Merhaba, ben Psikolojik Danışman/Aile Danışmanı Afra Küçükaydın.
Lisans eğitimimi Mersin Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde tamamladım, eğitimim sırasında değişim programı ile Litvanya Vytautas Magnus University’de kısa bir süreliğine okuma fırsatı buldum. Biruni Üniversitesi’nin 450 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimini başarı ile tamamladım. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Sosyoloji açıköğretim programında eğitimime bir yandan devam ediyorum. Eğitimlerim süresince süpervizyon altında aile danışmanlığı, kariyer danışmanlığı ve bireysel psikolojik danışmanlık hizmetleri verdim
Hakkımda
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Kaygı Bozuklukları
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Afra Küçükaydın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekle