ama sonuç bir türlü alamadım. Murat hocam bu sorunlar için PRP yönteminin etkili olabileceğini söyledi ve işlemi 3 seans şeklinde uyguladı. İlk seans sonrası bile büyük bir rahatlama yaşadım 3 seans sonunda problemim çözüldü. Acı eşiği düşük biri olarak korkmuştum ancak korktuğum gibi bir acı da yaşamadım.
sı...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Değerli Murat hocam.. Sizin için ne yazsam az kalır buraya doğumdan çok korkan biri olarak sezeryan oldum 9 ay Murat hocam takipliydim güler yüzü profesyonelliği harika bir hekim ameliyattan önce çok stresliydim Murat hocamı görünce bütün korkum gitti çok rahat bir ameliyat geçirdim hamileliğimde de bir sıkıntı yaşamadık Murat hocamı seçerek çok doğru bir karar vermişim.
s....b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hocam in ilgi alakasindan memnun oldum.Birde sağlıklı halime dönersem yeterli
bü...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2 gün önce normal doğum yaptım. Çevremin önerisiyle dilek hocamla tanıştım hamileliğim ve doğum süresince beni hep telkin edip sakinleştirdi çok güzel bir doğum gerçekleştirdi . Hakkını ödeyemem kendisine minnettarım
öm...l
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yaklaşık 2 yıl önce sağ bacağımda damar tıkanıklığı vardı. Gittigim doktorlar bacağını kesebiliriz dediler. İbrahim hocama geldim acil ameliyata aldı. Bacağım ve sağlığım kurtuldu. Hayatima oncekinden daha iyi devam ediyorum İbrahim hocam sayeslnde. Herkese tavsiye ederim. Hem başarılı hem de hastalariyla çok ilgili
Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Gastroenterolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Hematolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Onkolog, Psikiyatrist, Psikolog, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Ürolog.
Özel Ümit Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ümit Hastanesi, toplam 996 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Artroskopik Cerrahi, Bebek Kalça Ultrasonu, Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma, Kırık Cerrahisi, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu), Omuz Artroskopisi, Randevu, Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı, Artroskopik Akromioplasti, Biseps Tenodezi.
Özel Ümit Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ümit Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ümit Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ümit Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ümit Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ümit Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ümit Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 1035 hasta/danışan, Özel Ümit Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ümit Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ümit Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ümit Hastanesi nerede?Özel Ümit Hastanesi adresi Batıkent, Gerekli Sk. No:13 Tepebaşı şeklindedir.
- Tepebaşı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Tepebaşı bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Tepebaşı Baş Dönmeleri
- Tepebaşı Kulak Çınlaması (Tinnitus)
- Tepebaşı Bel fıtığı
- Tepebaşı Ağrılı Adet
- Tepebaşı HIV, AIDS
- Tepebaşı Anemi
- Tepebaşı Alerji
- Tepebaşı Ankilozan Spondilit (AS)
- Tepebaşı Anosmi (Koku Alamama)
- Tepebaşı Eklem Burkulması
- Tepebaşı Bademcik Hastalığı