Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
P
pe...s
Yıllardan beri ailecek gözlerimizi emanet ettiğimiz doktorumuz Op. Dr. Ahmet Alanyalı yaptığı düzenli kontrollerle katarakt ameliyatı olması için 85 yaşındaki anneme güven vererek onu yönlendirmiştir. Bu sayede her iki gözünden de ameliyat olan annem göz sağlığına kavuşmuştur.
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
U
um...t
Ani gelişen göz batması ve ağrısı şikayeti ile gittik.İşin ehli ve uzman bir hekim.Çok memnun kaldık
• Dünyagöz Suadiye • Diğer •
K
k.....
Genel muayene için gittim. Bana koyulan yanlış olduğunu düşündüğüm bir tanıyı detaylı muayenesi ve testler sayesinde düzelttik.Çok teşekkür ederim
• Dünyagöz Suadiye • Diğer •
Ahmet Alanyalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Alanyalı, Göz Hastalıkları.
Ahmet Alanyalı adresi nerede?Ahmet Alanyalı adresini belirtmedi. Ahmet Alanyalı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ahmet Alanyalı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Alanyalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Alanyalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Alanyalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Alanyalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Alanyalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Alanyalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Alanyalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.