Hakkımızda

Özel Medibafra Hastanesi Hakkında

2009 yılından bu yana sağlık hizmeti sunan Özel Medibafra Hastanesi, hasta ve çalışan güvenliği esas alınarak yapılandırılmış bir sağlık kuruluşudur.
Alanında uzman hekim kadrosu ve sağlık personeliyle, ayakta ve yatarak tanı–tedavi hizmetleri sunulmaktadır.

Kurum, hasta haklarına saygılı, etik değerlere bağlı ve bilimsel temellere dayalı bir hizmet anlayışı benimsemektedir.
Güncel tıbbi uygulamaları takip ederek sağlık hizmetlerinin kalitesini sürekli olarak geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Vizyon: Bölgesinde çağdaş ve güvenilir sağlık hizmeti sunan bir referans merkez olmak.
Misyon: Bireylerin sağlık ihtiyaçlarına bütüncül, erişilebilir ve kaliteli çözümler sunmak.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Genel Cerrah

Özel Medibafra Hastanesi
Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra 55410
  • Ace European Sigorta
  • AcnTURK Sigorta A.Ş.
  • Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
  • Ak Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bafra Sanayi ve Ticaret Odası
  • Bereket Sigorta
  • Cigna International
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • QNB Finansbank Sigorta
  • Quick Sigorta
  • Referans Sigorta
  • SGK
  • Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Fiba (ÖSS)
  • Sompo Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

K

Doktor olmanın yanında insanlığı ve anlayışlı olmasıyla muhteşem bir insan . Ürolojik hastalıklara tamamen hakim.Muayene sırasında hastalık ile ilgili bilgileri tamamen açıklayıcı ve anlaşılır şekilde anlattı.Mesleğini severek yapan güler yüzlü bir hekim .

• Op. Dr. Burak Yavuz Kara Üroloji Randevusu  •

Detaylı anlatımdan dolayı endişemiz ortadan kalktı ilginize

• Op. Dr. Erhan Mutluer Doğum Kontrol  •

Çapraz Bağ Ve Menüsüsküs Ameliyatı Oldum Alanda En Başarıları Bı Doktor O Kadar İlgiliki Ve Güven Veriyor Çok Memnun Kaldım

• Op. Dr. Akın Sezgin Diz Protezleri  •

Doktorumuz gayet başarılı ve tecrübeli her türlü çocuk hastalıkları tedavisi için başvurulabilir çözüm alabilirsiniz .

• Uzm. Dr. Temuçin Karasu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

K

Babamın vücudunda yaralar çıkmıştı bir kaç doktora gittik ve bir türlü sonuç alamadık en sonunda Ümmühan hocaya gitmeye karar verdik kendisinin bize gösterdiği nezaket ve davranişı çok iyiydi en önemlisi tedavisi harikaydı ve şuanda babamın yaralarından hiç bir şey kalmadı

• Uzm. Dr. Yıldız Özgenç Randevu  •

Ü

2024 Eylül ayında çok ciddi bir ön çapraz bağ kopması ve menisküs yırtığı ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra 1 yıl içerisinde hocamın desteğiyle eski halime döndüm. Her futbol oynadığım da bol bol dua ederim kendisine

• Op. Dr. Akın Sezgin Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı  •

T

Dizimdeki bağlar ve menisküslerim kopmuştu tavsiyelerle hocama başvurmuştum artroskopik ameliyatla beni sağlığıma kavuşturdu bu süreçte ilgi alakasını iletişimini eksik etmeyen hocama başarılarının devamını dilerim alanında tecrübeli donanımlı bir doktor minetarım iyiki tanıdım

• Op. Dr. Akın Sezgin Artroskopi  •

İletişimi harika, özel hastaneler bayılır tetkik istemeye, bu durumu hiç yaşamadım, etik duruşu hiç eksilmesin hep artsın.

• Uzm. Dr. Mehmet Fatih Karasu Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Ş

Kenan beye 1 aydır süren ishalim için gittim . Çok zor bir ayın ardından teşhisi koydu bana ve çok ilgilendi.

• Op. Dr. Kenan Kardeş Diğer  •

Riskli bir hamilelik sürecimde gerek ilgisi gerek motivasyonu ile mükemmel bir süreç geçirdik. O kadar güzel bir yaklaşımı varki içiniz her konuda rahat oluyor. Herkese tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor.

• Op. Dr. Erhan Mutluer Diğer  •

• Özel Medibafra Hastanesi, Bafra şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Medibafra Hastanesi, Bafra şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Dermatolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Biyokimya Uzmanı, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
  • Özel Medibafra Hastanesi, toplam 903 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Obezite Cerrahisi, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı, Tüp Mide Ameliyatı, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Randevu, Normal Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Splenektomi, Adrenalektomi, Abdominal Laparoskopi.
  • Hayır, şu anda Özel Medibafra Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Medibafra Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Medibafra Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 16 hasta/danışan, Özel Medibafra Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Medibafra Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Özel Medibafra Hastanesi adresi Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27 Bafra şeklindedir.