- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Tepebaşı
- Özel Ümit Hastanesi
Özel Ümit Hastanesi
Acil tıp doktoru , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Göz doktoru , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Radyolog , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Kardiyolog , İç hastalıkları uzmanı , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Beyin ve sinir cerrahı , Nörolog , Genel cerrah , Onkolog , Hematolog , Kalp ve damar cerrahı , Psikiyatrist , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Gastroenterolog , Kulak burun boğaz doktoru , Fizik tedavi uzmanı , Biyokimya uzmanı , Göğüs hastalıkları doktoru , Dermatolog , Ürolog daha fazla
Tepebaşı 1 adres
Hakkımızda
Hakkımızda
Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13, Tepebaşı 26180Sigortalar
Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, ... Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Anadolu Sigorta, Ace European Sigorta, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Ziraat Sigorta Tüm sigortaları gösterİletişim Bilgileri
Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13, Tepebaşı 26180Telefon Numarası
Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Anadolu Sigorta, Ace European Sigorta, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Ziraat SigortaUzmanlar
b....o
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kendim de bir doktor olarak Ersoy hocamı tercih ettim.Kendisinin GATA da uzmanlığını almış ve tecrübeli bir hekim olması bu tercihimde etkiliydi.21 Ağustos'ta tüp mide ameliyatı oldum süreçte çok yardımcı oldu. Her adımda yanımdaydı. Dakikligi ,sakinliği,bilgisi ve yakından ilgisi hep üstümdeydi. 2 gün hastanede yatışım oldu o süreçte de sürekli beni ziyaret ederek takibimi yaptı. Ameliyatım da gayet güzel geçti 3. Günden sonra ağrılarım kalmadı. Şu an 1. Ayımı bitirdim her şey güzel gidiyor ,ilk ay için hedeflenen %10 kilo kaybına ulaştım.Başka şehirde olduğum halde telefondan da iletişim halindeyiz.Aklında şüphesi olanlar varsa tereddütsüz kendisini tercih edebilir.
ha...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tüp mide ameliyatımı gerçekleştiren doktorumdan son derece memnunum. Ameliyat öncesinden itibaren tüm süreci titizlikle yönetti ve beni her konuda detaylı bilgilendirdi. Hem cerrahi alandaki uzmanlığı hem de güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi tamamen emin ellerde hissettim. Ameliyat sonrası süreçte de aynı özen ve ilgiyi gösterdi, her soruma sabırla cevap verdi ve takip sürecinde yanımda oldu. Güler yüzlü, anlayışlı ve profesyonel tavrı, bu süreci çok daha rahat atlatmamı sağladı. Kendisi gerçekten işinin ehli bir doktor ve ona olan güvenim tam
ha...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Diyetisyenimle çalışmaktan gerçekten çok memnunum. İlk günden beri oldukça ilgili, güler yüzlü ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Kendisini her zaman rahatlıkla ulaşılabilir buluyorum; ne zaman sorum olsa ya da bir konuda desteğe ihtiyacım olsa anında yardımcı oluyor. Özellikle ameliyat sonrası hassas süreci çok iyi yönetmemde bana büyük destek oldu. Onun profesyonelliği ve empatik yaklaşımı, diyet sürecimde bana güven verdi. Aynı zamanda son derece kibar ve pozitif biri, bu da diyet programına uymamı ve motivasyonumu yüksek tutmamı sağlıyor. Gerçekten işini çok iyi yapan bir uzman.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gebelik şekeri teşhisi ile Şükriye hanımdan danışmanlık almaya başladım. Aynı zamanda FMF hastasıyım ve riskli bir gebelik süreci geçiriyorum. Kendisi donanımlı, pozitif, ilgili ve dikkatli. Öğün öğün yönlendirmeleri, beslenmemi bebeğim ve benim için daha sağlıklı hale getirdi. Gebelik sürecini desteği ile tamamlayacağımız için gayet mutluyum.
se...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bir ameliyat sayesinde Seda hanımı tanıdım daha sonra hamile kaldım hamilelik sürecimi Seda hanımla tamamladık çok sempatik tatlı ve ilgili bir doktor doğumumda da ilgisi alakası yaklaşımı mükemmeldi Allah herkese Seda hanım gibi bir doktor nasip etsin
as....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kapalı safra kesesi ameliyatı oldum. Doktorumuz sayesinde çok başarılı geçti. Herkese tavsiye ederim. Kendisinden ve hastaneden çok memnun kaldım. Başarıları daim olsun.
es...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Aile olarak çok fazla doktor tanıdığımız olmasına rağmen yaşadığımız şehire hepsi uzaktı. Yakında bir doktor arayışına girdim. Gebeliğin 2.ayında iş yerimde yaşadığım stresten dolayı kurdeşen döktüm. Deniz Hocaya Durumu anlattık bebeğe birşey oldu endişe ile aradan muayeneye aldı o yoğunluğunun içinde bana yaklaşımı anne gibiydi, elimi tutuşu beni sakinleştirişini asla unutamıyorum. 28. Haftada tansiyon sorunu yaşamaya başladım. Preklemsi tanısı koydu. Akciğer geliştiriciler kan sulandırıcılara başlandı. Çok durmayacak bebek dedi öylede oldu 2hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğin suyunun kalmadığını ve acil doğuma alınacağımı söyledi. Yarım saat içinde hastaneyi telakkuza geçirdi, ameliyathane aneztesi vb. Bebeğim dünyaya geldi. O süreçte benimde elektroliz dengem bozulduğu için yoğun bakıma alımdım. Hastanenin hem yetişkin hem yenidoğan yoğun bakımı öyle profesyonelki.. 1hafta boyunca içi rahat edene kadar beni bırakmadı. Haftasonu demedi, resmi tatil demedi hep kontrole geldi.
ya...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Seda Hanım ile çok güzel bir 9 ay geçirdik.Tüm süreci detaylı açıklamalarıyla çok güzel geçirdik.İletişimi, ilgisi, alanındaki uzmanlığıyla çok iyi bir doktor.Sezaryen doğumum da doktorum sayesinde çok başarılı geçti.Herkese doktorumu tavsiye ediyorum.
se...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Seda hocamın doğumdan önce de hastasıydım iletişimine, ilgi ve uzmanlığına güvendiğim için de doğum sürecimi birlikte geçirmek istedim ve sonuç tabiki mutlu bir hamilelik süreci ve kolay bir doğum. Her muayenede çok ilgili, açık ve sabırlıydı 5 kere daha doğum yapsam Seda hocamı isterim
ha...u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Seda hocamla tanışmam 20li yaşlarımda çikolata kistim olduğunu öğrendiğimde oldu. Çikolata kisti tedavisinde çok güzel yaklaşım gördüğüm için yıllar sonra doğum sürecinde de bildiğim bir doktorla ilerlemek istediğim için Seda hocamı tercih ettim iyi ki de öyle yapmışım. 9 ay boyunca aklımıza takılan her soruda uzun uzun açıklamalar yaptı istediğim her an kendisine ulaşabildim bu süreci sağlıklı ve rahat atlatmamızı sağladı. Doğumun başladığı haberini verdiklerinde 10 dk içerisinde hastanede oldu doğum anında güler yüzü ve sabrıyla kızımızı sağlıkla kucağımıza almamızı sağladı. İyi ki varsınız Seda hocam
Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Genel Cerrah, Onkolog, Hematolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Ürolog.
Özel Ümit Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ümit Hastanesi, toplam 649 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Artroskopik Cerrahi, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu), Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma, Kırık Cerrahisi, Omuz Artroskopisi, Bebek Kalça Ultrasonu, Randevu, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi.
Özel Ümit Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ümit Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ümit Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ümit Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ümit Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ümit Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Ümit Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ümit Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ümit Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ümit Hastanesi nerede?Özel Ümit Hastanesi adresi Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı şeklindedir.
Tepebaşı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Tepebaşı bölgesindeki Kardiyolog klinikleri