Prof. Dr. Ahmet Vural

Kardiyoloji · Daha fazla

Kocaeli 1 adres

Prof. Dr. Ahmet Vural , özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Prof.Dr.Ahmet Vural Muayenehanesi

Karabaş Mah. Hafız Selim Efendi Sok.Ünsal İş Merkezi No:5 K:3, İzmit, Kocaeli 41040

• D

Anneciğim uzun yıllardır lösemi hastası aniden kalp krizi gibi kalp çarpıntısı hissediyor ve acillerde sabahlara dek kontrol altında tutuluyordu çok çaresiz kalıyor ne yapacağımızı bilemez halde her seferinde korkuyla bekliyorduk.Ahmet hocamızı kocaelide zaten herkes bilir tanır şifa aramak için kapısına gittik.Öncelikle bizi etkin ve çok iyi şekilde dinledi.Annemi kliniğin içinde yürüttü tüm geçmiş tahlilleri istedi ve ek tahliller istedi kontrole gittik tahlillerden önce tahminlerini paylaşmıştı ve sonuçlar tahmini ile birebir tuttu.O güne dek tahminlerin tam aksine tansiyon hastası olduğunu söyledi ve bir basit ilaç yazdı, annemin resmen hayat konforunu arttırdı ve içimizdeki tüm soru işaretlerini yok etti.Pozitif iletişiminin yanı sıra çok şifalı bir insan olduğunu düşünüyorum.Kendisi ayrıca sanatla müzikle ilgileniyor.Pırıl pırıl kliniğinde bize olan ilgisi ilmi ve saygısından ötürü tercih edilecek bir hekimdir.

• Prof.Dr.Ahmet Vural Muayenehanesi Ambulatuvar Kardiyak Izleme  •

• T

Kalp yetmezliğim sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Ahmet Bey'e. İlaç tedavisi görüyorum. Son derece iyi geldi. Sağlığım şu anda çok iyi. Ahmet Bey'in hastasına karşı yaklaşımı çok güzel. Verdiği bilgiler çok tutarlı. Hasta takibi çok başarılı. Çevremde de her zaman tavsiye ediyorum.

•  •

Kalpteki ritim bozukluğu sebebiyle araştırarak Ahmet Bey'e ulaştım. Daha önce birçok doktora gittim ama 1 haftada ulaşmadıkları sonuca Ahmet Bey ilk görüşte ulaştı. Alanında çok başarılı bir doktor. Kesinlikle maddiyat odaklı değil tamamen hasta odaklı yaklaşıyor. Düzenli kontrollerim devam edecek.

• K

Eşimin kalp kası kalınlaşması var. Ahmet Bey gerekli kontroller sonrası ilaç tedavisi düzenledi ve ICD takılmasını uygun gördü. Cihaz 4 defa aktif oldu. İyi ki bu cihazı takmış Ahmet Bey. Kendisine çok güveniyoruz. Şu anda ilaç tedavisi devam ediyor. Ahmet Hocam tüm içtenliğiyle, yalınlığıyla anlayabileceğimiz şekilde tüm sorularımızı yanıtladı. Ben oldukça endişeliydim. Çok babacan yaklaştı gerçekten. İhtiyaç duymamız durumunda rahatça ulaşabiliyoruz. Çok memnunuz.

•  •

Kalp yetmezliği teşhisiyle gittim Ahmet Bey'e. Önce gittiğim hastanede neredeyse ölecekmişim gibi davrandılar. Sonrasında Ahmet Bey'e ulaştım. Bu durumun doğuştan gelen bir ritim problemi olduğunu söyledi. 6 ilacı 2'ye indirdi. Resmen beni tekrar hayata döndürdü. Bayram sonrası ablasyon işlemini uygulayacak. Ahmet Bey alanında çok başarılı ve hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir doktor. Odasına girdiğinizde pozitif enerjiyle iyileşiyorsunuz resmen.

•  •

Genel rutin kontrol için tavsiye üzerine gittim Ahmet Bey'e. Yaklaşık 10 yıldır doktorum. Tüm takiplerimi gerçekleştiriyor. Muhteşem bir doktor. Çok memnunum.

• F

Kalp yetmezliği sebebiyle tavsiye üzerine gittim Ahmet Bey'e. Kalp pili takıldı. Ahmet Bey alanında çok başarılı bir doktor. Hastasına karşı çok beyefendi. Tüm süreçte açıklayıcı bilgi verildi. İhtiyaç durumunda telefonda ulaşım sağlayabiliyorum.

• M

Ahmet Bey'den annemin tedavi süreci boyunca çok memnun kaldık. Annemin kalp rahatsızlığı ortaya çıktığında referans ile ulaştık. Annemin kalp yetmezliği rahatsızlığında kalp yüzde 30 çalışıyordu. Vücut çok ödem yapıyordu, nefes çok zor alıyordu. Ahmet Hocam kısa zamanda pil taktı, şu an kalp kendini toparladı. 5 yıldan sonra pili yeniledi, şu an kalp iyi durumda. Ahmet Hoca gibi değerli bir insan karşımıza çıktı. Diğer sağlık konularında hep kendisine danışıyorum, her zaman yardımcı oluyor. Ahmet Bey muhteşem bir insan, karşılaştığım en iyi doktor, gerek iletişimi gerek yardımseverliği ile. Kalbinizi tereddüt etmeden emanet edebilirsiniz.

• M

Ahmet Hoca'ya tavsiye ile ulaştım. Ben de çarpıntı vardı ve günde üç dört sefer çarpıntıya ulaşmaya başlamıştım. Muayene sonucu beni en kısa sürede ameliyata aldı, sağlıklı bir şekilde ameliyat oldum. 2023 Şubat ayında ameliyat oldum, o gündür bu güne kadar daha çarpıntı olmadım. Kalbinizde elektrik sisteminde sıkıntı varsa Ahmet Vural Hocam'a müracaat edin.

•  •

Doktora çevre tavsiyesiyle ulaştım. Ritim bozukluğu sebebiyle doktora başvurdum. Doktorum başarılı bir operasyonla rahatsızlığımı tedavi etti. Doktorumu çevreme tavsiye ederim.