Nenehatun Cad.No:61 Gaziosmanpaşa, Çankaya, Ankara 6700
ne...6
Katarak ameliyatı olmam gerekiyordu.Kendisini bana muayneye gittiğim göz dk önermişti.Gittim ameliyatımı oldum.Ameliyatım çok başarılı geçti.Daha sonrasında rutin göz kontrollerimi yaptırdığım dk. hepsi ameliyatınız çok iyi yapılmış diyorlardı.Hiç düşünmeden gittmenizi öneririm.
• Özel Turkuaz Göz Sağlığı Merkezi • Katarakt Ameliyatı •
vd...l
sayın doktor Ahmet Şen hocam 2009 yılında babamın katarakt ameliyatını yaptı.Çok şükür o günden beri babam rahatlıkla gazete okuyor ve gözlüksüz televizyon seyredip, bilgisayarda en sevdiği oyun olan
Bridge 'i oynuyor.Sağolun Ahmet hocam.• • •
me...u
Sayın ahmet şen'in yaptığı katarakt ameliyatı çok başarılıydı.Ahmet Şen ve Turkuaz Göz Merkezinden çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.
Ahmet Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Şen, Göz Hastalıkları.
Ahmet Şen adresi nerede?Ahmet Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nenehatun Cad.No:61 Gaziosmanpaşa Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.